Първоначално публикувано от old alfist
Покажи съобщение
Първоначално публикувано от DerMeister
Покажи съобщение
Първоначално публикувано от old alfist
Покажи съобщение
Дори когато съм на светофар и видя моторист в огледалото който изпреварва колоната и няма достатъчно място, мърдам настрани и му правя място да мине напред. Щото знам че като иде най-отпред ще спре на светофара и ще си изчака червеното като нормален човек (което колоездачите не правят)

А вражда с колоездачите не се създава, просто 90% от тях карат като пълни идиоти. Няма как да харесвам тия от тях които са като самоубийци, при положение, че ако се натресе в мен после аз трябва да ходя да се обяснявам.
На седмица виждам поне по двама да влизат в кръстовище на червен светофар - ако е денем обикновено го правят за десен завой (което пак не е безопасно). Ако е нощем и няма трафик дори за направо пак минават на червено. И то на широки булеварди, дето с колелото не можеш да го пресечеш за половин секунда. Оглежда се и влиза. Ако някой друг дебил се е засилил да хване зеленото от другата страна, не знам кво праваим

Да карат нощем по тъмно без светлини и без жилетки - почти всяка вечер. Че ги виждаш в последния момент и че като няма улично осветление до последно не знаеш че са там, те дори не го осъзнават.
Да пресичат на пешеходни пътеки карайки колелото - всеки ден. Да карат без каска - всеки ден.
А кви маневри съм виждал да правят дето не знам кой шофьор би ги очаквал не мога дори да го опиша

Ся не знам, ама за мене тва не е нормално

Comment