Известие

Collapse
No announcement yet.

С Днём Победы!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сигурно цитата/коментара е от бг-мамма..

Иначе не мога да разбера какво се дърляте: то се вижда коя държава къде е в момента... и как живеят поданиците/населението й
    @павлин: колега, доколкото знам не живееш в хСССР; питам се ЗАЩО след като е тооолкова хубаво всичко, произтичащо оттам?
    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
    x145 1.6 boxer

Comment

• Показва че на някои хора им се изясняват нещата.

---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:39 ----------

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
      Сигурно цитата/коментара е от бг-мамма..

Иначе не мога да разбера какво се дърляте: то се вижда коя държава къде е в момента... и как живеят поданиците/населението й
      @павлин: колега, доколкото знам не живееш в хСССР; питам се ЗАЩО след като е тооолкова хубаво всичко, произтичащо оттам?
      Вижда се че в България за 25г. промени се върнахме 50г. назад. Русия се развива за разлика от България и няма нищо лошо в това България да развива нормални търговски и политически отношения с Русия а не да бъде жертва на разни геополитически игри.
      Last edited by pavlin; d.m.y г., 21:48.

Comment

• Ами помогни ми!
        Аз за разлика от много други съм бил във всичките по-големи концлагери и съм разговарял с живи концлагеристи.
        Виж мемориалната статуя пред Бухенвалд!
        Там ги има изобразени тия, които "обитават" тая обител. :
        Педали
        Предатели
        Психопати
        Педофили
        Травестити
        Крадци
        Мошеници
        Лихвари
        Широка маса от измамници в материалната и духовната сфера.
        Кажи ми коя класа от германския народ изтребва Хитлер?
        Напротив!
        Той казва:"Нито един германец няма да студува и гладува"
        Това свое обещание изпълнява.
        Та чакам.
        И с аргументи и факти, моля!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
          Павлине, ти не си нормален бате и си адски зле, ти си толко зле, че ако разбереш колко тутакси ще се метнеш от някой средновисок мост в някаква средноплитка рекичка да са потрОшиш преди да са удавиш

Ти бате, на съзтезание за второ място ще се класираш на второ място, бате

Аз никога не съм виждал наживо човек като тебе и ако някога се видим ще ми е удоволствие да се запозная с най-заблудения човек можещ да се види жив на тоя свят !!!
          Вижда се кой е зле, един вагон празни приказки изприказва и нищо повече.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            Показва че на някои хора им се изясняват нещата.

---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:39 ----------

Вижда се че в България за 25г. промени се върнахме 50г. назад.
            показва се твоя болен мозък се показва и то го показваш яко и навсякъде и от години, Павлине братче върни се в България и аз лично ще ти промотирам глупостите по телевизиите сега е мъртъв сезон няма биг брадър и т.н. ела пиле и ще станем милионери мОреее какъв си симпатяга

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Ами помогни ми!
              Аз за разлика от много други съм бил във всичките по-големи концлагери и съм разговарял с живи концлагеристи.
              Педали
              Предатели
              Психопати
              Педофили
              Травестити
              Крадци
              Мошеници
              Лихвари
              Напротив!
              Та чакам.
              Тук нещо здраво си объркал.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Ами помогни ми!
                Педали
                Предатели
                Психопати
                Педофили
                Травестити
                Крадци
                Мошеници
                Лихвари
                Напротив!
                Та чакам.
                е тука няма как да не се съглася ... чичо Ади преди да почне войната е бил политик зловещ но ... почнал войната- да, не одобрявам концлагерите но в политиката на Ади "leben durch freude" те са си били нормален изолационат

---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Тук нещо здраво си объркал.
                Любо, не е сбъркал тука Морди просто малко хилаво слага нещата в контекста и аз ако имах за цел бих ги постнал каквито са но не мога в рамките на разговора трябват ми дни да изровя източниците да ги пиша тука и т.н. нали разбираш изисква труд ...иначе Морди е прав

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Това за държавните поръчки е самата истина. Аз знам за доста частни фирми, които веднага изчезват, ако ги няма обществените поръчки.

За жалост и този проблем се корени по-скоро в лакомията на държавния чиновник, отколкото в действията на частните фирми.

Примерът с БТК е меко-казано неуместен!
                  Коя е силата, която ще накара държавата да изгради инфраструктурата, която после ще се ползва от 20 частни оператора?
                  Отделен е въпросът, че въпросните комуникации си имат своите строго специфични технически особености и ползването на споделена среда, освен кабелните колектори под земята, е невъзможна. Да не говорим, че има много технически политики, които не допускат ползването на подобна споделена среда поради ред обективни причини.
                  Кабелните тунели под земята вече бяха изградени от държавата.

Comment

баба ти и като говориш ме гледай в очите синковец такъв

Comment

показва се твоя болен мозък се показва и то го показваш яко и навсякъде и от години, Павлине братче върни се в България и аз лично ще ти промотирам глупостите по телевизиите сега е мъртъв сезон няма биг брадър и т.н. ела пиле и ще станем милионери мОреее какъв си симпатяга
                      Абе, нали ти казах да ходиш да пуснеш една вода.

Comment

Ти явно и понятие си нямаш, какво представлява мрежата на един комуникационен оператор.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Абе, нали ти казах да ходиш да пуснеш една вода.
                          кога тва?

Comment

баба ти и като говориш ме гледай в очите синковец такъв
                            Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Ти явно и понятие си нямаш, какво представлява мрежата на един комуникационен оператор.
                            Представляват кабели най-вече които са положени под земята и свързващи елементи.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Любо, тоя Павлин е толко зле, че ме забавлява зловещо добре и да го призная поне в това го бива

---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 22:04 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                              Представляват кабели най-вече които са положени под земята и свързващи елементи.
                              дааа и компутерната мишка е всъщност малко кабел завършващ со техника

---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

Павлин и неговите представи за телекомуникация клипа и илюстративен ... https://www.youtube.com/watch?v=665n8FtWPGc

Comment

кога тва?
                                Смени хаповете.

Comment

Working...
                                X