Известие

Collapse
No announcement yet.

С Днём Победы!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение

))....заеби ги портокалите...донеси ми от веселите цигари, че станах на 47 годинки и още не съм ги опитвал...

Нямаш грижи Ама ще ти зема първо от по леките...... че нали знаеш.Първо се кара на бензин,а после на дизел
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
      Нямаш грижи Ама ще ти зема първо от по леките...... че нали знаеш.Първо се кара на бензин,а после на дизел
      От дизела започнах да кашлям...да го еба...))
      Айде да не разводняваме темата....ние си се знаем до някъде...но някой се взимат на сериозно....
      До скоро...

---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
      писах ти съобщение брат
      ...смс...копеле.......ще се опрайм...това е денят на победата....Благодаря...
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
        адски си прав и човече, това лято си взимам зуум-чето - HD стерео диктофон и почваш да ме водиш да ги слушаме тия хора - тия разкази никъде не са записвани а скоро няма да има живи хора да разказват ... на теб разчитам !
        Принципно имам съгласието им и ще го направя в скоро време. Правейки една ретроспекция на полицейските и милиционерските началници се оказва, че са едни и същи крадци и убийци. А за бита на хората- гледай "Господин за един ден" много внимателно! Реалността е била много по-лоша.

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
        Преди да седнеш да пишеш простотии, седни и се ограмоти! Точно след Руско-Турската война официално Русия е била окупатор според подписаните договори. Освободител е наричана от народа, но юридически и практически си е била окупатор. За съжаление се сбъдва пророчеството на Левски, че който ни освободи, той ще ни пороби. А за 44 г. въобще не ми се коментира. Имайте уважение към паметта на избитите без съд и присъда! И никакъв фашизъм не са победили руснаците, а себеподобните си социалисти, но в случая национал такива. Чудно защо се срамят да наричат нещата с истинските им имена? Цивилизования свят е избрал тази дата за обединение, руснаците за да дрънчат оръжие. Колкото е вината на Хитлер за тази война, толкова и на Сталин. Немски войници са били обучавани в Русия въпреки забраните преди войната. Но сте прави, че трябва да се почете паметта на загиналите войници! Милионите, които са си дали живота заради болните мозъци на няколко изрода.
        Росене, казваш полу-истини, а това е по-лошо от лъжа.
        Сталиновият и хитлеровият социализъм са като два ботуша от един чифт. Единият извит на ляво, другият извит на дясно. И двете партии са военизирани и общо взето вършат еднакви простотии. И знамената са им червени и изобщо имат много прилики.
        Отликите са много съществени. Хитлер трепе славяни, евреи и цигани, но не закача собствения си народ. Той го издига във фетиш. Сталин мори собствения си народ и го докарва до людоедство.
        Хитлер е продукт на Версайския договор, не без помощта на Сталин, но е логично продължение. Грешката му е, че написва "Майн кампф" и разкрива картите си. Целия свят разбира за дивашката му идеология. А Сталин си трае и три петилетки обира всичко, до което може да се докопа, само и само да въоръжи до зъби Червената армия.
        Войната е неизбежна, но Хитлер го изпреварва с две седмици и го спипва със свалени гащи, когато целият първи ешалон още не е позициониран и оръдията са без артилеристи, танковете без артилерия, а авиацията е на няколко километра от границата без всякаква защита. И цялата гигантска маса от авиация, артилерия и танкове е без карти за собствената им територия. Тоест слепи и глухи!
        И ето как Хитлер прави войната Отечествена и тя наистина е такава.
        За Освобождението ни от турско робство.
        Както и да го наричат, окупация или освобождение, безспорен е факта, че това полага началото на новата ни държава. Не ми се мисли, какво би станало с нас като народ, ако я нямахме тая държава. По време на турския геноцид над християните в началото на миналия век, нашите деди от беломорието са имали къде да отидат и при кой да се приютят. Гърците също са се прибрали в Родината. А я вижте арменците!
        Милион и половина, а според някои източници и повече, са изклани, скалпирани, измъчвани, набивани на кол, печени на бавен огън и всякакви други ужасии.
        Ние също понасяме много жертви, но не в този мащаб, точно защото имаме държава, а нея дължим на Русия!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          E - можеше да има и макар и не толкова голми паради.
          Някакви по-малки парадчета, примерно.

Ма няма.

Защо ??????????????????????????????????????????????

Виждал ли си куче, което го е страх, как се зъби и ръмжи?

Сети ли се?

А ти виждал ли куче което не го е страх и ръмжи?
          Само да вметна че в началото на ВСВ хохлите са се били на страната на нацистите.
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщение
            А ти виждал ли куче което не го е страх и ръмжи?
            Само да вметна че в началото на ВСВ хохлите са се били на страната на нацистите.
            Едно такова ръмжене вече завърши с разпадането на соц. лагера и с краха на СССР.

Това, сегашното, с какво ли ще завърши?

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Ние също понасяме много жертви, но не в този мащаб, точно защото имаме държава, а нея дължим на Русия!

Всеки, който изпитва благодарност, е рамкиран и етикиран с червен етикет.

Ние сме неблагодарно племе.
              И ще останем такова.
              И това е гордост.
              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                Всеки, който изпитва благодарност, е рамкиран и етикиран с червен етикет.

Ние сме неблагодарно племе.
                И ще останем такова.
                И това е гордост.
                За кое изпитваш благодарност? За това, че България дава 30000 жертви в сражения с немците през ВСВ, но под влиянието на Сталин ние не сме страна победител?! За това, че благодарение на вътрешни предатели се забавя обявяването на война срещу Германия с цел Червената армия, да има законен претекст да влезе в България и да подпомогне преврат с нейни марионетки. И, въпреки че на 08.09.1944 г. България обявява война на Германия, руснаците пак нахлуват и окупират страната ни. Не, тази благодарност ми идва в повече!
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

За кое изпитваш благодарност? За това, че България дава 30000 жертви в сражения с немците през ВСВ, но под влиянието на Сталин ние не сме страна победител?! За това, че благодарение на вътрешни предатели се забавя обявяването на война срещу Германия с цел Червената армия, да има законен претекст да влезе в България и да подпомогне преврат с нейни марионетки. И, въпреки че на 08.09.1944 г. България обявява война на Германия, руснаците пак нахлуват и окупират страната ни. Не, тази благодарност ми идва в повече!
                  Не
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Пак се обърка!
                    И Югославия и особено Гърция имат големи претенции, заради окупацията на част от техните територии. Великобритания и САЩ също ни искат разчленени. а Франция никога няма да преглътне Балдуина!
                    Точно участието ни против германците и застъпничеството на Сталин позволяват да запазим териториалната си цялост. Иначе сега Родопа планина и Пирин да не са български, както и южното ни Черноморие.
                    Вместо това си връщаме южна Добруджа!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Току що изгледах парада на Червения площад - грандиозно събитие.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Не съм нито русофил, нито русофоб. Като студент се мотаех с доста бесараби, особено момичета. Но си пасвахме и с пичовете, защото пиех много водка. И в момента имам много добри приятели, чисти или полуруснаци. Имам много против имперската политика, нямам нищо против обикновените хора. До момента, когато започнат с простотиите. А тях ги е имало. Но навремето руско лошо нямаше и всичко беше апокрифно. На мен баба ми е разправяла. Много години по-късно вече има и писмени доказателства за тези апокрифни разкази. Интересното е, че фактите се припокриват. Немците, са раздавали от храната си на децата и не са докосвали покъщнина, камо ли пък жени и девойки. Руснаците... Добре, че не съм със светли очи и коса, че доста бих се замислил, чий потомък съм - български или руски...
                        http://socbg.com/2015/02/%D0%BA%D0%B...%B8%D1%82.html

С днём победы, товарищи, победителей не судят!
                        145, 1.6 boxer
                        156, 2.4 JTD - ex
                        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Генетична паметhttp://afera.bg/%D1%81%D0%BD%D0%B8%D...html:innocent:
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Какво не биваше да правим на 9-ти май
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

тъжно ми е като ви чета ... наистина тъжно, не мога да разбера как възрастни хора са заслепени до неспособност да видят цялата картина базирана на чиста фактология ...
                              това не се отнася за постовете на Росен от Варна

Comment

И тя е....фактологията.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X