Първоначално публикувано от Ранобудниче
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
С Днём Победы!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениекакво да празнувам днес точно?
---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:29 ----------
Украйна никога не е била победителПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеСАЩ ли не ни шамаросват?Само дето ако кривнем идват едни сенатори и държавни секретари.
Виждаш ли решетка?
Ако не, значи никой не те шамаросва и си говориш, каквото си искаш.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЩо, първи втори трети украински фронт, те не са ли воювали.Това че са били в състава на СССР не значи че не са съществували.И ако не са победители що правят парад.
нас пък що Македонците ни мразят
---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:36 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПогледни през прозореца.
Виждаш ли решетка?
Ако не, значи никой не те шамаросва и си говориш, каквото си искаш.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениеМитака е виден русофил аз не го обвинявам за това човека си има право на убеждения - няма да го карам да ги променя предвид интелигентността, и възрастта му ... но аз съм заклет Русофоб това за протокола го пиша
Но ми е меко казано странно това, че интелигентен човек , като Митака и при това добре запознат с естеството на онази действителност, с лекота пренебрегва този факт.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеМога да приема неоценяването на възможността да изказваш публично, свободно и без притеснения това, което мислиш от страна на Орм-чо или някой друг, който или го е нямало още на тоя свят, или е бил второкласник в ония времена....
Но ми е меко казано странно това, че интелигентен човек , като Митака и при това добре запознат с естеството на онази действителност, с лекота пренебрегва този факт.
---------- Post added at 22:53 ---------- Previous post was at 22:52 ----------
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеИма светлина в тунела (дано да не е от идващия влак).
След известни изцепки, интелигентният тон надделява.
Темата ще живее.
Засега.
Comment
-
Ето и в тая тема едно линкче https://www.youtube.com/watch?v=GE023IHaCyE за тия които днес не са успели да го видят. Незнам за вас тавариши но аз настръхвамFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЩо, първи втори трети украински фронт, те не са ли воювали.Това че са били в състава на СССР не значи че не са съществували.И ако не са победители що правят парад.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеЕто и в тая тема едно линкче https://www.youtube.com/watch?v=GE023IHaCyE за тия които днес не са успели да го видят. Незнам за вас тавариши но аз настръхвам
https://www.youtube.com/watch?v=Gu5u_QrsWO0
само извинявай за качеството на линка просто тогава ПТС-ите не са могли да снимат HD
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеИма светлина в тунела (дано да не е от идващия влак).
След известни изцепки, интелигентният тон надделява.
Темата ще живее.
Засега.
Боянски, бъзикам се
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеУкраина е била в състава на СССР щото е създадена от СССР.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениеЗащото Украйна е била ограбена от Русия
нас пък що Македонците ни мразят
---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:36 ----------
Митака е виден русофил аз не го обвинявам за това човека си има право на убеждения - няма да го карам да ги променя предвид интелигентността, и възрастта му ... но аз съм заклет Русофоб това за протокола го пиша
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеМога да приема неоценяването на възможността да изказваш публично, свободно и без притеснения това, което мислиш от страна на Орм-чо или някой друг, който или го е нямало още на тоя свят, или е бил второкласник в ония времена....
Но ми е меко казано странно това, че интелигентен човек , като Митака и при това добре запознат с естеството на онази действителност, с лекота пренебрегва този факт.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПочакай Бондок-Сейнт - ът да удари още едно, две и пак ще си говорим за благоприличен тон
Боянски, бъзикам сеа и ако знаеш досега колко ударих
Comment
Comment