Известие

Collapse
No announcement yet.

С Днём Победы!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• С Днём Победы!

http://vbox7.com/play:f8b77a8b
    Поздравявам всички, които празнуват днес победата над фашизма. На първо място народите от бившия СССР, Англия,САЩ,Франция,Полша и много други в това число и Българкият.
    Ако някой го интересува, защо не поздравявам по случай "Денят на Европа", нека да ми посочи кой и къде го празнува?
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Срамно е, че руски знаеш, а българския си забравил, в бързината да постнеш тази "новина"
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Честит празник на всички!

Бъдете живи и здрави и живейте в мир и хармония.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
        Срамно е, че руски знаеш, а българския си забравил, в бързината да постнеш тази "новина"
        И кое смути душата ти. Ако е, че съм написал "Българският" с главна буква и пълен член, вярвай ми, не е грешка....

Comment

По смущаващо е,че си написал заглавието на темата на руски.Имаме един прекрасен и звучен език,а вие ми се кланяте на чужди богове. О неразумни юруде,поради що се срамиш да се наречеш българин!
          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
            По смущаващо е,че си написал заглавието на темата на руски.Имаме един прекрасен и звучен език,а вие ми се кланяте на чужди богове. О неразумни юруде,поради що се срамиш да се наречеш българин!
            Това е знак на почит.

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              Това е знак на почит.

Какъв почит? Сметката ни към руснаците отдавна е платена.

Comment

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                Какъв почит? Сметката ни към руснаците отдавна е платена.
                Ти почиташ някой, защото имаш да му плащаш ли?
                Ако е така, честит "Ден на Европа".
                Уважение и почит не се продават и купуват, те се "печелят" с достойнство.

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                  Българкият.
                  Еуфорията явно е причина за недоглеждането? Мен това ме смути - както каза и колегата по-горе, имаме си също толклова прекрасен език, на който може да се напише заглавието на темата. Не мога да почитам окупатор, че и да съм му благодарен за това, абсурдно е!
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Еуфорията явно е причина за недоглеждането? Мен това ме смути - както каза и колегата по-горе, имаме си също толклова прекрасен език, на който може да се напише заглавието на темата. Не мога да почитам окупатор, че и да съм му благодарен за това, абсурдно е!
                    Няма недоглеждане, а "магическо" мислене, както и не става дума за новина, а за поздрав. Той така или иначе не се отнася за такива като теб и за това е на езика на нацията с най-голям принос.
                    Колкото до окупацията тогава и свободата ти днес....
                    Какво да ти кажа. Вярвай си.

Comment

Силно сe надявах просто да отбележим един празник, така както всеки един го разбира и без и тук да се дърлим.
                      Но очевидно това не се получава и поради това и аз ще вляза в дискусията със следния въпрос:

Къде другаде по света отбелязват победата над фашизма и края на войната с ежегоден военен парад?

Изобщо - чудя се, как ли бих изглеждал в очите на хората, ако в деня в който те празнуват мира, аз се появя с картечница в ръце?
                      Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:55.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Това,че руснаците са ни освободили от турско робство смятам че е оценено по достойнство от наша страна.Но до там!За другите неща,както казах сметката е платена.Няма какво да им пиша на руски,по българските форуми.Пускам телевизора,новини на турски.Абей хора осъзнайте се малко.Толкова ли нямате самоуважение.А ми говорите за уважение.В Канада има полицаи по улицата,които следят да ли се говорят други езици освен английския и френския.И ако те хванат че говориш друг език,отнасяш бая солена глоба.А са една от най-демократичните държави.А ние какво сме? Мара-общата

Comment

Веско, да не обърка Руско-Турската с Втората световна война?
                          Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                          Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                          Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Ти бил ли си в Канада юроде?
                            Или просто си маеш буквички?
                            На Доктора,благодаря че отбеляза празника!
                            На останалите неблагодарници само да вметна ЧЕ: сега щяхте да сте с резани пишки и с чалми!
                            Така ЧЕ: спрете с олигофренизма за окупаторство и т.н.Тези които са си дали живота сега да се разхождате по улиците на България и ЕС,не са били окупатори.
                            Не бъркайте политиците и тези които са умрели по българските земи!!!!
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Обаче си имаме американски бази които не плащат и грам наем...че дори и храната и минералната вода не са български,страх ги е да не ги отровим ли,тия какви са.Че и всяка тяхна база я имат за американска територия.Някой да ги е посрещал с цветя и погача?Нещо не се сещам да е имало руски бази на наша територия.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                              X