Първоначално публикувано от pavlin
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
С Днём Победы!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеЛюбо, тоя Павлин е толко зле, че ме забавлява зловещо добре и да го призная поне в това го бива
---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 22:04 ----------
дааа и компутерната мишка е всъщност малко кабел завършващ со техника
---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:05 ----------
Павлин и неговите представи за телекомуникация клипа и илюстративен ... https://www.youtube.com/watch?v=665n8FtWPGc
---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:15 ----------
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениес кои?
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеСтаваше въпрос за комуникационна инфраструктура със специалист.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениее ти не си ли специалист?
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеАбе, започваш да досаждаш. Не съм специалист, пък и да бях , не бих се занимавал с теб.
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеА вы хоть понимаете, что здесь натворили?
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениееми щом не си специалист кво пишеш тука?
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеАко не си забелязал, да ти кажа че аз не пиша за хапчета.малййй, следи си поне репликите и пак ти казвам гледай ме в очите кво си гледаш краката много си зле
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеточно ти писа, шматкомалййй, следи си поне репликите и пак ти казвам гледай ме в очите кво си гледаш краката много си зле
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеТемата не беше за хапчета, явно трябва да ти се пояснява.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАми помогни ми!...
.
И с аргументи и факти, моля!
1 факт : не правиш разлика м/у фашисти и нацисти.
2. факт: преди фашиста Мусолини да вземе власта се вихри доста успешно в/у социалисти и комунисти в Милано и цяла Италия, където живеят италианци.
Наслаждавай се във факти: "Например в Пиза учителят-социалист Камего е убит пред учениците си в класната стая. На 12 октомври 1922 г. във Фосонброн комунистът Валенти, пребит, с отрязани уши и нос и агонизиращ, е окачен на лека кола и е показван на насилствено изведените по улиците хора, след което трупът му е хвърлен в гробищата. Само в малкото градче Рокастра да Тоскана в една вечер са убити 10 души, 30 са ранени и със запалителни бомби са изгорени 15 къщи. Мусолини се оправдава, че със законна отбрана отговаря на „червения терор“, заливащ Италия. „Следователно, когато нашето насилие решава една гангренясала обстановка, то е най-морално, най-свято и необходимо“, казва Мусолини."
3. факт. точно същото върши и национал-социалиста Хитлер в бавария, където живеят германци. Запалването на Райхстага и събитията след това.
4. факт. Войнишкото въстание. Някой го определят като антифашистко, българи убиват българи.Last edited by aav; d.m.y г., 23:41.
Comment
-
...а бе, комунисти...фашисти все едно....
Единият ми дядо преди девети имал коне и свалял дърва от гората, помагал на партизаните...носел им храна..след девети тръгнал да си прави къща човека...като копал основите намерил жълтици от турско време, обаче ония партизаните дето ги хранил... по донос се озовали пак при него и като власт имащи, майката му разкатали....
Другият ми дядо преди девети бил тарикат...черноборсаджия......добре си живеел човека....но след девети си изпатил сина му, тоез баща ми....защото бил амбициозен тръгнал да прави кариера...стигнал до едно ниво...и го извикал партиният секретар....казал му за по нагоре, трябва да станеш член на БКП....и татко си подал документите...обаче като му разровили досието стигнали до дядото тарикат....и сорри....
Според мен фашистите са създали много по малко зло на българският народ....може би защото по време на втората световна война сме им били съюзници....слаб съм по история, но и нея е талкуват, кой как му изнася.....
Аз просто си разсъждавам от това което съм научил от най близките си....
п.п....искам да попитам Павлин.....дали нелегално е отишъл в Флорида, или чрез протекцията на близък роднина...?По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
По партийна линия е там.
Изпълнява повелята на Партията майка-закрилница и "хранителница" ...
Когато му дойде времето ще го "отзоват" от ФАЩ.
Ако преди това ФАЩ не са го отзовали ...
===================================
Боби, фашагите са направили зло, ама и България не е имала кой знае какъв избор.Можели са да се "опънат" и да останат неутрални, ама войските на Вермахта са били на българските граници и тогава са поставили ултиматум- "Или сте с нас или сте против нас!".
Честно казано трудно е да се каже кое е по-разумно.Да сме се били опънали или каквото сме направили-да сме съюзници.
И лакомията си е казала думата - Германия е предложила повече на България отколкото Съюзниците.Предложила е повече територия в случай на победа.
Ама политиците не са били много умни- станали са противници на поне 2 велики сили за онова време- Великобритания и СССР(преди това Русия).
Германия и Япония никога не са били Велики сили.Италия е била, но не и под това име и преди 2000 години ...
Отделно ги е било страх от комунистите, а те са били поддържани от СССР.Имали са и друга причина- комунистите са правили множество атентати срещу законната власт тогава и срещу царя...
П.П. Не го мисли павлин, малко му остана ...огънслужба не остана...
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеА вы хоть понимаете, что здесь натворили?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment