Известие

Collapse
No announcement yet.

С Днём Победы!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от aav Покажи съобщение
    Липсва ти прецизност.
    1 факт : не правиш разлика м/у фашисти и нацисти.
    2. факт: преди фашиста Мусолини да вземе власта се вихри доста успешно в/у социалисти и комунисти в Милано и цяла Италия, където живеят италианци.
    Наслаждавай се във факти: "Например в Пиза учителят-социалист Камего е убит пред учениците си в класната стая. На 12 октомври 1922 г. във Фосонброн комунистът Валенти, пребит, с отрязани уши и нос и агонизиращ, е окачен на лека кола и е показван на насилствено изведените по улиците хора, след което трупът му е хвърлен в гробищата. Само в малкото градче Рокастра да Тоскана в една вечер са убити 10 души, 30 са ранени и със запалителни бомби са изгорени 15 къщи. Мусолини се оправдава, че със законна отбрана отговаря на „червения терор“, заливащ Италия. „Следователно, когато нашето насилие решава една гангренясала обстановка, то е най-морално, най-свято и необходимо“, казва Мусолини."
    3. факт. точно същото върши и национал-социалиста Хитлер в бавария, където живеят германци. Запалването на Райхстага и събитията след това.
    4. факт. Войнишкото въстание. Някой го определят като антифашистко, българи убиват българи.
    Явно имаш доста занижени критерии, но това може да се обясни, ако си жена.
    Докара ги до около стотина и то в две държави.
    Войнишкото въстание е от същия сорт като преврата на Ленин. Те са от един и същ сорт. под въздействието на чужди военни разузнавания.
    Виновна е слабата ДС. Ако си беше свършила по-рано работата и беше изтребила заговорниците в зародиш, нямаше да има такова кръвопролитие.
    "Войнишкото въстание. Някой го определя като антифашистко. Българи убиват българи"
    Когато "някой" определя нещо, то това си е негово определение, а не факт. И мен съвсем не ми дреме, какво определение дава някой си.
    От цитата ти се разбира и , че когато българи убиват българи, то те са антифашисти. Пак пълна каша.
    Като пишеш нещо, сравнявай го с нравите на епохата, а не със сегашните критерии.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Явно имаш доста занижени критерии, но това може да се обясни, ако си жена.
      Докара ги до около стотина и то в две държави.
      Войнишкото въстание е от същия сорт като преврата на Ленин. Те са от един и същ сорт. под въздействието на чужди военни разузнавания.
      Виновна е слабата ДС. Ако си беше свършила по-рано работата и беше изтребила заговорниците в зародиш, нямаше да има такова кръвопролитие.
      "Войнишкото въстание. Някой го определя като антифашистко. Българи убиват българи"
      Когато "някой" определя нещо, то това си е негово определение, а не факт. И мен съвсем не ми дреме, какво определение дава някой си.
      От цитата ти се разбира и , че когато българи убиват българи, то те са антифашисти. Пак пълна каша.
      Като пишеш нещо, сравнявай го с нравите на епохата, а не със сегашните критерии.
      Нали не убиваха собствения си народ, какво стана?
      Или убиват само някои, дето не са с тях, не разбирам.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

.....
        Спри се с високопарните приказки - Запомнете това запомнете онова. За човек, който не може да направи разлика м/у фашист и нацист мненията ти по темата са повърхностни и смешни.
        Но най-важното е фашисти се наричат италианците от антипартията на Мусолини и са погубили хиляди италианци. Ето това може да запомниш
        Внимание: на линка има грозни сцени със смърт и насилие
        http://reggionelweb.it/2015/09/viagg...dai-comunisti/

Comment

• Темата е стара и провокативна.
          Всички страни в конфлика - т.нар. Втора Световна Война, са проявявали варварство към цивилните хора спрямо сегашните обичаи в Европа.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

• Не мога да цитирам, щото компа е говнян нещо, но относно лорда и аав.
            ДС ще изтреби десетина-двадесет, а не народа. Въстанието е довело до смъртта на десетки хиляди и не знам защо турате нашите простотии до световните.
            Аав пък се прави на ощипана мома с някакви линкове с, но никой не се аргументира.
            Само пропаганда.
            Две страници назад Боянски ме обвинява в постност и хилавост на аргументите, а аз просто уважавам форума и си мисля, че за да говориш по тая тема, трябва да поснаваш поне официалните изявления на Сталин, Хитлер, Чърчил, дневниците на Гьобелс, Молотов, да си чел Шапошников Борис Михайлович....
            Да познаваш икономическите програми на Хитлер и Сталин, идейните им обосновки, да познаваш поне в общи линии Ленин...
            Като говориш за геноцид към поданиците си да не забравиш, че първият е във Франция по време на революцията, после северните щати уморяват от глад два милиона пленници....
            Бабий яр, глада в Поволжието, избиването на бурятите, жените и децата им.....Людоедството и гибелта на 2 милиона деца от организирания глад в Поволжието, избиването на жени, деца и старци от украинските фашисти в Белорусия и Полша....
            А вие един учител, двама зарзаватчии и хиляда други.
            Чудесно! Докарахте го до числеността на един неокомплектован полк или среден кораб.
            А хекатомбата над германските комунисти става със заповедта на Сталин.
            Ама спирам, защото правя голямата грешка да ви надценявам!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• А кажи защо Хитлер не нападна Швейцария?

Comment

• На тоя урок не бях, защото се заплесвах по една алфа, ама доколкото знам, още от по-миналия век, швейцарската концепция за отбрана е:
                Швейцария да се превърне в такава територия, която е неизгодно да се превзема. Тоест загубите за нашественика ще са по-големи от придобивките му. До скоро всеки мъж си държеше в къщи бойната готовност и лично оръжие.
                А за теория на конспирацията, банки и евреи не ми се говори.

Comment

• Той е проявявал интерес към банки, трезори, евреи и това което имат. Едва ли се уплашил от пушките в гардеробите.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    Той е проявявал интерес към банки, трезори, евреи и това което имат. Едва ли се уплашил от пушките в гардеробите.
                    Пак правиш умозаключение в уклончив вид, а не факти!

Comment

• Морди разказите са ти страхотни.
                      Защо не продължиш с тях?И с логиката в тях де...?

Няма как да ме убедиш, че Хитлер е считал, че превземането на СССР ще е по-лесно от Швейцария.

Не мога да цитирам, щото компа е говнян нещо, но относно лорда и аав.
                      ДС ще изтреби десетина-двадесет, а не народа. Въстанието е довело до смъртта на десетки хиляди и не знам защо турате нашите простотии до световните.
                      Аав пък се прави на ощипана мома с някакви линкове с, но никой не се аргументира.
                      Само пропаганда.
                      Две страници назад Боянски ме обвинява в постност и хилавост на аргументите, а аз просто уважавам форума и си мисля, че за да говориш по тая тема, трябва да поснаваш поне официалните изявления на Сталин, Хитлер, Чърчил, дневниците на Гьобелс, Молотов, да си чел Шапошников Борис Михайлович....
                      Да познаваш икономическите програми на Хитлер и Сталин, идейните им обосновки, да познаваш поне в общи линии Ленин...
                      Като говориш за геноцид към поданиците си да не забравиш, че първият е във Франция по време на революцията, после северните щати уморяват от глад два милиона пленници....
                      Бабий яр, глада в Поволжието, избиването на бурятите, жените и децата им.....Людоедството и гибелта на 2 милиона деца от организирания глад в Поволжието, избиването на жени, деца и старци от украинските фашисти в Белорусия и Полша....
                      А вие един учител, двама зарзаватчии и хиляда други.
                      Чудесно! Докарахте го до числеността на един неокомплектован полк или среден кораб.
                      А хекатомбата над германските комунисти става със заповедта на Сталин.
                      Ама спирам, защото правя голямата грешка да ви надценявам!
                      Тези сме ги прочели.

Има и други през последните 70-на година.Чел ли си ги?

Например Ноам Чомски, Карл Попър и моят любимец в тази насока Алвин Тофлър, заедно със съпругата му Хайди Тофлър?

Нещо да кажеш за тях.Или просто те надценявам?

Извинявай ако е така точка
                      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Пак правиш умозаключение в уклончив вид, а не факти!
                        Не правя нищо, задавам въпрос.

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                          Морди разказите са ти страхотни.
                          Защо не продължиш с тях?И с логиката в тях де...?

Няма как да ме убедиш, че Хитлер е считал, че превземането на СССР ще е по-лесно от Швейцария.

точка
                          чакай са глей са значи това е адски сложен въпрос и въобще не е за тук - първо чичо Ади няма за що да напада Швейцария защото всички еврейски капитали с които чичо е работел са там никой не си коли свинята преди Коледа и друго чичо е бил добър политик и могъщ играч (малко съмнителен като Цезар) но е фактор той първи е разбрал къде е истинската заплаха проблема на 20 ти век е че чичо е водил кофти външна политика и всички са се страхували от възраждането на Великата Римска Империя ... затова са Сталин се е правил на ела ме ритни и е бягал това е политика приятели не война - войната е пропаганда

---------- Post added 03-06-2016 at 00:03 ---------- Previous post was 02-06-2016 at 23:55 ----------

сега ще ви кажа след век два чичо ще е в историята но не като Хитлер -най-злия човек на света а като Цезар и той някога е бил най-злия човек на света историята всички знаем каква е аааа забравих да ви питам - вие сестри имате ли?

Comment

• Всички пълководци по онова време са били откачалки с комплекси и Войната е била средство да си мерят малките пишки, за сметка на милионите избити невинни хора.
                            Сега също има такива хора, но хубавото е, че все по-често се вслушват и мислят, дори и със закъснение в различните мнения на заобикалящите ги.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Всички пълководци по онова време са били откачалки с комплекси и Войната е била средство да си мерят малките пишки, за сметка на милионите избити невинни хора.
                              Сега също има такива хора, но хубавото е, че все по-често се вслушват и мислят, дори и със закъснение в различните мнения на заобикалящите ги.
                              Бе вслушват се. Просто ги е страх, че "бухалката" е толкоз голяма, че който я "вдигне" ще сплеска и собствената си чутура.
                              Те за това сега се водят локални войни, "антитерористични операции", "демократизиране", прокси и "хибридни" войни и тем подобни простотии. При големите, само пИ.комера е голям. Но без реклама, няма продажби. Та така.
                              И айде стига сР.не тук.
                              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                ......искам да попитам Павлин.....дали нелегално е отишъл в Флорида, или чрез протекцията на близък роднина...?
                                Бе и аз си го мисля същото

Comment

Working...
                                X