Известие

Collapse
No announcement yet.

Сън протектори (щори)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сън протектори (щори)

Така, понеже вече е пролет и имам нужда от сън протектор за задните стъкла (имам малко детенце което се дразни като му пече слънцето в лицето ) иде реч затова

http://www.ebay.co.uk/itm/ALFA-ROMEO...item27e4e92e9a
    Обаче за 166 няма има за 156 там геометрията на стъклата е сходна но не знам размерите какви са?

Ако някой има опит с това при тези два модела да пише!
    Не искам фолиа или подобни неща защото не ми харесват търсих по форуми но Алфа Оунърс с които обикновено се съветвам имат такава тема но тя е запекла много отдавна ...
    Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 21:48.

Приятели, намерих платове и т.н. и ще направя пробно при моите шивачи да видим какво ще излезе...

Comment

Бате, аз имам едно копче на тЪблоту и като натисна и отзад се дига щората. Но тва е щото взех малък 5 метров народен автомобил.
      ...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
        Бате, аз имам едно копче на тЪблоту и като натисна и отзад се дига щората. Но тва е щото взех малък 5 метров народен автомобил.
        http://sonniboy.com/shop_category/so...hutz-fuer-bmw/

Говоря за страничните стъкла а пътувай ти 400 км през деня с малко кисело детенце на задната седалка и си натискай каквото ти падне по таблото.

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
          http://sonniboy.com/shop_category/so...hutz-fuer-bmw/

Говоря за страничните стъкла а пътувай ти 400 км през деня с малко кисело детенце на задната седалка и си натискай каквото ти падне по таблото.
          Направи му чай от на баба ти Радка бре .. ще спи до връщането
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
            Направи му чай от на баба ти Радка бре .. ще спи до връщането
            простак си ти Съни и то простак на народа! Виж се как омацваш хубавата тема също както един друг герой от ваште оня хороскопаджията и оня другия със Сутиена и оня третия

Comment

Абе аз имах такива ма изгоряха от слънцето.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Абе аз имах такива ма изгоряха от слънцето.
                важното е да не са с вендузи, че вендузите компрометират отварянето на прозореца ... при таз система си караш на отворен прозорец получаваш дифузия на въздушния поток и детенце не настива щото няма течение

Comment

При мене има завеса на задното стакло, която е окачена. Ако искаш у четвъртъка ще ти я покажа...
                  Ама ако не те кефи идеята на Съни, да ти предложа друга - те това произведението на Мордохата, не само че ще го държи заспало хлапето по пътя, ами и и по време на престоя, че и на връщане ще нанка и няма да чуе, ако ще и цялото блато да е в близост...
                  145, 1.6 boxer
                  156, 2.4 JTD - ex
                  Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                    При мене има завеса на задното стакло, която е окачена. Ако искаш у четвъртъка ще ти я покажа...
                    Ама ако не те кефи идеята на Съни, да ти предложа друга - те това произведението на Мордохата, не само че ще го държи заспало хлапето по пътя, ами и и по време на престоя, че и на връщане ще нанка и няма да чуе, ако ще и цялото блато да е в близост...
                    оу бе и аз съм гледал Часът на татко нали и режисьора му ми е приятел ама не е тва изхода трее си хардуер - някой автомобили имат странични завеси ама струват много паре и както каза някой фен за тез завеси ти трее задължително ТеДеИ JTD-тата нямат такиви екстри

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
                      оу бе и аз съм гледал Часът на татко нали и режисьора му ми е приятел ама не е тва изхода трее си хардуер - някой автомобили имат странични завеси ама струват много паре и както каза някой фен за тез завеси ти трее задължително ТеДеИ JTD-тата нямат такиви екстри
                      Ми то тва лесно се оправя, бре. Ский сеа те науча на акъл. Отиваш, значи, в най-близката автоморга за немски каски и търсиш такава, къде на гъза ѝ пише "тди". Спазаряваш надписа с човечеца там и вече ще си "горд собственик на ТеДеИ". Оттам насетне си измисляш една система за тюлени пердета и си я хакваш на джамовете...
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                        Ми то тва лесно се оправя, бре. Ский сеа те науча на акъл. Отиваш, значи, в най-близката автоморга за немски каски и търсиш такава, къде на гъза ѝ пише "тди". Спазаряваш надписа с човечеца там и вече ще си "горд собственик на ТеДеИ". Оттам насетне си измисляш една система за тюлени пердета и си я хакваш на джамовете...
                        ама адски си прав и аз така го мислех ама зациклих къде точно по туй красиво табло да сложа бОтончето за тез завеси

Comment

Такива щори има в Бима Е38 Ако искаш сичко да ти е ала-джус капитан,зимаш Е38Click image for larger version

Name:	bumer 750.jpg
Views:	1
Size:	94.9 Килобайта
ID:	2342286 Click image for larger version

Name:	super.jpg
Views:	1
Size:	94.3 Килобайта
ID:	2342287 ама с 5.4 под капака и си в джаза
                          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                            Такива щори има в Бима Е38 Ако искаш сичко да ти е ала-джус капитан,зимаш Е38[ATTACH]144991[/ATTACH] [ATTACH]144992[/ATTACH] ама с 5.4 под капака и си в джаза
                            таз кола ми е любимата кола ама честно (виж няма емотикони) адски красива и адски добра ама не мога да се разделя със 166-цата просто не знам ква е таз любов кво е туй нещо ...
                            а и снимката е на BMW Alpina божееее

Comment

Един навлажнен пешкир върши идеална работа - детето го мести където си иска.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Working...
                              X