сега ги гледах в Плесио...,ного дебело бе, мама му стара.... 800 лв ... то това си е един PS4 направо...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Струва ли си ъпгрейт на процесора от i5 на i7
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениесега ги гледах в Плесио...,ного дебело бе, мама му стара.... 800 лв ... то това си е един PS4 направо...
Така е скъпи са,то за тия пари човек може да си купи колаНезнам коя карта визираш за 800лв,с 960 чипа 4 гигабайтовите в Холандия почват от 240 евраки,което е 480лв.И ще ти извади милион пъти по хубава графика от PS4.
---------- Post added at 14:01 ---------- Previous post was at 13:53 ----------
Неска един напушен идва да отнася конзолата като пръскачка из лозеи поръчвам картата
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщениеСпам... Те в Холандия май повечето са напушени.
Ако искаш максимума от игрите направо скачай на 970 или 290Х.
Sent from my XT1032 using Tapatalk
Обаче кой ти дава гаранция,че игрите които ще излезат след една година,с тая карта ще можиш да ги играеш на макс сетингс?SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщениеОбаче кой ти дава гаранция,че игрите които ще излезат след една година,с тая карта ще можиш да ги играеш на макс сетингс?Статистиката сочи, че средно за 18 месеца производителността на хардуера се увеличава двойно.
Софтуерът върви ръка за ръка с това и става все по-жаден за ресурси.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
За бедността не знам, къде ще и излезе края, но голямата революция в изчислителната техника тепърва предстои.
В сравнение с нея, откриването на двоичния компютър, графичната операционна система и Интернет, ще са като деца от детската градина.
Това пък ще породи една камара неприятности за много хора.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЗа бедността не знам, къде ще и излезе края, но голямата революция в изчислителната техника тепърва предстои.
В сравнение с нея, откриването на двоичния компютър, графичната операционна система и Интернет, ще са като деца от детската градина.
Това пък ще породи една камара неприятности за много хора.
Не мога да се съглася напълно с теб.Най-използваната операционна система виндоус доста зацикли след виндоус 7. 8-цата въобще не провървя.Много хора могат да си я дръпнат безплатно,но си останаха на 7-цата.Що?Щото 8-цата е базирана на устройства с тъч скрийн,най-вече таблети,които от своя страна също не провървяха.За какво ми е таблет,като имам смартфон?Тука като минималната заплата е 1200 евро,никой не са е засилил да си купува видеокарти за по 300-400 евро да си чеши хобито.Тия които развиват технологиите,гонят единствено и само ,,Доларите падат,, а за развитието на света им дреме точно на сайдера.На мси тая карта която ми я предлага за 400 евро,колко мислиш че му е излязла на него докато стане вече готова за продажба?Не повече от 40 евро,и са опитва да ма прае на пъпеш.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Обмислям за r9 290,която е бърза почти колкото gtx 970,обаче на цената на gtx960, но както попречетох тук там,ще иска захранване от около 750w.А мойто е 550w.Обаче на едно място прочетох,че ако системата няма офърклок при всички положения ще са ми достатъчни 500wSAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщениеОбмислям за r9 290,която е бърза почти колкото gtx 970,обаче на цената на gtx960, но както попречетох тук там,ще иска захранване от около 750w.А мойто е 550w.Обаче на едно място прочетох,че ако системата няма офърклок при всички положения ще са ми достатъчни 500w
еле па ако е TI ще и стигат само кога е idleНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеама ти си оптимист gtx960 да бачка на 500w ли ?
еле па ако е TI ще и стигат само кога е idle
Ша бачка и хоро ша играеИначе от r9 290 са отказах.Със сигурност ще ми трябва захранване от поне 800w. Което ще ми излезе при всички положения около 100 евраки в повече.И масрава излиза колкото да си взема една gtx 970,за която ми дава препоръчителни изисквания за захранване 500w.В интерес на истината 970 пише 4гб на опаковката но на практика била 3,5 това едно на ръка.Другото по това което прочетох от хора които са си я закупили вече при натоварване от игри най-вече имат проблем с явлението ,,Coil whine,, което представлява неприятен звук нещо като жужене на комар.Останах с впечатлението,че е на всеки втори екземпляр.За толкова кинти 3,5гб айде ка ще да е,иди дойди.Ама с ,,Coil whine,, да си я ползват те,и то със здраве
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Батки,аз са зарибих на ето товаразработка на военните
Забележете само как е окомплектована.Е на тоя линк можете да видите за какъв змей става на въпрос https://www.youtube.com/watch?v=Wj01DDX2-g4
Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 03:02.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
ето това гледах за 800 камъка - http://www.plesio.bg/grafichni-karti...-gtx-970-gamin g-4gb-p-309986.htmlняма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
Comment