Известие

Collapse
No announcement yet.

Струва ли си ъпгрейт на процесора от i5 на i7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
    ето това гледах за 800 камъка - http://www.plesio.bg/grafichni-karti...-gtx-970-gamin g-4gb-p-309986.html

Ако решиш да даваш 800 камъка,бих ти препоръчал горепоказаната от мен,ако ти се събере в кутията.В мойта кутия едва ли би се събралаНа пълно натоварване,макс темп и е 55 градуса.Смятай.Това трислотово охлаждане може да се конкурира с водно.Има и метална планка от долу.Фабрично е клокната много добре.Мси-то разбрах,че е много тиха и студена и до тук.Кожуха и е пластмасов,няма метална планка от долуАз като варият съм се насочил към ето тази http://tweakers.net/pricewatch/43142...specificaties/ С най висок фабричен клок от другите,има метална планка и формата и ще се събере перфектно в моята кутия.Малко по шумна е и грее малко повече,което мен не притеснява тя дава най-добра производителност от всички това е важното.Но 800 камъка ми идват малко в повече за карта.До края на годината според мен Нвидия ще изкарат ti картите,които 960 ti като производителност според мен ще бъдат колкото 970,но цените ще им бъдат малко над колкото ще бъдат 960.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Честно казано и на мен са ми в повечко 800 кинта. Чудя се дали да скачам на нещо толкова скъпо или да поизчакам още малко да паднат цените.

А какво ще кажете за варианта още една 660Ti на sLI? Дали няма да е по-добре?
      Last edited by bouncer; d.m.y г., 16:29.
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Да паднат колко да падат още........

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
          Честно казано и на мен са ми в повечко 800 кинта. Чудя се дали да скачам на нещо толкова скъпо или да поизчакам още малко да паднат цените.

А какво ще кажете за варианта още една 660Ti на sLI? Дали няма да е по-добре?
          За новите игри SLi профайл излиза винаги след някакво време. После минава още някакво време докато го "доизгладят" от бъговете. Аз на едната ми машина съм с 2 броя GT650 - както споменах преди .. и особена файда няма за новите игри. Просто всичко, което излиза СЕГА си иска по-ново GPU. Вземай 960-ката .. гарантирано ще е актуална за комфортен геймплей поне 2 години още.
          Alfa Romeo JTD - powered by 140 Монтански бизоня

Comment

Първоначално публикувано от DiStefan0 Покажи съобщение
            За новите игри SLi профайл излиза винаги след някакво време. После минава още някакво време докато го "доизгладят" от бъговете. Аз на едната ми машина съм с 2 броя GT650 - както споменах преди .. и особена файда няма за новите игри. Просто всичко, което излиза СЕГА си иска по-ново GPU. Вземай 960-ката .. гарантирано ще е актуална за комфортен геймплей поне 2 години още.

Уточни се какво имаш предвит под ,,комфортен геймплей,, ,за мен игра на под 55 фрейма средни,е като да правиш с......кс с някоя която не те кефи,но само и само да задоволиш нагона сиОбърнах сериозно внимание и на двата чипа 960 и 970.Обърни и ти и виш за какъв т...ак става на въпрос най-вече при 960.960 за разлика от 660 ti е с около 300 транзистора по малко,които както знаеш са фактор номер 1 за производителноста на една видеокарта.Шината е 128 битова,на 660 ti e 192 бита.Само бързината на паметта е дигната с 1000 mhz.Което е ,,Дай с трици маймуни да ловим,, И са доста по тихи и по хладни.Е много ясно все за нещо ще трябва да се хванат за цена от 220 еврейчета.За мен 660 ti бия я мачкала в някои игри,заради по големия брой транзистори и по голямата шина.Решенията са 4:Ако имаш яко захранване най-малко 800w зимаш за тия пари от червените r9 290 и магън.Даваш 370 евраки и зимаш 970 и знаеш че си напраил ъпгрейт като хората.Оставяш си с тая карта и чакаш следващото поколение чипове на зелените.Или чакаш зелените да извадят чипа 960 ti(ако въобще извадят,такъв в това поколение),който по неофицялно инфо единия щял да въде с приблизително 1600 транзистора,които са горе долу толкова и на 970,но ако цената му е да предположим колкото на между 960 и 970 примерно 280 евраки наща далавера е бомба.

Comment

Не издържах и подхванах Withcer 3 със сегашната си конфирурация.... Върви си и то доста добре! Само дето вече няма сън и социалебн живот! БАх тая гад долна...

Comment

Дай настройките,и колко фрагмента средно подържаш на тях.

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                  Уточни се какво имаш предвит под ,,комфортен геймплей,, ,за мен игра на под 55 фрейма средни,е като да правиш с......кс с някоя която не те кефи,но само и само да задоволиш нагона сиОбърнах сериозно внимание и на двата чипа 960 и 970.Обърни и ти и виш за какъв т...ак става на въпрос най-вече при 960.960 за разлика от 660 ti е с около 300 транзистора по малко,които както знаеш са фактор номер 1 за производителноста на една видеокарта.Шината е 128 битова,на 660 ti e 192 бита.Само бързината на паметта е дигната с 1000 mhz.Което е ,,Дай с трици маймуни да ловим,, И са доста по тихи и по хладни.Е много ясно все за нещо ще трябва да се хванат за цена от 220 еврейчета.За мен 660 ti бия я мачкала в някои игри,заради по големия брой транзистори и по голямата шина.Решенията са 4:Ако имаш яко захранване най-малко 800w зимаш за тия пари от червените r9 290 и магън.Даваш 370 евраки и зимаш 970 и знаеш че си напраил ъпгрейт като хората.Оставяш си с тая карта и чакаш следващото поколение чипове на зелените.Или чакаш зелените да извадят чипа 960 ti(ако въобще извадят,такъв в това поколение),който по неофицялно инфо единия щял да въде с приблизително 1600 транзистора,които са горе долу толкова и на 970,но ако цената му е да предположим колкото на между 960 и 970 примерно 280 евраки наща далавера е бомба.

Уточнявам : за мен 40 фрейма и нагоре .. колкото господ даде повече са предостатъчни за комфортен гейминг при FullHD резолюция с високи настройки. Настройки като Ултра в повечето случаи просто не ме кефят. Мразя моушън блъра и винаги го изключвам .. както и други такива не толкова полезни ефекти. Държа само на анти-алайзинга. Тея повечете ефекти уж за повече реализъм .. на мене ми идват в повече. Не държа да е фотореалистично. И точно заради това винаги залагам на най-доброто от средния клас.
                  Last edited by DiStefan0; d.m.y г., 22:17.
                  Alfa Romeo JTD - powered by 140 Монтански бизоня

Comment

Първоначално публикувано от DiStefan0 Покажи съобщение
                    Уточнявам : за мен 40 фрейма и нагоре .. колкото господ даде повече са предостатъчни за комфортен гейминг при FullHD резолюция с високи настройки. Настройки като Ултра в повечето случаи просто не ме кефят. Мразя моушън блъра и винаги го изключвам .. както и други такива не толкова полезни ефекти. Държа само на анти-алайзинга. Тея повечете ефекти уж за повече реализъм .. на мене ми идват в повече. Не държа да е фотореалистично. И точно заради това винаги залагам на най-доброто от средния клас.

Антиалиянса като го надууш до дупка трябва да имаш карта от висок клас,иначе сичко друго огъва колена.

Comment

Вчера ми докладваха, че до края на лятото излиза 960 ti,ще бъде базирана на същия чип както 970.За сега само не е известно с колко рам ще бъде, аз предполагам че ще е с 3 гига.Другата въпросителна е шината.Мисля, че ще 192 битова.Очаква се да бъде на цена от 300 евро.

Comment

Бацета в крайна сметка реших че ще взема Msi 980, 600 еврака ама пък кеф цена няма

Comment

Аз с моята 660ti поддържам 45-50 фрейма на Witcher 3. Настройките NVidia GeForce Experience си ги оптимизира само.

Comment

Working...
                          X