Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво става в Гърмен и циганите в майка България?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Като си толкова начетен, защо не идеш да ги учиш, а ми си забягнал нейде.
    Преди няколко поста споменах за един ръждив, дето уж щеше да ги ръководи, европейски пари ползваше - от цялата работа сметката му набъбваше, а циганите си останаха все същите.

Виж сега,първо на мен никой не ми плаща да се занимавам с проблемите на ромското население.Има хора на които им се плаща да се занимават с техните проблеми.Трябва да се обърнеш към тях.Аз просто изразявам гражданска позиция.Тука има от години не малко нашенски роми и нито убиват нито крадат.Свирят пред супермаркетите за по 30-40 евро на ден и хранят семействата си в бг.Разговарял съм с много от тях и всичките са доста разбрани.Подържат си чисто там където живеят и по никакъв начин не пречат на другите.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
      Виж сега,първо на мен никой не ми плаща да се занимавам с проблемите на ромското население.Има хора на които им се плаща да се занимават с техните проблеми.Трябва да се обърнеш към тях.Аз просто изразявам гражданска позиция.Тука има от години не малко нашенски роми и нито убиват нито крадат.Свирят пред супермаркетите за по 30-40 евро на ден и хранят семействата си в бг.Разговарял съм с много от тях и всичките са доста разбрани.Подържат си чисто там където живеят и по никакъв начин не пречат на другите.
      Малко си живял тук в смисленият ти живот за да разбереш за какво ти пишат всички тук.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

За съжаление, нещата са стигнали да ситуацията "или те, или ние", и единственото решение на проблема е "окончателното"
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

.....Тука има от години не малко нашенски роми и нито убиват нито крадат.Свирят пред супермаркетите за по 30-40 евро на ден и хранят семействата си в бг.Разговарял съм с много от тях и всичките са доста разбрани.Подържат си чисто там където живеят и по никакъв начин не пречат на другите.
          То и тук има такива. Навсякъде има такива, слава Богу.
          Проблемът е че тук има много, които не работят и се препитават от кражби а държавата от десетилетия си затваря очите пред това. И като е така хората търпят, търпят и като видят че друг начин няма, вземат нещата в свои ръце. И тогава става страшно.

Там където си, държавата по същия начин ли си затваря очите пред очевадните проблеми?

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            То и тук има такива. Навсякъде има такива, слава Богу.
            Проблемът е че тук има много, които не работят и се препитават от кражби а държавата от десетилетия си затваря очите пред това. И като е така хората търпят, търпят и като видят че друг начин няма, вземат нещата в свои ръце. И тогава става страшно.

Там където си, държавата по същия начин ли си затваря очите пред очевадните проблеми?

Знаеш че тука е най-либералната държава в цял свят.Позволени са неща където по целия бял свят са заклеймени и са лежи в затвора за тях.Но има ред и граници за всичко.В бг голяма част от проблема е, че възрастните хора на село са изостаени и от господа не само от държавата и това подхранва престъпноста.Навремето на село в махалата в която съм израснал вреше и кипеше живот като в Бевърли хилс.Във всяка къща имаше по едно старо и по две млади семейства,осветено,тревата изкосена,храстите подстригани.И който дойдеше да прави проблеми.......мътна му и кървава.......Нямаше шанс да стане кражба па ка моли убийство.Сега бате не мога да вляза с колата в махалата.........гора от бурени,всички лампи изгорели всички къщи паднали и разграбени....останали са само двама старци......А кмета лапа европейски субсидии.......Ако трябва решение сега и веднага......Кафетата в бг са пълни с млади безработни хора,които по цял се чудат къде да се почешат.........Държавата да ги юрне да искарат един 3-4 месечен основен курс за охрана и във всяко село във сяка паланка да има 24 часа присъствие.
            Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 17:31.

Comment

Тия младите по кафенетата, по-добре да се научат от кой край се държи мотиката
              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Някои колеги тук не могат да разберат, че циганите се опитват да превърнат просенето в професия, а ми пък и ги защитават.
                Просенето може да е разрешено някъде, но професия просяк в нито една държава не се допуска.
                Циганите правят така, че хората у нас да нямат вече доверие и да не искат да окажат помощ, защото с тяхните пари ще се придобиват луксозни къщи и коли - от това страдат и тези хора, които наистина имат нужда.
                И на Запад хората вече са разбрали циганиите им.
                sigpic

Comment

Света не е черно-бял и 2+2 не винаги прави 4 Понякога прави 6, ама за да го осъзнаеш трябва да можеш да виждаш по надалеко.
                  Тука съм съгласен с теб! Винаги има поне две гледни точки и също така почти винаги и в двете има някаква логика.
                  Lexus IS200

Comment

Хм....и западняците си имат техни си просяци.Не наши цигани,а техни си местни жители.Които получават социялни помощи от държавата, и в същото време излизат всеки ден да просят.......И след края на ,,работния ден,, познайте къде отиват да хапват.......В макдоналдс,където не е никак ефтино и обикновенния работещ западняк не може да си позволи всеки ден да яде в макдоналдс.......От една гледна точка мамят държавата,обаче от друга не.Факт е че никой не ги закача,и никой не е възроптял срещу тях.Оная Люба Бенатова това що не го показа......а......,и що го показва чак сега...... като нашите роми излизат да просат още от преди 10 години.Явно така е по удобно на някой за който е от полза етническото напрежение.И знаят,че на стадото каквато плевел му подхвърлиш по телевизията то ще я клюпа автоматически.

Comment

Хм....и западняците си имат техни си просяци.Не наши цигани,а техни си местни жители.Които получават социялни помощи от държавата, и в същото време излизат всеки ден да просят.......И след края на ,,работния ден,, познайте къде отиват да хапват.......В макдоналдс,където не е никак ефтино и обикновенния работещ западняк не може да си позволи всеки ден да яде в макдоналдс.......От една гледна точка мамят държавата,обаче от друга не.Факт е че никой не ги закача,и никой не е възроптял срещу тях.Оная Люба Бенатова това що не го показа......а......,и що го показва чак сега...... като нашите роми излизат да просат още от преди 10 години.Явно така е по удобно на някой за който е от полза етническото напрежение.И знаят,че на стадото каквато плевел му подхвърлиш по телевизията то ще я клюпа автоматически.
                      Миролюба Бенатова много добре си е дала всичко - гладен и беден човек не живее в охолство.
                      sigpic

Comment

Тук до нас от около година се подмотва един левент - около 25 годишен. След 19 ч. започва да куцука с една патерица и се пльосва пред ресторанта с изтерзан поглед.
                        Денем, когато "не е на работа" крие патерицата в един храст.
                        Кога ли ще ми избият балансите и ще му натроша патерицата в гърбината....

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Истината е че майка България не предлага друга алтернатива за социялно слаби семейства.Без значение от какъв произход са.Или кво бачкаш за минимална 360 кинта ставаш роб......., която ако трябва да плащаш и наем до къде ще ти стигне.....кат ти застържи на стомаха и нямаш друга алтернатива......или трепиш някой или просиш.......Това е горчивата истина за суровата действителност в България.Всичко друго е али бали портокали, дръж ми шапката.....

Comment

Истината е че майка България не предлага друга алтернатива за социялно слаби семейства.Без значение от какъв произход са.Или кво бачкаш за минимална 360 кинта ставаш роб......., която ако трябва да плащаш и наем до къде ще ти стигне.....кат ти застържи на стомаха и нямаш друга алтернатива......или трепиш някой или просиш.......Това е горчивата истина за суровата действителност в България.Всичко друго е али бали портокали, дръж ми шапката.....
                            Младеж, знаеш ли колко учени хора работят за много по-малко пари и се опитват да оцеляват - когато тези "бедняци" си свършат парите поради глупост или промяна на обстоятелствата, пак ще легнат на плещите на хората блъскали се и внасяли осигуровките си в целият си смислен живот.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Младеж, знаеш ли колко учени хора работят за много по-малко пари и се опитват да оцеляват - когато тези "бедняци" си свършат парите поради глупост или промяна на обстоятелствата, пак ще легнат на плещите на хората блъскали се и внасяли осигуровките си в целият си смислен живот.

Младеж,я само ми отговори колко трябва да си ,,учен,, че да блъскаш за по малко от 360лв?И за твоя информация в държави като Кувейт например има данък бедност.Тоест всеки работещ плаща за бедния безработен да има най-основните неща като храна,покрив над главата и т.н. Сега ще кажеш да ония са петролни магнати те ако искат могат и на спа да си водят бедните......Ами не,не е така.В една Холандия или Германия или Швеция например също има не малка част от населението което е трайно безработно което е издържано от данъците на работещите.Това се нарича силна социялна политика.......което никак не е лошо между другото,щото днес можеш да имаш и 17 магазина на илиенци и да искарваш луди пари,а утре може да фалираш по едни или други обстоятелства и...........зарчето в живота са завърти за секунди.Не бързай да хвърляш камъни......

Comment

Младеж,я само ми отговори колко трябва да си ,,учен,, че да блъскаш за по малко от 360лв?И за твоя информация в държави като Кувейт например има данък бедност.Тоест всеки работещ плаща за бедния безработен да има най-основните неща като храна,покрив над главата и т.н. Сега ще кажеш да ония са петролни магнати те ако искат могат и на спа да си водят бедните......Ами не,не е така.В една Холандия или Германия или Швеция например също има не малка част от населението което е трайно безработно което е издържано от данъците на работещите.Това се нарича силна социялна политика.......което никак не е лошо между другото,щото днес можеш да имаш и 17 магазина на илиенци и да искарваш луди пари,а утре може да фалираш по едни или други обстоятелства и...........зарчето в живота са завърти за секунди.Не бързай да хвърляш камъни......
                                Както ти казах и преди - вместо да плямпаш глупости с важен тон, опитвайки се да бъдеш интересен, ела тук и оправи нещата, но знай, че ще бъдеш проследяван за действията си.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X