Първоначално публикувано от Boondock Saint
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Справяне с птиците?
Collapse
X
-
Няма отърване, на капака ми отзад прецакаха лака на няколко места тези акита. Бяха си ме заплюли и ми пускаха лайкове по колата, но тука последните няколко седмици си поех въздух. Обикновеннп като я оцапат и не ме мързи слизам с едно шиле вода и им трия лайковете, няма оправия.Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениение ли нямаме гларуси бе оууу цяло ято прелитат тука и аз не знам защо но ако не вярваш питай ЕкоЛюботроник
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеСпоред гърците, като те насере пиле било на пари!
Ето за това във Варна са толкова богати!По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Гларуси има навсякъде, където има вода и боклуци в изобилие. Така е например в Монтана, защото има голям язовир.
Но все пак се хранят с малко риба и тя е речна.
Мене в Бургас ме е насирал гларус и знам разликата. Колкото и да се търкаш, все на риба миришеш.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеТва щото сте ги усвоили по някоя европрограма предназначена за провинцията...деба шопите ви, утре фдругиден и цаца ще пуснете фискъро.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от MJ23 Покажи съобщениеА как е най-добре да се отмиват, без да надера боята и лака? С шише вода и гъба или.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Аз да питам: само за птичи аки ли важи или за всякакви лайна, защото на комшията редовно му хвърлят памперси по мерцедеса?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАз да питам: само за птичи аки ли важи или за всякакви лайна, защото на комшията редовно му хвърлят памперси по мерцедеса?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЗа птичите, щот они не пикаят. Другият лайнор е само биологично опасен.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеВиж как на глупав въпрос получих компетентно мнение!Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Съжалявам, че пак трябва да повторя, с риск да стана досаден, но когато колата ви е пастирана и оставите въпросните образувания да изсъхнат хубаво, спокойно може да ги махнете с нещо не твърдо да речем пластмасово като например лопатка за чистене на лед и скреж от стъкла през зимата.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Доброто врабче и лошото врабче решили да се състезават, кое ще нацвъка повече паркирани коли. Цвъкали, цвъкали и накрая се оказало, че от 20 коли лошото врабче нацвъкало 9 а доброто - всичките 20.
Извод:
Доброто винаги побеждава.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment