Известие

Collapse
No announcement yet.

Справяне с птиците?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
    как така полимер който става като фолио? фолиото е полимер..
    защото има "боядисване" на колата с фолио така са такситата в германия - с фолио
    ама дали съм разбрал..
    Нанася се като боя с пистолет , става на фолио. Може да се махне точно като фолио. Има си и име ама да не правя реклама.
    ...

Comment

Няма отърване, на капака ми отзад прецакаха лака на няколко места тези акита. Бяха си ме заплюли и ми пускаха лайкове по колата, но тука последните няколко седмици си поех въздух. Обикновеннп като я оцапат и не ме мързи слизам с едно шиле вода и им трия лайковете, няма оправия.
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
        ние ли нямаме гларуси бе оууу цяло ято прелитат тука и аз не знам защо но ако не вярваш питай ЕкоЛюботроник
        Тва щото сте ги усвоили по някоя европрограма предназначена за провинцията...деба шопите ви, утре фдругиден и цаца ще пуснете фискъро.

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Според гърците, като те насере пиле било на пари!
        Ето за това във Варна са толкова богати!
        Мда кат та наакат тичаш си купуваш билетче търкаш и те така, то затва няма опашки по будките щото свършиха печелившите билетчета.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Гларуси има навсякъде, където има вода и боклуци в изобилие. Така е например в Монтана, защото има голям язовир.
          Но все пак се хранят с малко риба и тя е речна.
          Мене в Бургас ме е насирал гларус и знам разликата. Колкото и да се търкаш, все на риба миришеш.
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

А как е най-добре да се отмиват, без да надера боята и лака? С шише вода и гъба или.

Comment

с тоалетна хартия, ама двупластова
              Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
              Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
              Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
              Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Тва щото сте ги усвоили по някоя европрограма предназначена за провинцията...деба шопите ви, утре фдругиден и цаца ще пуснете фискъро.
                Не е по европейска програма. Преди години прелетяха няколко самолета Гларус-трейлъри и след това се пръкнаха.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от MJ23 Покажи съобщение
                  А как е най-добре да се отмиват, без да надера боята и лака? С шише вода и гъба или.
                  Мокриш го да омекне после отмиваш, има едни птички не знам какви са но акат едно тъмно кафяво почти черно и като изсъхне става като цимент.Понякога използвам течност за чистачки или препарат за прозорци.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Сапунена вода мама, че е алкална, иначе само с вода трябва да го заливаш, докато се отмие, че иначе е с кисела реакция и такова мамата на лака.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Аз да питам: само за птичи аки ли важи или за всякакви лайна, защото на комшията редовно му хвърлят памперси по мерцедеса?
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Аз да питам: само за птичи аки ли важи или за всякакви лайна, защото на комшията редовно му хвърлят памперси по мерцедеса?
                        За птичите, щот они не пикаят. Другият лайнор е само биологично опасен.

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                          За птичите, щот они не пикаят. Другият лайнор е само биологично опасен.
                          Виж как на глупав въпрос получих компетентно мнение!

Comment

Виж как на глупав въпрос получих компетентно мнение!
                            Що да е глупав? То никой не е длъжен да знае всичко. Това, че професионално си "ял лайна" не е голяма файда, освен че ставаш и копролог.

Comment

Съжалявам, че пак трябва да повторя, с риск да стана досаден, но когато колата ви е пастирана и оставите въпросните образувания да изсъхнат хубаво, спокойно може да ги махнете с нещо не твърдо да речем пластмасово като например лопатка за чистене на лед и скреж от стъкла през зимата.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Доброто врабче и лошото врабче решили да се състезават, кое ще нацвъка повече паркирани коли. Цвъкали, цвъкали и накрая се оказало, че от 20 коли лошото врабче нацвъкало 9 а доброто - всичките 20.

Извод:

Доброто винаги побеждава.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X