Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво да го правя това масло Shell 5W-30 Helix Ultra.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Ще трябва да проверя характеристиките на маслото за косачката ми - хората си карат Ферарита-та с това масло, но ако става ще взема да го пробвам на Нusqvarna-та ми.
    Изтрещяваш ....не се занимавай с глупости))
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Изтрещяваш ....не се занимавай с глупости))
      Бобчо, така е но с този диапазон на външната температура от -5 до +30 градуса, в който вискозитета на маслото не се променя, само на косачката му пасва.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Бобчо, така е но с този диапазон на външната температура от -5 до +30 градуса, в който вискозитета на маслото не се променя, само на косачката му пасва.
        Гледам, че си от наше село (Плевен).Всеки Петък след 8 часа на ОМВ-то горе на Сторгозия се събират момчетата от BMW Club Bulgaria. Отиди там и ще се отървеш от него, защото дизелите на BMW се карат с такова масло - 5w30.

Comment

Първоначално публикувано от Skipper Покажи съобщение
          Гледам, че си от наше село (Плевен).Всеки Петък след 8 часа на ОМВ-то горе на Сторгозия се събират момчетата от BMW Club Bulgaria. Отиди там и ще се отървеш от него, защото дизелите на BMW се карат с такова масло - 5w30.
          Благодаря, ще се изтъпаня при пичовете от BMW с Голямата бензнова Алфа, да им го предложа.
          sigpic

Comment

Олди, и при -5 градуса ли косиш ....не е случаен ония лаф:...."зимата балирам сняг за Африка"...
            Отиди някой петък на ОМВ-то с парахода, извади косачката от багажника и направи едно кръгче с нея из тревните площи, за да им скриеш топката на ония с бемветата....та да видят как се дрифти... ))
            Last edited by Бобби; d.m.y г., 08:07.
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Има малко развитие по темата.
              Днес ми се обадиха, че няма никакъв проблем да ми доставят исканото от мен масло, но не е редно, защото конкурса и наградите са организирани от Shell и няма да е коректно към тях, ако ми доставят друго масло.
              След запитване от тяхна страна и отговор от мен казаха, че няма никакъв проблем да ми доставят Shell 10W40 Helix Ultra, тъй, че ако стане ще го ползвам.
              sigpic

Comment

Working...
              X