If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Утре заран тръгвам..........някой ми казват, вземи си пари кеш....аз пък си взех две шишета мастика, защото узото ми е блудкаво)...а да видим след година и полувина дали нещо се е променило.....
Утре заран тръгвам..........някой ми казват, вземи си пари кеш....аз пък си взех две шишета мастика, защото узото ми е блудкаво)...а да видим след година и полувина дали нещо се е променило.....
Сиписи нафта до горе още в шопско, да не си доиш с рейса
Блудкаво е оти не знеш ко да пиеш...Дъртак..
---------- Post added at 03:02 ---------- Previous post was at 03:01 ----------
---------- Post added at 03:02 ---------- Previous post was at 03:01 ----------
Мочам и карам....висок октан..... )))))
А бе оти не моча, миналата година кога се връщахме от феста....а спира на шела да заредиш.....а октана го настройваше с оная джиджавка и телефона.....да ти ...и октана)))
Една извадка от мнение в друг форум та да се посмеем:
"Ще пътуваме до Гърция ... малко съм притеснен от ситуацията там, та се подготвих ... скрил съм кеш в 4 вида валути на 7 места в багажа, на Колата ще зареждам нафта докато не ми олее калника, купихме една торба с лекарства, 35 консерви Русенско варено, 11 ролки тоалетна хартия, портрет на Алексис Ципрас как държи реч, сателитен телефон към ИНМАРСАТ с паник бутон, изпращащ координатите ти в щаба на Гражданска защита, портрет на Ангела Меркел с надпис на гръцки: "Който е давАл заеми си е негов проблем, имАл дал", две бейзболни бухалки за самозащита + една по-малка за детето, изрових от мазето един пожълтял "Алманах на кризата в България от 97ма" (да чета на плажа и да съм на щрек) и взех на заем от съседа едни автомобилни вериги за тежки зимни условия (за всеки случай) ... тръгваме, стискайте ни палци!.."
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Ходих до Солун по работа тия дни. Криза не видях. Питам тамошните къде ви е кризата а те елада ти я покажем. И я търсихме в едно ресторантче на брега ама там само калмари, октоподи и риби + съответните поливки имаше.
Ходих до Солун по работа тия дни. Криза не видях. Питам тамошните къде ви е кризата а те елада ти я покажем. И я търсихме в едно ресторантче на брега ама там само калмари, октоподи и риби + съответните поливки имаше.
Разликата е, че гърците продължават да си гледат работата и кризата я обсъждат в движение. Ние се завряхме в хладните механи иот там, ето вече четвърт век, продължаваме да се оплакваме. Поставихме нови върхове в нищоправенето..
Ето защо, те ще се оправят, а нас само ни "оправят". В съответното място.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Гръка са жалва че има лимит от 60 евро на ден, с 60 евро хората на запад карат за храна цяла седмица, гръка на балканите на ден не му стига ли................мореееее, мореееее, я подай ми мале пенката пушка..............Как ще ги науча да ядат влашки деликатеси мамалига.............
Не защитавам никого, но я се опитай да си заредиш колата с бензин, да не говорим за трактора или камиона и се опитай да работиш. При положение, че банките нямат нищо общо с хазната, то това положение си е чист терор над населението, какъвто ни организираха и на нас преди 20 години.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
30х60=1800 евро. Човек с тия пари може и колата да си зареди и да си плати сметките и на таверна да иде, че даже на края на годината да иде за две седмици на Слънчев Бряг.Тия пари са над средната заплата за западна европа.Е няма да може всяка вечер да бият калпака по таверните но все пак са в криза Боже на къде отива тоя свят
Не защитавам никого, но я се опитай да си заредиш колата с бензин, да не говорим за трактора или камиона и се опитай да работиш. При положение, че банките нямат нищо общо с хазната, то това положение си е чист терор над населението, какъвто ни организираха и на нас преди 20 години.
Просто е, вадиш си дебитната или кредитна карта и плащаш. Тези транзакции не са спирани никога
Comment