Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако ходите в Гърция

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Утре заран тръгвам..........някой ми казват, вземи си пари кеш....аз пък си взех две шишета мастика, защото узото ми е блудкаво)...а да видим след година и полувина дали нещо се е променило.....
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Утре заран тръгвам..........някой ми казват, вземи си пари кеш....аз пък си взех две шишета мастика, защото узото ми е блудкаво)...а да видим след година и полувина дали нещо се е променило.....

Сиписи нафта до горе още в шопско, да не си доиш с рейса
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
        Сиписи нафта до горе още в шопско, да не си доиш с рейса
        Ти старото куче не го мисли......и зехтин да сипем...пак ще додрапам до българско....да му мислят тия с бензина))

Comment

Ти старото куче не го мисли......и зехтин да сипем...пак ще додрапам до българско....да му мислят тия с бензина))

И карай внимателно........... че като гледам по новините какво става по нашенските пътища...........искам кат си дойда пак да пием с тебе бира

Comment

Блудкаво е оти не знеш ко да пиеш...Дъртак..

---------- Post added at 03:02 ---------- Previous post was at 03:01 ----------

Мочам и карам....висок октан..... )))))
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
              Блудкаво е оти не знеш ко да пиеш...Дъртак..

---------- Post added at 03:02 ---------- Previous post was at 03:01 ----------

Мочам и карам....висок октан..... )))))
              А бе оти не моча, миналата година кога се връщахме от феста....а спира на шела да заредиш.....а октана го настройваше с оная джиджавка и телефона.....да ти ...и октана)))

Comment

Една извадка от мнение в друг форум та да се посмеем:
                "Ще пътуваме до Гърция ... малко съм притеснен от ситуацията там, та се подготвих ... скрил съм кеш в 4 вида валути на 7 места в багажа, на Колата ще зареждам нафта докато не ми олее калника, купихме една торба с лекарства, 35 консерви Русенско варено, 11 ролки тоалетна хартия, портрет на Алексис Ципрас как държи реч, сателитен телефон към ИНМАРСАТ с паник бутон, изпращащ координатите ти в щаба на Гражданска защита, портрет на Ангела Меркел с надпис на гръцки: "Който е давАл заеми си е негов проблем, имАл дал", две бейзболни бухалки за самозащита + една по-малка за детето, изрових от мазето един пожълтял "Алманах на кризата в България от 97ма" (да чета на плажа и да съм на щрек) и взех на заем от съседа едни автомобилни вериги за тежки зимни условия (за всеки случай) ... тръгваме, стискайте ни палци!.."
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Ходих до Солун по работа тия дни. Криза не видях. Питам тамошните къде ви е кризата а те елада ти я покажем. И я търсихме в едно ресторантче на брега ама там само калмари, октоподи и риби + съответните поливки имаше.
                  Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                    Ходих до Солун по работа тия дни. Криза не видях. Питам тамошните къде ви е кризата а те елада ти я покажем. И я търсихме в едно ресторантче на брега ама там само калмари, октоподи и риби + съответните поливки имаше.
                    Обичам я тази криза
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Ами, като си нямат нашенските ревльовци, не могат да се видят и в криза.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Разликата е, че гърците продължават да си гледат работата и кризата я обсъждат в движение. Ние се завряхме в хладните механи иот там, ето вече четвърт век, продължаваме да се оплакваме. Поставихме нови върхове в нищоправенето..
                        Ето защо, те ще се оправят, а нас само ни "оправят". В съответното място.
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Гръка са жалва че има лимит от 60 евро на ден, с 60 евро хората на запад карат за храна цяла седмица, гръка на балканите на ден не му стига ли................мореееее, мореееее, я подай ми мале пенката пушка..............Как ще ги науча да ядат влашки деликатеси мамалига.............

Comment

Не защитавам никого, но я се опитай да си заредиш колата с бензин, да не говорим за трактора или камиона и се опитай да работиш. При положение, че банките нямат нищо общо с хазната, то това положение си е чист терор над населението, какъвто ни организираха и на нас преди 20 години.
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

30х60=1800 евро. Човек с тия пари може и колата да си зареди и да си плати сметките и на таверна да иде, че даже на края на годината да иде за две седмици на Слънчев Бряг.Тия пари са над средната заплата за западна европа.Е няма да може всяка вечер да бият калпака по таверните но все пак са в криза Боже на къде отива тоя свят

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Не защитавам никого, но я се опитай да си заредиш колата с бензин, да не говорим за трактора или камиона и се опитай да работиш. При положение, че банките нямат нищо общо с хазната, то това положение си е чист терор над населението, какъвто ни организираха и на нас преди 20 години.
                                Просто е, вадиш си дебитната или кредитна карта и плащаш. Тези транзакции не са спирани никога
                                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                                X