Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако ходите в Гърция

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хех

ЕС клекнаха, дават на гърците нови 89 млрд., следващите 3 години няма да реват - ще си харчат хубавите заплатки и пенсии. Вчера един приятел се върна от Гърция, беше на почивка. Аз го питам:"Как е, усеща ли се кризата там?!?" Той:"Ква криза, бре, кви пет лева?!? Абе, живей си живота и отивай на почивка! Спри да четеш вестници и ще се почустваш по-добре!" Та, в тоя дух, честито на гърците и със здраве да си ги харчат
    Алфа Ромео 156 SW, 1.8, 16V, TS + ГИ

Comment

Еваля на Гръците! Така се прави. Яж, пий и си носи новите дреи, а утре да го мислят "спонсорите".

Не е луд тоя къде яде баничката
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Еваля на Гръците! Така се прави. Яж, пий и си носи новите дреи, а утре да го мислят "спонсорите".

Не е луд тоя къде яде баничката
        Абсолютно си прав - сиртакито продължава. Вече се замислям за изселване в южна посока. Показаха на всички какво е комунизъм.... или капитализъм.... абе как се живее с кеф!
        145, 1.6 boxer
        156, 2.4 JTD - ex
        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
          Абсолютно си прав - сиртакито продължава. Вече се замислям за изселване в южна посока. Показаха на всички какво е комунизъм.... или капитализъм.... абе как се живее с кеф!
          баце Пачо аз замислям да праят там бар со ного жакузи и дървета откъм маслини включван и няколко барбекютъ и адското шезлонг! Ко искаш са включиш с пачка давай че са му е времето после дан ми плачеш на рамото кът оня обесник Коки

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
            баце Пачо аз замислям да праят там бар со ного жакузи и дървета откъм маслини включван и няколко барбекютъ и адското шезлонг! Ко искаш са включиш с пачка давай че са му е времето после дан ми плачеш на рамото кът оня обесник Коки
            Аз мога да разнасям алкохол по домовете, за онези дет не могат да стигнат до бара....)))
            Помисли и за мене........ама без пачка....я мое да я прайм само)
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Бацета бъркате,в момента бизнеса във Византийско е работно бюро за работа в чужбина.............
              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Аз мога да разнасям алкохол по домовете, за онези дет не могат да стигнат до бара....)))
                Помисли и за мене........ама без пачка....я мое да я прайм само)
                Бобка, точно на тебе и на мене си не бих поверил нищо на минимум 100 метра от бара
                виж мое наш човек Кайо го наемем да танцува с хавайска поличка по монокини?

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                  Бацета бъркате,в момента бизнеса във Византийско е работно бюро за работа в чужбина.............
                  Не знам кой бърка...ти виждал ли си евреин и византиец гастарбайтер...те са по алъшвериша...дай им само да лъжата и търговия да въртят...

---------- Post added at 21:20 ---------- Previous post was at 21:17 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                  Бобка, точно на тебе и на мене си не бих поверил нищо на минимум 100 метра от бара
                  виж мое наш човек Кайо го наемем да танцува с хавайска поличка по монокини?
                  А бе наш човек, ама не става за тая работа.....ще вземе да омае некой VIP клиент и ще го завлече....)))
                  п.п...сещаш се за какво ти думам...

Comment

[QUOTE=Бобби;1431144]Не знам кой бърка...ти виждал ли си евреин и византиец гастарбайтер...те са по алъшвериша...дай им само да лъжата и търговия да въртят...[COLOR="Silver"]

Това беше някога...............или по точно до сега .То и по Бай Тошово време при нас нямаше гастарбайтери, не че трудно се емигрирваше, Просто хляба беше 16 стотинки а кебабчето 2 Ама зарчето за секунди са обръща......

Comment

• [QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1431194]
                      Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Не знам кой бърка...ти виждал ли си евреин и византиец гастарбайтер...те са по алъшвериша...дай им само да лъжата и търговия да въртят...[COLOR="Silver"]

Това беше някога...............или по точно до сега .То и по Бай Тошово време при нас нямаше гастарбайтери, не че трудно се емигрирваше, Просто хляба беше 16 стотинки а кебабчето 2 Ама зарчето за секунди са обръща......
                      Как да нямаше...дядо ти режеше трупи у Коми, баща ти правеше язовирни стени, канали и птицеферми в Триполи.....как да нямаше...гастарбайтери си бяха)
                      п.п..зарчето е хазарт...а в живота е това, което сам си го направиш...

Comment

• [QUOTE=Бобби;1431217]
                        Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                        Как да нямаше...дядо ти режеше трупи у Коми, баща ти правеше язовирни стени, канали и птицеферми в Триполи.....как да нямаше...гастарбайтери си бяха)
                        п.п..зарчето е хазарт...а в живота е това, което сам си го направиш...

Чичо ми е бил в Либия.........ама не да праи пари от строенето на язовирни стени, а от там магън и в Канада Монтреал Аз съм бил 3 години и нещо в Коми........... Бащата 10. Там пачка праеха само големите началници от България.......... Живееха в апартаменти в панелени блокове и караха служебна лада нива А тия които режеха трупи живееха в дървени блокове и караха колело Украйна , брамчаха с рейса или в карусерията на служебния Зил, бяха повечето млади ергени и не идваха да праят пари,а просто да поживеят малко ларж и после се пребираха.Всичко си беше като в България,банани и портокали само за Нова Година,а хубавите телевизори идваха веднъж в годината само по три бройки и отиваха при големите началници

п.п. Относно живота и хазарта............нали си чул бате Ицо Стоичков какво казва по въпроса: „Който не рискува, той не печели,, Ето ти доказателствоhttps://www.youtube.com/watch?v=tFZRBPhAp84
                        Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 19:03.

Comment

• А честито - http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...yrciia-6039473
                          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Да да, да видим ся кой ще плаща софрата, ще се учудя ако не се натиснем - http://www.moreto.net/novini.php?n=295354&c=03
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Да да, да видим ся кой ще плаща софрата, ще се учудя ако не се натиснем - http://www.moreto.net/novini.php?n=295354&c=03
                              ние ако участваме в тоз заем значи положението е да си е..е майката рогата - това значи...

Comment

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                                Просто е, вадиш си дебитната или кредитна карта и плащаш. Тези транзакции не са спирани никога
                                Миналата седмица румънка си плащаше с карта хотела на семейството на прибиране от Гърция. Питам я как е там, приемат ли карти, а тя вика - не, само в брой. Та в началото на банковата ваканция си е било стресиращо, не знам сега как е.
                                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                                X