Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако ходите в Гърция

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Дано Тиа гръчля да се опаричат до два месеца, че инак ко ш прая аз у таа гръция
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
      Донеси ми Узо !
      и на мене!!! и аз искам!!
      ей ДиСтафан0000у скоро идам да почивка на Варвара фбасейн мама та кът минавам през Пазарджик ке звъним да знаш то скоро, скоро, кога да е скоро че и аз съм един заплес дейба

Comment

Я съм тука и ми е идеално сиртакито с узото.
        www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
          Я съм тука и ми е идеално сиртакито с узото.
          ама ти буквално не се спре

Comment

Спасителната програма свършва идния вторник
            Идния вторник, 30 юни, изтича срокът на действие на помощната програма. Това ще рече, че Гърция няма да получи 7,2 милиарда евро от текущата спасителна програма, които все още не са използвани. Същото се отнася и за другите помощи за милиарди, обещани от страните от еврозоната. Единственото условие на еврогрупата беше гърците да одобрят предложената сделка "пари срещу реформи".
            Според финландския финансов министър Александър Стуб, сега план "Б" се превръща в план "А". Това означава, че започва обсъждането на въпроса за излизането на Гърция от еврозоната и какви ще бъдат последиците от това. Плановете лежат от две седмици в чекмеджетата, откакто секретарите на финансовите министерства от т.нар. "работна еврогрупа" се срещнаха в Братислава, за да разработят подобен сценарий. "Това е единствената точка, по която сега можем да разговаряме", казва Стуб.
            Атина търси вината в кредиторите
            Гръцкият финансов министър Янис Варуфакис обвини кредиторите, че са виновни за провала на преговорите. По думитие му, тяхното предложение е неприемливо, включително защото не съдържало достатъчно пари, за да може до ноември гръцката икономика да си стъпи на краката. Освен това щели да продължат проверките дали Гърция извършва реформи. "Това не беше план, който да вдъхне надежда на инвеститорите и потребителите", заяви Варуфакис.
            С това играта свърши. И всички усилия се насочват в друга посока - към справяне с последиците от всичко това.

Comment

Аз по нагъл и дебелоок народ от византийците и жабарите не съм виждал............И в интерес наистината те са единствените тарикати в европа които могат да си позволът в къщи слугинаж,домашни преслужници и болногледачки.Колко жени малко над средната възраст от България работят като такива в Гърция и Италия?Много!Що не работят в Норвегия,която е с една от най-добрите икономики в европа?Щото там скандинавеца плаща приблизително 50% данък и не му остават пари да си позволи такива луксове!Само дебелата сопа го оправя византиеца.......
              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                Аз по нагъл и дебелоок народ от византийците и жабарите не съм виждал............И в интерес наистината те са единствените тарикати в европа които могат да си позволът в къщи слугинаж,домашни преслужници и болногледачки.Колко жени малко над средната възраст от България работят като такива в Гърция и Италия?Много!Що не работят в Норвегия,която е с една от най-добрите икономики в европа?Щото там скандинавеца плаща приблизително 50% данък и не му остават пари да си позволи такива луксове!Само дебелата сопа го оправя византиеца.......
                Преди време един техен премиер министер заплаши ЕС по -много интересен начин - предизвика референдум за излизането от ЕС доброволно с оглед на наложените му/и на държавата проектосанкции "През октомври 2011 година бившият гръцки премиер Георгиос Папандреу скрои на европейците същия номер и обяви референдум за оставането на Гърция в еврозоната и приемането на спасителни кредити. Той направи това без предупреждение и предизвика гнева на Меркел, която го призова да оттегли плана си. Това беше и краят на неговото правителство." ... правителството му беше свалено от власт, имаха си и лека гражданска война а сега да видим кво ще стане
                Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 01:44.

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
                  Преди време един техен премиер министер заплаши ЕС по -много интересен начин - предизвика референдум за излизането от ЕС доброволно с оглед на наложените му/и на държавата проектосанкции "През октомври 2011 година бившият гръцки премиер Георгиос Папандреу скрои на европейците същия номер и обяви референдум за оставането на Гърция в еврозоната и приемането на спасителни кредити. Той направи това без предупреждение и предизвика гнева на Меркел, която го призова да оттегли плана си. Това беше и краят на неговото правителство." ... правителството му беше свалено от власт, имаха си и лека гражданска война а сега да видим кво ще стане

Я подай ми малее Пенката пушка.........

Comment

Не мога да ви разбера, какво сте се загрижили за византиците....имат си селско стопанство за разлика от нас, затуй им ядем кухите домати, имат си туризъм в сравнение с нашият е къде по примамлив и развит, имат си кораби, а ние корабостроителница дето и рибарски лодки не прави вече......и т.н...
                    Ами тарикати са от край време, затова и стандарта им е по висок дори и пред фалит....
                    Нашата държава е на кръстопът, а тяхната на търговски път....та не ги мислете....
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Споко бе американците ще ни помогнат, обещаха да ни консултират енергетиката, селското стопанство те и танкове дакараха вече за тез консултации......малко като в оная реклама за снакса Пицети - Енцо нещеше да яде Пицети и сега не може да плува, Марио получи замайване.....Ти виж ако им се получи с Турски поток как ще ги преебе Путин.Ний надхитрихме всички руски енергийни проекти,даже Меркел се прекара със Северен поток 2 ама още него знае.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        Споко бе американците ще ни помогнат, обещаха да ни консултират енергетиката, селското стопанство те и танкове дакараха вече за тез консултации......малко като в оная реклама за снакса Пицети - Енцо нещеше да яде Пицети и сега не може да плува, Марио получи замайване.....Ти виж ако им се получи с Турски поток как ще ги преебе Путин.Ний надхитрихме всички руски енергийни проекти,даже Меркел се прекара със Северен поток 2 ама още него знае.
                        Какви консултаций...след дъжд качулка.....я ми кажи, коя държава си остави в чужди фирми важни отрасли, който не са на загуба като енергетика и телекомуникации на чужди фирми....да не говорим за водоснабдяване....а бе заеби....както казах и в друга тема....дупедавци...един за да си ореди живота за три поколения напред...ебава цял народ...и тоя прост народ за Н-ти път му гласува доверие...избира си го и се навежда.........ей сега гледах по НТВ....гледай ги тия наглеци кметовете.....как харчат държавни пари за коли, който ги ползуват като лични...и ние им се кефи ме.....къде е закона, къде е държавата......тука си трябва расизъм...към правоимащи, към крадци. към цигани и към всички останали, който мислят, че нещата стават по лесен път...
                        Last edited by Бобби; d.m.y г., 20:50.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          Какви консултаций...след дъжд качулка.....я ми кажи, коя държава си остави в чужди фирми важни отрасли, който не са на загуба като енергетика и телекомуникации на чужди фирми....да не говорим за водоснабдяване....а бе заеби....както казах и в друга тема....дупедавци...един за да си ореди живота за три поколения напред...ебава цял народ...и тоя прост народ за Н-ти път му гласува доверие...избира си го и се навежда.........ей сега гледах по НТВ....гледай ги тия наглеци кметовете.....как харчат държавни пари за коли, който ги ползуват като лични...и ние им се кефи ме.....къде е закона, къде е държавата......тука си трябва расизъм...към правоимащи, към крадци. към цигани и към всички останали, който мислят, че нещата стават по лесен път...
                          България бе, що питаш сякаш не знаеш.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

...ей сега гледах по НТВ....гледай ги тия наглеци кметовете.....как харчат държавни пари за коли, който ги ползуват като лични...и ние им се кефи ме.....къде е закона, къде е държавата......тука си трябва расизъм...към правоимащи, към крадци. към цигани и към всички останали, който мислят, че нещата стават по лесен път...

Бате Бобби току що и аз го гледах това по НТВ.Нали знаеш защо Васил Левски като са го водели към бесилото са го пазели само две заптиета..............? Защото турците са знаели че няма да има кой да скочи да го отарве. Не народ,а мърша е това! Както е казал един велик българин!

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                              Бате Бобби току що и аз го гледах това по НТВ.Нали знаеш защо Васил Левски като са го водели към бесилото са го пазели само две заптиета..............? Защото турците са знаели че няма да има кой да скочи да го отарве. Не народ,а мърша е това! Както е казал един велик българин!
                              М...Да...ама ние все пак сме тоя народ....затова искам диктатура, искам смъртна присъда, искам Крумови закони...докато не разбере тоя народ.....какво може и какво не...за да е добре....

Comment

М...Да...ама ние все пак сме тоя народ....затова искам диктатура, искам смъртна присъда, искам Крумови закони...докато не разбере тоя народ.....какво може и какво не...за да е добре....

Нещата по скоро опират до принципи,ценности и морал.......Те са винаги над всички закони

Comment

Working...
                                X