Известие

Collapse
No announcement yet.

Срамът на един народ.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Срамът на един народ.

Точно така, ние сме срамът на България.За пореден път доказахме че сме недостойни за таз земя.Повод за размисъла, разполагането на американска техника в България и по точно неосведомеността/прикритата/ на нашите политици.Американските танкове кацат а те казват че не са информирани от нашите, пардон вашите, господа измекяри, приятели.Те са ваши, не наши.Това говори само едно че кукловодите са дръпнали конците без да информират марионетките си.А от своя страна това означава че сме роби.Само робите не ги питат какво искат.На всичко отгоре като се поразрови човек се оказва че освен американска техника в американските бази/оуп тука има една заигравка, над базата в Ново село се вее български флаг, не американски, затова и сме единствената страна която освен че не е провела референдум и не получава наем за пребиваването на американски войски.Лека заигравка с флаговете, формална разбира се/ ще има и складове с боеприпаси, болници и прочие инфрастуктура.Може да си потърсите с чичко гугъл изказванията на въпросните Картър и Хеджис, щото нашите министри и президент още не знаят какво мислят.Та що зо учения ще се водят че се налага и складове с боеприпаси да има.И що подържаме 2500 чужд персонал щом базата е българска, че и морски пехотинци ще изпращат.За охрана на военната техника и складовете!А като се поразрови човек още малко се натъква на едно строго спазвано правило само и единствено американски военослужащи могат да охраняват и боравят с ядрени боеприпаси.Окупация или спасение.Очевидно не еспешно спасяване понеже договорите за това предателство са подписани набързо от лакеите пред 2006 година.Така че всичко което се случва е добре обмислена окупация, даже вече не ни питат а в безсилието нашите лакеи се оправдават че по сирлата на тези договори натовци т.е. хамериканците, могат да си влизат без да питат.Дори по времето на Варшавския договор в България не е имало войски и въоръжение принадлежащо на СССР.Та какво стана господа чуждопоклонници, къде е заплахата от руска окупация.Нали според договора между оня предател Горбачов и Буш НАТО нямаше да се разширява и се обесмисляше и трябваше да се разпадне поради липса на противник, вместо това се настани в бившите соц страни.Честит ви 51 американски щат, на 4 юли ще ви поздравя с Денят на Зависимоста.Честита ви червена точка на челото.
    „Наясно сме, че има хибридна война, че има пропагандна война. Нашите граждани трябва да са наясно с това и да са спокойни, че каквото и да се прави, то ще е прозрачно. За разлика от други, ние сме алианс, държава, която принадлежи на свят, който държи на прозрачността”, заяви Митов.Серозно ли бе готин, а в същото време не си бил "уведомен" от американската страна за разполаганета на бойна техника и персонал.Ма Русия щала да разполага 40 ядрени ракети в крим, ми що не уточни че първо НАТО се разсели из източна Европа под някаква измислена руска агресия, ако имаш предвид Украйна, готин, не забравяй че оня черен маймуняк , господаря ти Обама на всеослушание потвърди че САЩ са дестабилизирали Украйна, която всъщност не ги интересува, а повод за конфликт с Русия.
    Евала на Гърците че истискват най-добрите условия за страната си от същия онзи еврогейсъюз в който са едни от първите членки, а не като нашите да се съгласяват със затворени очи само и само да се намажат в личен план пред господарите се, белким ги потупат по дупето.Стискайте господа тънките белри пишки че ако ги истървете Путин и плюнка няма ви даде , а най вероятно да получим къс и дебел от комшиите около Босфора че и без възелин.Ма пък е сладка болка продължаваща дълго, последния път 5 столетия.
    Затова съм взел решение вместо да драскам безплодно из форума, да се присъединя към.....що да ви казвам.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Когато бяхме член на ВД, СССР дори и не подлагаше на обсъждане разполагането на въоръжение и структурирането на армията у нас. Дори не се говореше за това. А който си позволяваше да го прави, обричаше себе си и семейството си на много лоши неща.

Сега пратиха 5 танка и се разсополивихте отвсякъде. Що не се сополиви Турция след като там има доста по-сериозен натовски контингент, бази и пр. и то не от вчера.
    Те не са ли заради това мишена на Русия, близкия изток и пр.?

Митак, спри се малко с гръмките слова. Не е редно да олицетворяваш собствените си виждания, настроения и нагласи с тези на цял един народ.

Като си мислиш, че повечето българи споделят мислите ти, то бори се за референдум за излизане от НАТО, ЕС, присъединяване към Русия, и каквото още се сетиш.

Ма недей да озаглавяваш писаниците си по този начин, щото и аз съм българин, и аз съм част от този народ, пък хич не ме е срам заради това.

Накратко - говори от свое име. Не говори от името на народа!
    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 11:49.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Не разбирам защо някои хора/партийки умират да се занимават с подобни малоумщини, вместо да насочват енергията си към нещо смислено. Ако не гледаме зомбирано тъпите новини, дори няма да разберем за невероятния проблем.
      А всъщност, ако германците бяха дошли с 2 танка, пак ли трябваше да умираме като народ или те са пичове?
      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
      Mazda 6 2.3 2005
      sigpic

Comment

Митак, вземи изкарай Алфата, раздай й малко газ и се успокой, че изглеждаш доста объркан.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Майната им на всичките, мача е свирен, резултата е ясен..., ще се бяга от таз "държава".
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Ей така като разсъждавате...няма народ, няма държава.....Митака е прав....ебати дупедавците сме......оти се навеждате толкова....?
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

dimitar_vd62 ще получиш инфаркт или инсулт бре.По -полека.

По време на СССР в България също е имало съветски войски.Ракетни. Имам приятел който е служил в секретно поделение в Западните Родопи.Командаващите и щаба са били съветски офицери.През 1992 година поделението е закрито, офицерите изтеглени заедно с техниката и въоръжението...

Вземи си прочети поне Конституцията на Република Бълагрия -заради такива като БКП и теб изрично написаха, че суверенитета е целия Народ и никой не може да изземва правото да го упражнява и/или говори от името на целия Народ.Никоя партия или отделна личност вече не може да претендира да упражнява еднолично сам/а суверенитета:
              Глава първа ОСНОВНИ НАЧАЛА Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление.
              (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.(
              3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.
              -----------------------------------------------------------------------------------------

И аз да съм на мястото на САЩ и аз няма да искам въоръжението ми да бъде охранваното от ненадеждни военни/хора, още повече като се има предвид станалите две диверсии с взривове на военни складове, саботаж на боеприпаси за Украйна и отравянето на търговец и сина му изнесъл въоръжение и боеприпаси за Украйна.

Това може да се случи само с помощ от вътре.
              Тоест има предатели които работят за чужда държава и България не е способна да се справи с тях.

При толкова българомразци -русофили е нормално.

Да си признаем- не сме надежден съюзник и поради това не може да ни се има доверие.

Нормално е информацията към нас да бъде ограничена с оглед на неспособността ни да предотвратим изтичането й.
              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                dimitar_vd62 ще получиш инфаркт или инсулт бре.По -полека.

По време на СССР в България също е имало съветски войски.Ракетни. Имам приятел който е служил в секретно поделение в Западните Родопи.Командаващите и щаба са били съветски офицери.През 1992 година поделението е закрито, офицерите изтеглени заедно с техниката и въоръжението...

Вземи си прочети поне Конституцията на Република Бълагрия -заради такива като БКП и теб изрично написаха, че суверенитета е целия Народ и никой не може да изземва правото да го упражнява и/или говори от името на целия Народ.Никоя партия или отделна личност вече не може да претендира да упражнява еднолично сам/а суверенитета:

-----------------------------------------------------------------------------------------

И аз да съм на мястото на САЩ и аз няма да искам въоръжението ми да бъде охранваното от ненадеждни военни/хора, още повече като се има предвид станалите две диверсии с взривове на военни складове, саботаж на боеприпаси за Украйна и отравянето на търговец и сина му изнесъл въоръжение и боеприпаси за Украйна.

Това може да се случи само с помощ от вътре.
                Тоест има предатели които работят за чужда държава и България не е способна да се справи с тях.

При толкова българомразци -русофили е нормално.

Да си признаем- не сме надежден съюзник и поради това не може да ни се има доверие.

Нормално е информацията към нас да бъде ограничена с оглед на неспособността ни да предотвратим изтичането й.
                Виж кво бе малкия....може приятел да ти е споделил. но аз съм служил в такова поделение и си неедекватен....не ми цитирай некви закони...далеч си от истината....

Comment

За постоянно служещи в някогашната ни армия съветски офицери, аз не знам, но знам че на всяко по-голямо занятие до нас имаше съветски войски. По време на щит-82 близо до Сливен, на 50м от моята апаратна имаше 3 съветски станции за тропосферна свръзка.

Впоследствие имаше редица производства в които до 90-та имаше постоянно пребиваващи съветски специалисти.

Тогава обаче никой не говореше за дупедавщина.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    За постоянно служещи в някогашната ни армия съветски офицери, аз не знам, но знам че на всяко по-голямо занятие до нас имаше съветски войски. По време на щит-82 близо до Сливен, на 50м от моята апаратна имаше 3 съветски станции за тропосферна свръзка.

Впоследствие имаше редица производства в които до 90-та имаше постоянно пребиваващи съветски специалисти.

Тогава обаче никой не говореше за дупедавщина.
                    Нямаше свобода на словото.......то и сега като я има... кел файда...ако ме разбираш.....истината пак я няма...:shutup.....какви специалисти, какви пет лева....така и не разбрахте Митака за какво ви дума....
                    Last edited by Бобби; d.m.y г., 22:24.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Нямаше свобода на словото.......то и сега като я има... кел файда...ако ме разбираш.....истината пак я няма...:shutup.....какви специалисти, какви пет лева....така и не разбрахте Митака за какво ви дума....
                      Аааа - нямало свобода на словото и поради това сме си траели! Наличието на цели съветски дивизии у нас по време на учения е било безобиден факт.

Но сега понеже я има свободата на словото, заради 5 американски танка оревахте вселената.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

---
                        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:37.
                        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                          .......
                          Ще е добре да дадеш и определение на понятието дупедавец, защото май и тук не е много ясно.
                          Много правилен въпрос.

Аз например, както и всеки мъж отбил редовната си военна служба съм полагал клетва.
                          В тази клетва напрактика аз съм декларирал съгласието си с това, че ще служа (във военен смисъл) на държавата си а ако не го правя, ще нося наказателна отговорност.

Повтарям:

на държавата си.

Не на СССР, не на САЩ, не на марсианците.

А това че някога държавата ми е била приятел със СССР а сега е приятел със САЩ, това не променя обещанието ми.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

---
                            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:35.
                            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

За мен държавата това е народът. Защото народът обуславя държавата а не обратното. Поради това, ако държавността не е такава, каквато ни се иска да бъде, то това може да се дължи на редица обстоятелства и характерът му е преходен. Лошото идва, когато народът е дезориентиран и не може или не иска да поправи нещата.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                              X