Известие

Collapse
No announcement yet.

Срамът на един народ.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Вижте сега нито рева, нито имам намерение да рева за некви танкове......и да сравнявате миналото на нашата армия и сега е много тъпо.....да руснаците имаха голямо влияние, но цялата ни армия беше оборудвана с тяхна техника, нямаше и как да е по друг начин...имаше армия, сега от как сме в нато...какво има....а кажете ми...дадоха ни два автобуса и три джипки...и това е, от време на време ни докарат някоя воена техника да се позверим и си я прибират....армия нямаме......но те и не искат да имаме....та в тоя смисъл...нато разчита на Турция, не на нас...
    Сега разбрахте ли ме....
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

.....скапана държава...кенеф.
      Alfa 155 1.9TD '97 EX
      Alfa 166 2.4 JTD EX
      Alfa 156 2.4 JTD

Comment

---
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:34.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
          Зависи кое минало имаш предвид. Щото ако ми говориш за близкото.........майко мила.
          Друг е интересният момент, тука русофилите се тръшкат всеки път като НАТО прави учения. Какво се очаква, да легнат всички натовски държави да мрат, чакайки любимият Путин да дойде да "проведе референдум" - не искат ли аджеба да се присъединят към РФ. Вижда ми се малко вероятно да се случи.
          Нали ти казах...дреме ми на шмайзера за учения на нато...не съм русофил, макар, че 20-се и отгоре години са ми промивали мозъка....
          Имам предвид, че от войнствено племе, кето е създало България доказала се през вековете и заслужила уважение.....сега не е останало нищо...заради дупедавците....е за тия дупедавци говерех....

Comment

В днешно време, само с "Ура" не става. Трябват и пари. Много пари.
            Тъй че прословутата храброст на българския войник да я оставим да почива в историята и да мислим, как без пари да си гарантираме националната сигурност.

---------- Post added at 18:01 ---------- Previous post was at 17:44 ----------

Зависи кое минало имаш предвид. Щото ако ми говориш за близкото.........майко мила.
            Друг е интересният момент, тука русофилите се тръшкат всеки път като НАТО прави учения. Какво се очаква, да легнат всички натовски държави да мрат, чакайки любимият Путин да дойде да "проведе референдум" - не искат ли аджеба да се присъединят към РФ. Вижда ми се малко вероятно да се случи.
            На русофилиите освен всичко останало им е къса и паметта.

Сравнено с това при соц. годините, когато БА е наброявала 200 000 души, сега БА е намалена 5 пъти.

Та така - как се пази родина от врага без пари и със шепа хора?

Идея си нямат, но иначе са наясно що е това "дупедавщина".

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

На русофилиите освен всичко останало им е къса и паметта.

Сравнено с това при соц. годините, когато БА е наброявала 200 000 души, сега БА е намалена 5 пъти.

Та така - как се пази родина от врага без пари и със шепа хора?

Идея си нямат, но иначе са наясно що е това "дупедавщина".[/QUOTE]

Не знам дали съм русофил но пък определено обичам да наричам нещата с истинските им имена. Достатъчно съм голям за да помня какво беше преди, по време на "прехода" и сега. Да бяхме под влияние на големия брат но пък армията си беше наша, ракетите си ги бяхме купили и не се хвалехме с 2 изтребителя купени по бай тошово време. И пари за армията имахме защото имахме промишленост и селско стопанство а не както сега групичка богаташи заграбили всичко и огромна тълпа маргинали дето живеят ден за ден. Защото народа определя държавата ама у нас народа целенасочено беше докаран до последни нива на глупост и простотия.
              А може да ме смяташ за всякакъв но аз не приемам България - независима държава да бъде просто информирана кога някой ще изпрати войски и оръжие на нейна територия. И още по зле за нас че търпим да ни управлява правителство в което военния министър не знае колко чужди танка ще дойдат и президетн който не държи като евтина курва
              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                За постоянно служещи в някогашната ни армия съветски офицери, аз не знам, но знам че на всяко по-голямо занятие до нас имаше съветски войски. По време на щит-82 близо до Сливен, на 50м от моята апаратна имаше 3 съветски станции за тропосферна свръзка.

Впоследствие имаше редица производства в които до 90-та имаше постоянно пребиваващи съветски специалисти.

Тогава обаче никой не говореше за дупедавщина.
                Ама си отидоха после нали, и учението не продължи безкрайно.
                Ами.....разтълкувай го бре! Така че всички да разберат. В "оная" тема, Митака сподели че ако се събудим с руски самолети в авиобазите, той пак ще си е русофил. В същото време урева целият интернет, щот съюзниците ни пращат техника и персонал на учения у нас.
                Ще е добре да дадеш и определение на понятието дупедавец, защото май и тук не е много ясно.
                Ми няма лошо да пращат ама излиза че нашият министър и въобще управлаващите не знаят.Или ще отречеш казаното то тях че нямат сигнали от "нашите" приятели отвъд океана, а после излезе че нещата били планирани.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

---
                  Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:32.

Comment

Хаха, "големия брат"..., момци ние сме под влияние много отдавна. Я се замислете къде ни е златото, бай Ви Тошо го изнесе за да може да изплаща дълговете които се натрупаха за да тръгне изобщо нещо като икономика, която впрочем беше целенасочено унищожена за да може друг да свири друга музика и да му играем по свирката. Едно време никой не ни питаше за нищо, сега също, но има доста средства за информиране и понеже уж сме демокрация..... и т.н.
                    Нищо не се е променило, само друг върти диригентската пръчка. Обаче управляващите са много алчни и нищо не остава за масата народ. Ако вземем за пример която и да е държава от великите сили, там хорицата са прилично платени и задоволени за да не мислят какво се случва на по-горно ниво.
                    Пс Това със "ЗАКЛЕХ СЕ"...., заеби..., за нищо на света не бих дал живота си за това нещо наречено държава, то такава няма...
                    Last edited by mirchozo; d.m.y г., 19:48.
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Що бе Ванка, добре са дошли като туристи, като инвеститори ма на равни начала с всички други.Кеф ти руски реактор, кеф ти американски могат да си работят заедно в паралел, кеф ти руски газопровод, кеф ти американски, точи отде ти душа сака.

---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

http://19min.bg/news/8/64166.html
                      Да попитам в знак на приятелство и дружба с братския американски народ, дали на България е разрешено същото в САЩ.

Comment

---
                        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:30.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение

Да попитам в знак на приятелство и дружба с братския американски народ, дали на България е разрешено същото в САЩ.
                          Кажи на българина, че в парламента му се правят тайни заседания и се взеват тайни решения и му гледай сеира.

Аз пак да питам:
                          Онези от FIFA в Швейцария, кой ги арестува? ФБР или швейцарската полиция?
                          Цветан Василев що не е в килия в следствието а се шири по света?
                          Къде са братя Галеви?
                          Онези немци по смесената българо-немска афера вече ще си излежат присъдите а нашите още са на свобода. Що така бе?
                          Аз вече близо 3 години чакам да се реши жалбата ми срещу КАТ в съда.

Изобщо има ли съд в България???

И след като май няма, не е ли редно да почерпим опит от нации, които не си оставят колата в калта?
                          Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:33.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Бе добре че е тва чудо интернет та от Ню Йорк Таймс да разбере човек кой му идва на гости.Факта че крият от народа и научаваме от други източници означава че политиците ни много добре знаят че нямат всенародна подкрепа.Иначе защо да крият.Което ме радва, защо така още повече подкопават доверието в себе си.

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Кажи на българина, че в парламента му се правят тайни заседания и се взеват тайни решения и му гледай сеира.

Аз пак да питам:
                              Онези от FIFA в Швейцария, кой ги арестува? ФБР или швейцарската полиция?
                              Цветан Василев що не е в килия в следствието а се шири по света?
                              Къде са братя Галеви?
                              Онези немци по смесената българо-немска афера вече ще си излежат присъдите а нашите още са на свобода. Що така бе?
                              Аз вече близо 3 години чакам да се реши жалбата ми срещу КАТ в съда.

Изобщо има ли съд в България???

И след като май няма, не е ли редно да почерпим опит от нации, които не си оставят колата в калта?
                              Не няма съд в България...в това съм напълно сигурен.....не може кмета на Балчик, който декларира по малко приходи от мен да кара кола за 150...хиляди, а аз за 3-хиляди.........Е кажи ми, как и аз да не хитрея....
                              Няма закони...тоез....не се спазват....за едни са валидни, за други не......е няма да стане така.....тоез няма как да сме стабилна държава....

---------- Post added at 18:05 ---------- Previous post was at 18:01 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Що бе Ванка, добре са дошли като туристи, като инвеститори ма на равни начала с всички други.Кеф ти руски реактор, кеф ти американски могат да си работят заедно в паралел, кеф ти руски газопровод, кеф ти американски, точи отде ти душа сака.

---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

Е нали бяхме поредната република на Съюза...сега що да не бъдем поредният щат на американците....и няма да е зле..))...стига да се спазват законите за определеният щат)

Comment

---
                                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:29.

Comment

Working...
                                X