Известие

Collapse
No announcement yet.

Здравите Голфове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BatVas
    Малееее сега четох до трета страница и си мисля , че съм късметлия - че аз съм похарчил по моята кола ТРИ ПЪТИ ПО-МАЛКО от парите на средностатистическия фен на ФауВе
    На теб пък ще ти кажа,че ако вземеш един ФауВе и една алфа в състояние $алИталиано$,по голфа ще хвръкнат половината пари от тия,които би дал а алфата ,за да я вдигнеш на крака! И освен частите ги има в магазините
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
      Първоначално публикувано от BatVas
      Малееее сега четох до трета страница и си мисля , че съм късметлия - че аз съм похарчил по моята кола ТРИ ПЪТИ ПО-МАЛКО от парите на средностатистическия фен на ФауВе
      На теб пък ще ти кажа,че ако вземеш един ФауВе и една алфа в състояние $алИталиано$,по голфа ще хвръкнат половината пари от тия,които би дал а алфата ,за да я вдигнеш на крака! И освен частите ги има в магазините
      Вирусе, от това пък твойто нищо не се разбра. Прочетох го много пъти, но уви.
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Нема да коментирам здравината на Голф-а, ма е уникално грозен бе, има само една по грозна кола от него ->Пежо 306 - тва всичкото е лично мнение.
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от han solo
          ногу голем , ама тоя аватар ми напомня на едно интервю в далечния сибир. журналиста итервюираше двама типични руски работници от някой соц промишлен гигант за производство на ядрени редосеялки. та единия от интервюираните беше малко по-трезвен и се държеше пред камерата, НОО другия само се буташе в обектива, след малко за секунда изчезна и после се появи с кална мутра.... абе яко беше - некой дали не го има случайно това кличпе...
          Трябва да черпиш Търтея,че намери клипчето
          цък

Вчера се смях със сълзи направо Първо Наско ме утрепа с аватара(колкото пъти го погледна започвам да се смея с глас ),после клипчето.....
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki
            Първоначално публикувано от han solo
            ногу голем , ама тоя аватар ми напомня на едно интервю в далечния сибир. журналиста итервюираше двама типични руски работници от някой соц промишлен гигант за производство на ядрени редосеялки. та единия от интервюираните беше малко по-трезвен и се държеше пред камерата, НОО другия само се буташе в обектива, след малко за секунда изчезна и после се появи с кална мутра.... абе яко беше - некой дали не го има случайно това кличпе...
            Трябва да черпиш Търтея,че намери клипчето
            цък

Вчера се смях със сълзи направо Първо Наско ме утрепа с аватара(колкото пъти го погледна започвам да се смея с глас ),после клипчето.....
            Ооо.... това нщо не е. Ти глей следващия какъв ще ми е. В момента го тунинговам и след няколко дни ще си го сложа
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
              . Ооо.... това нщо не е. Ти глей следващия какъв ще ми е. В момента го тунинговам и след няколко дни ще си го сложа
              Снощи като се прибирах се хилех самичка по улиците
              п.п
              имай милост,че ще се .....
              напикам от смях..
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki
                Първоначално публикувано от Nasko_77
                . Ооо.... това нщо не е. Ти глей следващия какъв ще ми е. В момента го тунинговам и след няколко дни ще си го сложа
                Снощи като се прибирах се хилех самичка по улиците
                п.п
                имай милост,че ще се .....
                напикам от смях..
                Ами то и аз се съдрах да се смея на коментара ти как ти било спряло сърцето. Още ми е смешно
                П.С Няма милост От днес нататък се провъзгласявам за ЗАСЛУЖИЛ МАЙСТОР НА АВАТАРА. Ще ви скъсам жлъчките от смях
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                X