Първоначално публикувано от boris037
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо пак ни ЕБАВАТ с Чернобил?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеБе то убо го извадиха, ма май се оказа че в отношение на тез хипер турбо пуйки китайцита са най-напред.alfa romeo sprint 1984
Comment
-
Има една приказка - да бе мирно седяло не би чудо видяло.Ма понеже интереса клати феса, каквото са ни надробили това ще сърбаме.Достатъчно горчив опит имаме от историята, ако имахме далновидни политици можеше да сме настрана от едните и другите и пак да сме в добри отнощения и с едните и другите.Ма ний сме малко като лековерна жена - използват я и после никому не е нужна и реве че живота и е гаден.Всъщност никой няма седне да хаби скъпоструващи оръжия за нас, в тоя ред на мисли какво ни помагат тия американски бракми дето е доказано че лесно се гръмват с РПГ от 70-те години.Едва ли ще плашат руснаците с тях по скоро нас трябва да респектират да слушкаме.
Е малко по темата за успокоене....ако изобщо може да се вярва на някой - https://remap.jrc.ec.europa.eu/GammaDoseRates.aspxПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Аз нещо съм объркан.
Новите ни съюзници направиха паметник на пилотите, дето такива като Списатевски са трепали, защото не само са бомбардирали мирни градове, но и са разпръсквали и бомби сюрпризи, маскирани като детски играчки. Това е толкова отвратително, че аз нямам оправдание за него.
Сегашните "лоши" руснаци ни превземат, като купуват земя и строят къщи и...
Е тука нещо се обърквам, колкото и да съм атлантическо-гейски ориентиран.
В наше село, тия гадни руснаци взеха, че освен водопровода, дето оправиха, ами и моля ви се, построиха черква и то не каква , а православна!
Мамка ви руска, дето толкова лошо ни правите!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
-
За напалма във Виетнам също не споменавате, бомбите играчки са изобрентение на съюзниците във ВВ2, руснаците колко са бомбардирали български градове.Май само Добрич, я чети тук.https://bg.wikipedia.org/wiki/Бомбар...?а_войнаПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Ми чети де....
Нощта на 12 срещу 13 септември 1942 г. Нощни съветски бомбардировки над Русе, Стара Загора, Казанлък и Горна Оряховица. Един самолет хвърля 3 бомби над Стара Загора – убита е една жена, а 17 човека са ранени. Бомба е хвърлена и над Горна Оряховица – ранени са двама души. Над Русе са хвърлени 4 бомби. При с. Червена вода са хвърлени 9 бомби, а при с. Бузовград 8 бомби, които разрушават една сушилня.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Като е блябля що им се връзват и трупат танкове, то колкото учуния са планувани и проведени вече толкоз битки не е имало през втората световна.
Ми Любо на фона на съюзническите бомбардировки колко са руските, пък и за Русия сме враг, кво искаш.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
Comment