Известие

Collapse
No announcement yet.

телевизия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 16:48.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
      Баце подучул си нещо,ама има още да учиш Сега ща светна
      Давай .. научи дядо си как да кашля .
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        Между безплатно и откраднато има известна разлика. А много ми е любопитно кой тоя софтуер, дето и предвежда откраднатото.
        Това че дадено устройство може да се върже с мрежата, далеч не значи че ти осигурява и и нтернет достъп.

Почети малко за приемника Dreambox има достатъчно инфо в нета............За софтуера който превежда,той е заложен и в оригиналния приемник,а и за това се казва Dream Тука много хора са зарибиха на Dreambox,първо само чужденците.........после почнаха и холанците щото им дойде нормалната телевизия бая скъпа.Сега ще ти обясна и разликата между открадното и безплатното.Открадната програма е кодирана,и чрез хакване на защита и, ти я гледаш.А безплатната не е кодирана и само със селектирането и можеш да я гледаш.Самия приемник Мечтана кутия има всички възможни екстри за които човек може да мечтае От опция за вграждане на допълнителен твърд диск,записване на предавания,мачове,ако не си в къщи,безжично свързване с нета,до различни скинове за менюто.А също и може да праи субтитрите на някой филм който го дават примерно по Канал 1 със черен фон отзад или без фон Аз ги предпочитам със черен фон Като най-яката екстра която ме накефи е че има опция за глухиАко филма е с директен превод,можеш да пуснеш едновременно с това и субтитри, и примерно те не могат да чуят звън на телефона на някой актьор във филм,и се изписва като субтитри ,,Телефона звъни,,
        Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 21:59.
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

---
          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 16:47.

Comment

Не думай! Верно ли бе!?
            Да разбирам значи, че като кракнеш нещо не е кражба, а е безплатно....

Ти май си доста зле технически,щом не можеш да направиш разлика между кодирано и не кодирано.Както и да е...... човек не е задължително да разбира от всичко...........

Comment

---
              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 16:46.

Comment

Имобилайзерът на колата ти е с код, алармата също. Мислиш ли че не могат да се кракнат/хакнат? Каква ще е реакцията ти, ако някой ти обясни че колата ти за него е просто безплатна?
                Инак съм доста зле технически, да.

Човек,как да ти обесня че безплатните канали нямат код.......защита.....защото собствениците са решили да ги разпространяват безплатно.Те печелят от друго.....реклами и т.н.Както има платен и безплатен софтуер,ако изтеглиш безплатния не крадеш никой.Като под безплатен визирам Гогъл Хром примерно.А не платен-хакнат който теглиш от Замунда.Мен също са опитват да ма крадат, тарикати кат Булсат и тем подобни,като ми предлагат безплатни канали за платени.Реално платените канали са HBO които пускат нови филми на които правата са им скъпи и няма как да са издържат само от реклами,също спортни канали,които излъчват важни футболни срещи или боскови мачове примерно на които също са им скъпи правата.Другото е само шума и слама.............

Comment

тая хамалогия с чиниите, дриймбоксовете и от сорта не е за мен, гледах, четох, е ми не е за мен. Който иска да си се занимава
                  аз реално гледам 10на канала, ама още не се е появил доставчик, от който да си селектирам само каквото искам и да си платя само за него. Е ако някой предприемач прочете това и вземе, че го направи, веднага му ставам клиент.
                  Мен не ме плаши това, че си плащам за платените канали. Няма такъв кеф, като да гледаш снукър на HD.
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

---
                    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 16:44.

Comment

Недей ми обяснява. Има няколко безплатни канала по спътниците, всичко останало е платено. Тъкмо за това се ползва "оня" софтуер, за който пропусна да споменеш че трябва да се ъпдейтва регулярно. Въпросният софтуер НЕ превежда нищо, само ти позволява да пуснеш наличен кананал на звукът или субтитри които са осигурени от телевизията или оператора. Какъвто е случаят с нашите оператори. Наличието на безплатни канали в пакетите на операторите е по вече от логично. След като си се оборудвал няма причина да не можеш да ги ползваш. А че не се опитват да те крадат можеш много лесно да разбереш, като пуснеш приемникът без карта за условен достъп. Ако някой от безплатните канали представлява интерес и се превежда, то е съвсем логично да престане да е безплатен.
                      Много странно "усещане за спреведливост" имаш, мой човек.

Хм ,,оня,, софтуер няма нужда да се ъпдейтва регуларно............Освен ако не искаш повече екстри, като екстра скинове за менюто и некви такива неща.Даже не бих препоръчал ъпдейт,защото мои познати се опитваха да правят и излиза така,че новата версия не им пасва,после айде пак старата то се плаща на човек,защото нещата са малко по сложни от колкото да си инсталираш Виндоуса,та те така.Тук важи шофьорското правило ,,Ако работи,не го пипай,, И като почна да ми думаш за справедливост защо Канал 1,която е национална телевизия и се издържа от джоба на данакоплатеца на Булсат e кодирана?И няма да крада ли?Ще крада и ще раздавам с пълни шепи

Comment

Mim го каза най точно, да се пръкне доставчик който да ми дава да си избирам каналите, щото реално гледам не повече от 20-30 канала, за чий ми са чалгаджийските и другите бози и като бял човек да си платя и да си гледам без тарикатлъци.Веско, ако някой ти кракне/кракне/крадне труда и накрая получиш чист бял фиш нема си доволен нали.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                          И няма да крада ли?Ще крада и ще раздавам с пълни шепи
                          Ми давай ... пусни един стрийм тогава през кракнатата китайка и троши кинти ..

А Канал 1 е кодиран не по желание на Булсат а защото БНТ1 канала се продава и не се излъчва безплатно ...

Викаш няма нужда да се ъпдейтва а ?
                          А как ще си свали новите кодове когате се смени версията ? А за да си свали кодовете някой трябва да си плати ... то не е краставици да береш белиш и ядеш .
                          Има достатъчно писано по въпроса в dvb-bg

И Булсат имат един единствен техен си канал F+ ,за всички останали канали си плащат по договор ( на приблизителна бройка абонати) на други оператори за да може да ги излъчват .

Преди да ми обясниш още колко имаме да учим да си знаеш ,че някой хора работят в тази сфера IPTV но това е тема на един друг разговор

P.S. Покажи ми къде BNT1 се излъчва фриий по сателитите http://en.kingofsat.net/channelhistory.php?ch=2445
                          Last edited by Sunny; d.m.y г., 18:45.
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Mim го каза най точно, да се пръкне доставчик който да ми дава да си избирам каналите, щото реално гледам не повече от 20-30 канала, за чий ми са чалгаджийските и другите бози и като бял човек да си платя и да си гледам без тарикатлъци.Веско, ако някой ти кракне/кракне/крадне труда и накрая получиш чист бял фиш нема си доволен нали.

Мен както и други хора ни крадат постоянно.Много хора станаха изключително богати от селски тарикатлъци.Един познат който има фабрика за козметика в Холандия ми каза,че един парфюм на дизайнерска марка като Гучи от 100мл,на производитела да го произведе му излиза точно 5 евро,а в магазина идва на цена от 70-80,че дори стигат и до 100 евро.Като средното заплащане в Холандия на ден е 50 евро.И кво излиза,че някой човечец който бачка за средната за една ароматизарана вода трябва да се гърби ден и половина.........А тия които ги прават вече от лукс са чудат кво да правят и обръщат резбата да си направят живота по интересен.Да не говориме,че цените на тези продукти в бг са същите..........И то кво излиза,кажи речи половин минимална работна заплата ебаси за 100мл ароматизирана вода.То това не е кражба......по лошо гавра с достойнството на хората.

Comment

---
                              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 16:42.

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                                Ми давай ... пусни един стрийм тогава през кракнатата китайка и троши кинти ..

А Канал 1 е кодиран не по желание на Булсат а защото БНТ1 канала се продава и не се излъчва безплатно ...

Викаш няма нужда да се ъпдейтва а ?
                                А как ще си свали новите кодове когате се смени версията ? А за да си свали кодовете някой трябва да си плати ... то не е краставици да береш белиш и ядеш .
                                Има достатъчно писано по въпроса в dvb-bg

И Булсат имат един единствен техен си канал F+ ,за всички останали канали си плащат по договор ( на приблизителна бройка абонати) на други оператори за да може да ги излъчват .

Преди да ми обясниш още колко имаме да учим да си знаеш ,че някой хора работят в тази сфера IPTV но това е тема на един друг разговор

P.S. Покажи ми къде BNT1 се излъчва фриий по сателитите http://en.kingofsat.net/channelhistory.php?ch=2445

Виж сега байчовото нещата седят малко по по друг начин от колкото ги пише в учебника Това с ъпдейт и смяна на кодовете беше преди 13 години.Тогава на всяка програма и се сменяша кода на 4-5-6 месеца,на някои веднъж годишно.И за това се налагаше ъпдейт на софтуера.Но не важеше за всеки приемник,на някои просто ако веднъж си си взел абонамент и имаш карта,имаше си хора които просто ти слагат новите кодове на картата.Обаче това не трая дълго,разпространителите се усетиха и започнаха по често да сменят кодовете съответно и хората започнаха по често ъпдейт и т.н. Докато в един момент започнаха да сменят кодовете на всяка мили секунда и филма приключи............Тогава са пръкнаха хора,които започнаха чрез собствени сървари да кракват легален абонамент и по мрежата да го разпространяват на други потребители.И най подходящ за целта са оказа Dreambox,макар че имаше и сега има и други приемници с интернет достъп.Пример: Аз има 2-3 сървара,купувам карти с легален абонамент слагам си ги на мои приемници,тях ги закачвам за сърварите и ги разпространям чрез мрежата по целия бял свят срещу заплащане естествено Пазара в Холандия е залят с китайчета,и се харчат като топъл хляб по време на виденовата зима Даже на местния Илиенци ги продават по сергиите барабар с кракнатия абонамент Мога да те запозная и с хора профисионалисти които си вадат хляба с това,и те ще те въведат в материята по на дълбоко,стига да имаш желание да учиш

---------- Post added at 20:29 ---------- Previous post was at 20:27 ----------

Дойдохме си на думата. Ако беше написал изначално, че не за безплатно, а за откраднато иде реч, аз поне нямаше да пиша в тая тема. Все ми е тая ти какви ги вършиш(всеки си носи отговорноста), но начинът по който представи казуса може да вкара някого в заблуда.

Споко не са филмирай 99% от тука са с кракнат Виндоус и свалят кракнат софтуер от Замунда че пушек се вдига

Comment

Working...
                                X