Известие

Collapse
No announcement yet.

телевизия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
    Виж сега байчовото нещата седят малко по по друг начин от колкото ги пише в учебника .................стига да имаш желание да учиш
    Верно ли думаш чуееек ?
    Отивам да редя моабет на шефа си да ме праща в Холандия на специализация ... явно ги разбираш нещата . Ние още се чудим как да открием топлата вода а то било мания вече в Холандия .

Застреляйти мъ дан съ мъча .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

---
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 16:41.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
        Верно ли думаш чуееек ?
        Отивам да редя моабет на шефа си да ме праща в Холандия на специализация ... явно ги разбираш нещата . Ние още се чудим как да открием топлата вода а то било мания вече в Холандия .

Застреляйти мъ дан съ мъча .

Ела ми на гости щото аз обичам да боравя с факти като в съда а не алабалистики

---------- Post added at 20:57 ---------- Previous post was at 20:56 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        Споко, не се филмирам аз. Току що си призна и за ъпдейта...
        Написах го съвсем еднозначно - ако беше изложил фактите, такива каквито са, аз нямаше да пиша. Всеки си носи отговорноста, добре е да не заблуждаваш хората.

Споко,не съм в полицията да си признавам и не въвеждам никой в заблуждение.Това че някои хора са напред,други на зад е въпрос на капацитет...........То по същата логика като поканиш комшията си у вас да гледате мач аз ще дойда да ти се накарам,че му даваш да гледа на аванта и по тоя начин ограбваш труда на хората...........
        Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 22:00.
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

---
          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 16:40.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

http://www.investor.bg/telekomunikac...blizoo-199579/

Близуууу закупени от Мтел
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

Вече съм и тв клиент на кварталния си доставчик на интернет. В събота на обяд пратих мъжа да плати нета със заръката да ги пита и що за телевизия имат, а те в 16 и нещо дойдоха да инсталират. 1 месец пробно безплатно IPTV с всички канали. До момента за повече от 5 години не сме имали никакви оплаквания от тях, надявам се да продължава да е така.
              Човекът си обу калцуните на вратата, търпя хлапето да му дудне, на края нито едно кабелче не виси, стърчи и прочие, всичко прибрано.
              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                Искам да сменя Булсат с някой друг, откак ми спряха и НВО, мога да я карам само с на баба ми антената
                до сега стоях на тях заради Ф1 (тази година нямам), Мото ГП и Тенис турнирите, така че ако дадете алтернатива, където ги излъчват, ще е супер

та какво искам:
                НВО
                Eurosport HD и Eurosport2
                Fine Living
                24 Kitchen
                Fox, Fox Crime
                Документалните канали в HD

Свекър ми е на Близу и никак не е доволен от тях, а и не само той
                Пекет с интернет е опция
                Зависи къде живееш, но по- добри от Медиком няма в момента. Първо интернет и ТВ ти е 25 лв., като първия месец е безплатен, а след това ако искаш плащаш, ако искаш не плащаш, няма договори, обвързване и т.н. Жокер- не гледай, какви канали пердлагат на сайта им
                Lexus IS200

Comment

Сагата за сега приключи

много е готина опцията за гледане на предавания от последните 24 часа, още не сме пробвали да записваме предавания, които предстоят, но и това го има
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
                  X