Известие

Collapse
No announcement yet.

Полицаите отново си върнаха извънредните

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Полицаите отново си върнаха извънредните

Е на печелившите честито - протестите им успяха. Върнаха си извънредните, отново имат право да ни спират и без аудио и видео контрол. Извънредните по 20-30 лв се завръщат с пълна сила, браво!

http://www.lentata.com/page_7718.html

пп - Нямам търпение да се махна час по-скоро от тази "държава" и да следя отстрани пълния и колапс и разпадък.

Не всички български полицаи са корумпирани.А и не бъдете лицемери, като опре ножа до кокала.............пред това да ти вземат книжката или да дадеш 20 лв, естествено че ще предпочеш 20-те лева.По принцип човек като не е в дадена ситуация мисли по един начин, обаче когато е в нея....................почва да мисли по друг начин.............А и за да са някои полицаи корумпирани за танго трябват двама човека.............Тука полицаите не са корумпирани и имаме само 3 точки, за разлика от бг 35 ли колко бяха.И имат право да те спират където пожелаят, и когато пожелаят без да ти дават никакви обяснения.Ако му държиш непреличен език ядеш глоба 250 евро за обида на длъжностно лице.За каране много близко зад някой ти взимат 1 точка.И още два пъти така и заминаваш на провервочен, защото точките тук не се възстановяват за разлика от бегето.Ако станат всички тия неща при нас, повечето ще ревнат че има полицейска репресия.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Абе не съм много сигурен че навънка ще ти хареса откъм тая страна....Нямам нищо против да ме спират когато са преценили, всъщност май без повод не са ме спирали, плащам си гяволъците и толкоз....малко смешно ми става някой като вземе да звъни телефони да уволнява и прочие изфърляния за некви си 20 кинта да не говорим че откровено примерно не е спрял на стоп ма нали трее компенсираме снощното неможене пред курветината.Даже съм против това да се оповестява къде са камерите.Не дай си боже да стане война ще ревнем снайперистите да са с табела - внимание зад кьошето има снайперист.Работата на кат е да принуди шофьорите да спазват правилата и няма нищо репресивно в това.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

---
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:07.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

A иначе е толкова просто ...
          Караш си по правилата и не те спират .
          Лесно е но е непоносимо за средностатистическия български шофьор
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
            Не всички български полицаи са корумпирани.А и не бъдете лицемери, като опре ножа до кокала.............пред това да ти вземат книжката или да дадеш 20 лв, естествено че ще предпочеш 20-те лева.По принцип човек като не е в дадена ситуация мисли по един начин, обаче когато е в нея....................почва да мисли по друг начин.............А и за да са някои полицаи корумпирани за танго трябват двама човека.............Тука полицаите не са корумпирани и имаме само 3 точки, за разлика от бг 35 ли колко бяха.И имат право да те спират където пожелаят, и когато пожелаят без да ти дават никакви обяснения.Ако му държиш непреличен език ядеш глоба 250 евро за обида на длъжностно лице.За каране много близко зад някой ти взимат 1 точка.И още два пъти така и заминаваш на провервочен, защото точките тук не се възстановяват за разлика от бегето.Ако станат всички тия неща при нас, повечето ще ревнат че има полицейска репресия.
            ОгиДоги - прав си бро, но при вас нещата са регламентирани умно и трее си адски здрав олигофрен за да нарушиш някое правило а тука в БГ, както знаеш, всичко е от соц-а при прав път трилентов ограничение 60 като знака заврян на майка си в кътния зъб и след 50 метра след знака има нов знак "край на всички ограничения" и след 20 метра след последния нов знак - ограничение 40 км./час - а де - дори Люис Цигането не може да кара формулата си толкова динамично дейба

Comment

Лошото е че мвр като цяло постоянно се дескридитира.Както имаше едно ,,моме,, преди време наклевети полицай че по време на обиск и е бъркал по дупките, и са скъса да реве по телевизионните студия и накрая се оказа че лъже. На скоро пак две наркоманчета същата постановка.........били изяли няколко шамара и няколко ритника.............Ми като отказваш да си покажеш личната карта и се звериш на полицая няма да ти намажат филия с мармалад я. Я са издръвчи на полицай в Америка.............Интересното е че от полицейско насилие се жалват се некви хулигани наркомани утайници.Как пак не са оплака някой старши научен сътрудник от БАН примерно .И нашите продажни медии дай им само сензации да показват..........съир.......а не се замислят че с това само надъхват утайките да се мислят че могат да яхнат цялата държава и никой да не може и вафла да им каже..........
              Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 22:18.
              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                A иначе е толкова просто ...
                Караш си по правилата и не те спират .
                Лесно е но е непоносимо за средностатистическия български шофьор
                абе Съни ти кът си у Флорида поне купи ли си тоз пикап с 6.0 литровия дизел? мноо си зле напоследък карам един Крайслер и с него наистина не мога да наруша правилата за движение щото повече от 70 км/час трудно вдига и за протокола аз имам златен талон ... каквото и да значи туй

---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                Лошото е че мвр като цяло постоянно се дескридитира.Както имаше едно ,,моме,, преди време наклевети полицай че и е бъркал по дупките, и са скъса да реве по телевизионните студия и накрая се оказа че лъже. На скоро пак две наркоманчета същата постановка.........били изяли няколко шамара и няколко ритника.............Ми като отказваш да си покажеш личната карта и се звериш на полицая няма да ти намажат филия с мармалад я. Я са издръвчи на полицай в Америка.............Интересното е че от полицейско насилие се жалват се некви хулигани наркомани утайници.Как пак не са оплака някой старши научен сътрудник от БАН примерно .И нашите продажни медии дай им само сензации да показват..........съир.......а не се замислят че с това само надъхват утайките да се мислят че могат да яхнат цялата държава и никой да не може и вафла да им каже..........
                и туй си е самата истина

Comment

Спусни ръчната бе.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Спусни ръчната бе.
                    то няма ръчна бре

Comment

---
                      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:08.

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                        Да бе, то заради знаците през ден виждам тройни изпреварвания, на път с две ленти в едната посока и една в другата. Пак заради знаците днес един ме изпревари, само за да може да ме накара да скоча на спирачките, щот си направи десен завой пред мен. Може би спечели няколко милисекунди. Пак заради знаците мигач не се ползва.....
                        А че има тъпотии и в маркировка и знаци, има
                        виж сега кът българския шофер подобен изрод има може би само в Индия или в Уганда дето карат с цялата газ и не им пука за нищо ... както и да е аз пътувам много и тепърва ми предстои да пътувам но вече не се връзвам на нищо сега си правя силов тунинг на колата за да бъда батка истински даже и татус мисля си направя ей на рейбан си купих днес за 5 лева от пазара ...

Comment

Тия па ка не са джасат и семафори нямат и знаци и полицаи - https://www.youtube.com/watch?v=UEIn8GJIg0E#t=12

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Тия па ка не са джасат и семафори нямат и знаци и полицаи - https://www.youtube.com/watch?v=UEIn8GJIg0E#t=12
                            виде ли са като нема батки сред тях

Comment

---
                              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:09.

Comment

Working...
                              X