Известие

Collapse
No announcement yet.

Полицаите отново си върнаха извънредните

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
    Ако под силов тунинг разбираш - да си купиш бронетранспортьор, тоооо, мооооже и да помогне. Инак се съмнявам малко. Тук и тираджиите не си поплюват.
    Трябва ред, значи трябва и много катаджии. И да, трябва да могат да се крият. Като стоели на видимо място, се получавало превенция, видиш ли. Ха,ха,ха, превенция.
    превенция я то без превенция ко праиме значи виж са лети няккъв кът мене батка со 220 с беенвето аз го подпирам отзад с Алфата и той са сдухва и земе та вдигне някъде 222 преко сили от зор и хоп налита на превенциятааааа ченгето спира батката аз обаче леко са изнизвам с 250 покрай него и ченгето даже не може да ме види - ей туй му викам аз силов тунинг даже мисля че към 280 мога да развия на доускорение след 5 -та скорост

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
      виж сега кът българския шофер подобен изрод има може би само в Индия или в Уганда дето карат с цялата газ и не им пука за нищо ... както и да е аз пътувам много и тепърва ми предстои да пътувам но вече не се връзвам на нищо сега си правя силов тунинг на колата за да бъда батка истински даже и татус мисля си направя ей на рейбан си купих днес за 5 лева от пазара ...

Брат и аз си мислих че по голям изрод от българския шофер няма До като не ми се наложи да пресека Румъния от Арад до Букурещ Приключението беше уникално, сближих границите на кръвното Мамалигите карат с качулата на главата Няма мантинели по високоскоростни пътища през кърпатите и на колонките за дизел пише не дизел а моторина Заклех се че крака ми няма да стъпи в Румъния, макар че е много красива бате А и на Дунава на една от шамамандурите която разделя България и Румъния през 1992 си написах името с тибишир Надявам се още да седи
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

---
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:09.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Батка, на туй му са вика мижав тунинг. 280.....та ти фърчиплан от селската авиация не мож изпревари, ко става да са гониш с F22. MAX-1 като минимум ти требе, инак ши ти са смеят бе.
          мах-1 ееее все пак съм български батка дансъм от ЦРУ ааааа
          освен туй само Гиги е постигал мах-1 и му са извадиха едни гуми уплътнения и го цапардосаха в лявото очо са Венци (нашия) е постигал мах-2 но той си е луд и там по-добре да не коментираме че лошо

Comment

Мисля че спорите за различни неща. Смятам че никой не е против контрола с цел узаптяване на безумствата по пътя. Обаче сме против очевидния рекет, който с нищо не помага за това. Защото 3 та пишлегари в патрулката които се крият в кварталната уличка за да крънкат пари за изгорял фар вместо да ловят крадците и наркоманите не са превенция на пътя. Напротив, точно такива неща създават усещане за безнаказаност у разни "юнаци", които после правят катастрофите
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Вчера ми оставили един фиш на чистачката...
              Освен номера на колата, нарушението и мястото където е извършено (паркиране) нищо друго вярно няма в него
              Сгрешено на собственика на колата, липса на ЕНГ.. изобщо пълна пародия! Общинска полиция.
              Обаче май не може и да се обжалва да ги е@а
              Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                A иначе е толкова просто ...
                Караш си по правилата и не те спират .
                Лесно е но е непоносимо за средностатистическия български шофьор
                Не те спират, ама друг път. Изглежда никога не си бил жертва на рекет. Не ти пожелавам да го изпитваш. Примери безброй: "Ние с колегата видяхме друго." "За вас жълто, за нас червено." и т.н.
                1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от Classicalfamaniac Покажи съобщение
                  Не те спират, ама друг път. Изглежда никога не си бил жертва на рекет. Не ти пожелавам да го изпитваш. Примери безброй: "Ние с колегата видяхме друго." "За вас жълто, за нас червено." и т.н.
                  Особено ако си сам в колата следва директно "ние сме двама и можем да напише каквото решим"
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

---
                    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:11.

Comment

Това би трябвало да е достатъчно.

Спират те за проверка, но отнема по малко от 5 мин. Няма как без проверки да се отсеят нередовните водачи. Маса народ кара без книжки и след употреба на алкохол. Като стане "аварията" вече е късно. Ако те е заварил чврвен светофар в кръстовище, то е нормално за тях да е червено.
                      Освен колегата, най вероятно и всички наоколу са видели друго. Случва се човек несъзнателно да прави нарушения. А ако ти поискат парички - НЕ ДАВАШ и веднага жалба.
                      И как си го представяш това с жалбата? Да не се окаже после че си се държал провокативно и се е наложило да приложа сила за да те озаптят?
                      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Това би трябвало да е достатъчно.
                        Имаш ли идея колко реквизити се съдържат в бланката за фиша?
                        Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

---
                          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:12.

Comment

Не ми пречи да спазвам правилата, ма много ме дразнят хранилките. Само ние шофьорите ли ги знаем?

Пресен пример в подкрепа на това, което Боянски каза по-горе:

Влизане в София по новия участък от магистралата на ботевградско шосе, преди Jumbo:

Знаци за ограничение 120, 100, 80, 60 подредени през 50 м. + ляв завой и зад завоя мобилна камера без обозначение.

И какво като намалиш от 120 на 60 за 400 м вместо за 150?

Що държавата се прави на улава? Малко ли реално опасни участъци има, където да висят хранилковците?

В крайна сметка - каква е целта от работата на КАТ?

Да възпитава и така на намалява жертвите на пътя или да пълни хазната разхищавайки и без това постния държавен ресурс?
                            Last edited by ecotronic; d.m.y г., 18:43.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

---
                              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:13.

Comment

Глaвeн инcпeĸтop Cтoйчo Koнcтaнтинoв oбяcни: „Bceĸи cи имa глaвa нa paмeнeтe и cи нocи oтгoвopнocттa. B пo-гoлямaтa cи чacт cлyжитeлитe нa „Πътнa пoлиция ca дoблecтни xopa и paбoтят.
                                Направо ще се просълзя и ще се разчуствам......
                                Така се тушира напрежението породено от ниските им уж заплати - дава им се възможност да си наваксат......
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X