If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДогиПокажи съобщение
А губернатора на Разград? Мама мия санта сиплисика.............3 промила и без колан.Ми ако беше ударил някой?
виж сега аз ще ти кажа в БГ как най-добре да шофиргаш значи тва три промила са ли лигавщина под 6 промила е смешно да караш тогава това се признава за алкохолна кома и кът те спрът а ти си жив им казваш - дрегера вИ не работи и те хората те пускат значи аз редовно кът тръгна за Пловдив и там понеже имам доста приятели и ме чакат и аз кво правя първо пия едно уиски и след тва свивам един конус ама чист поне три грама голям масур и след тва шмърквам малко бЕло да ме тушира и да съм предпазлив и след тва още някъде към 800 грама джин и си сядам в колата и си карам без грижи даже понякога зимам и от Мордохай ракията дето е 90 градуса и така взимам завоите на 90 градуса и внимателно карам и ааа а а а аха да спра и те така
Колкото и нескопосана да е статистиката, 30 % са си сериозна цифра и както и да я въртим, няма как алкохолните и наркотичните причини да надхвърлят несъобразената скорост.
Да се оправят пътищата - ОК ама значи ли, че дотогава трябва да се трепем?
Аз що за над 30 г. нямам нито една причинена злополука по същите тия пътища?
Колкото и нескопосана да е статистиката, 30 % са си сериозна цифра и както и да я въртим, няма как алкохолните и наркотичните причини да надхвърлят несъобразената скорост.
Да се оправят пътищата - ОК ама значи ли, че дотогава трябва да се трепем?
Аз що за над 30 г. нямам нито една причинена злополука по същите тия пътища?
ами защото си разумен и мислиш как караш най-вероятно ...
и тука опираме не до правилата, беззаконието и какво ли още не а до мисленето ако всеки се съобразява с обстановката пред собствения си нос навирен пред собственото му предно стъкло може да шофира както си иска но да не причинява неприятности нито на другите нито на себе си.
---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:32 ----------
ше ви давам съвет - карайте предвидимо не рязко и карайте с колкото може по-бързо темпо за да стигнете в таз връзка си направих колата доста мощна аз карам по правилата и ги нарушавам в допустимите от закона граници но постигам бързо темпо благодарение на голямата мощ на мотора на автомобила ми - това ме кара да се усещам спокоен зад волана и не ми дава възможност да правя глупости от глупост
Аз имам едно ПТП между мен и един казан за боклук през 86-а, с жигулата, щото имах 4 халогена Хела току що сложени и тва дига мощността и шоферските умения та задявах една мадама по тротоара да ми обърне фнимание и да припадне кат види халогените ма се натресох на тъпия казан щот не си глредах пътя и съответно останах без халогени и съответно загуба на мощност и ма беше много яд и срам от постъпката ми.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Аз имам едно ПТП между мен и един казан за боклук през 86-а, с жигулата, щото имах 4 халогена Хела току що сложени и тва дига мощността и шоферските умения та задявах една мадама по тротоара да ми обърне фнимание и да припадне кат види халогените ма се натресох на тъпия казан щот не си глредах пътя и съответно останах без халогени и съответно загуба на мощност и ма беше много яд и срам от постъпката ми.
Интересното обаче че тука карам с ограниченията и посмъртно не нарушавам нито едно правило.Обаче кат си дойда в бегето още от Калотина махам колана и ставам ортак с дявола Даже последно на новата отсечка до Богоров викам чай да пробвам едно 2.6 Куатро колко може Та аха аха и лепнах 260км/ч Това тука не бих си го позволил посмъртно
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДогиПокажи съобщение
Интересното обаче че тука карам с ограниченията и посмъртно не нарушавам нито едно правило.Обаче кат си дойда в бегето още от Калотина махам колана и ставам ортак с дявола Даже последно на новата отсечка до Богоров викам чай да пробвам едно 2.6 Куатро колко може Та аха аха и лепнах 260км/ч Това тука не бих си го позволил посмъртно
така е БГ е хубаво място за живеене това спор и две мнения няма
В твоята постъпка все пак може да се намери някакъв смисъл.
А на мен са ми вземали тефтера за една година заради употреба на алкохол.........без да съм пил и една боза.
кученцетоОгиитаткоДоги, като за начало не мислиш ли, че трябва колите да се ограничат електронно до 140км/ч, каквито са повечето разрешени скорости в Европа?
Хайде, по-лесно е по навигация, която знае къде каква максимална скорост е разрешена, то колата да се ограничава автоматично до тази скорост. Това няма въобще да струва кой знае колко пари за производителите на автомобили.
кученцетоОгиитаткоДоги, като за начало не мислиш ли, че трябва колите да се ограничат електронно до 140км/ч, каквито са повечето разрешени скорости в Европа?
Хайде, по-лесно е по навигация, която знае къде каква максимална скорост е разрешена, то колата да се ограничава автоматично до тази скорост. Това няма въобще да струва кой знае колко пари за производителите на автомобили.
максималната скорост някога беше електронно регулирана (ограничена) при някой автомобили с чисто маркетингова цел но това се оказа супер тъпотия защото ако можеш да направиш ускорение и доускорение за 2.3 или 4.5 секунди до сто съответно двеста и ограничителя ще те вкара в страшна беля - нали ме разбираш?
И като се ограничат на 140, какво? Колко са 180км/ч за празна магистрала? А колко са 70км/ч за малка уличка, която минава покрай някоя детска площадка?
И аз съм на мнение, че и сега могат да се приложат много технически решения, които сериозно да помогнат и срещу скоростта и срещу алкохола.
Лошото е че я няма волята да бъдат приложени.
и скоростта и алкохола и масурите и бЕлото... няма как да бъдат регулирани освен чрез морал а морала е следствие на философия ...
а философията и морала не се строят на базата на правила и забрани
Comment