Известие

Collapse
No announcement yet.

Да намерим дом на две кученца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
    Еее Митак....далечко ми е.Ще ти пратя едно по куриер....като подарък!
    Ила ти , дани идвами ний .. (след два месеца)
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
      Не е установен естественно, но ще станат кучета пазачи.
      Ей...днес ми се обади Никито от Русе....да му се невиди и памета.....забравих да му кажа, че подаряваш кутрета....той коте си взе от тебе......там куче нема да вземе...вземи му звъни....нали знаеш...готин човек е...
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
        Ила ти , дани идвами ний .. (след два месеца)
        Ааааа.........елатеее...елатеее.....ще ви се зарадваме.

---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Ей...днес ми се обади Никито от Русе....да му се невиди и памета.....забравих да му кажа, че подаряваш кутрета....той коте си взе от тебе......там куче нема да вземе...вземи му звъни....нали знаеш...готин човек е...
        Хе хе ...вярно си е и коте има от мен ....и е добър човек!

---------- Post added at 14:16 ---------- Previous post was at 14:14 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Еееех, едно време как лесно са лъжехте...благородно дело си захванала, успех Лейче.
        Благодаря! На мен всяко лято ми се пада тази чест....все ми оставят разни животни и аз се подарявам....ама какво да се прави...жал ми е за тях!
        Едната дама вече я подарих.......взимайте...не останаха...
        GTV 1.8 TS

Comment

Кученца са хубаво нещо но не познавам хора да искат за съжаление ние у Путкомер нямаме место щото сме в Центъро даже тука ми подаряваха една Арда тва Нюфаундленд ли е кво е ама няма къде да го държа иначе кученце за детенце е супер другарче ама ...

Comment

С риск да ме оплюят тук колегите, човека е животно, което по бих изхвърлил отколкото куче. Човек..... ще пребия с чиста съвест, куче...не мога ръка да му вдигна. Така прибрах вкъщи една болонка възрастна вече 13 годишна. Стопаните и заминали за един месец в Италия и я оставили на един познат да я гледа. Той я гледа 3 месеца, а аз вече година...от стопаните ни вест, ни кост. Знае се само, че са се връщали в Бг. Нито са попитали за Дейзи ( така се казва болонката ), нито све. Ей това са хора за убиване и сега кучето стресирано, на дърти години при други хора, да не би да и е лесно на милата. Ама ще си я гледам и грижа до края. Да ми е жива и здрава още дълги години.

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ми щото някои не обичат кучета ама си вземат понеже е модерно, като не можеш да го гледаш не го взимай, още повече не веднъж съм казвал че е нехуманно да се гледат животни в плен.Ако си на село или вила да го гледаш в двора дето му е най близо до естественат среда е друга бира ма да затвориш нещо с размерите на магаре на 8-я етаж си е затвор.За птици пък да не говорим, да затвориш птица в клетка е все едно да ти отрежат краката и да ти подарят ферари.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ами аз я гледам в апартамент Дейзи, заедно с няколко чинчили

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Абе ся има някои изключения дето са породи които не могат да оцелеят навънка, селектирани като домашни любимци ма пак човешката суета ги е пръкнала преди векове.Ама понеже не можем да забраним на хората да ги гледат трябва да има зоополиция като в щатите и някои бели страни .

Comment

Тъста и тъщата на село гледат 5 кучета - кофермани. Това им коства стотина лева на месец, но кучетата живеят свободно в двора и до момента набези на крадци не е имало.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      За птици пък да не говорим, да затвориш птица в клетка е все едно да ти отрежат краката и да ти подарят ферари.

Митьо не мога да се съглася с теб.Аз искам да си взема говорящ папагал от породата Ара.И говорех с момичето в магазина която ги продава.Каза ми да го пускам от клетката по няколко часа на ден в нас да хвърчи, но да не оставям прозор отворен защото ако излети на вън шанса да оцелее в дивата природа е минимален.Понеже той не е хванат от ловци и сложен в домашни условия, а се е родил и израснал в такива и инстинктите му за оцеляване в дивата природа въобще не са развити.Още повече че тукашния климат няма нищо общо с там където те виреят Горе долу същото важи и за другите диви животни родени в домашни условия.
                      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

А защо изобщо ги ловят, ако ти е скучно може да си вземеш жена с тъща.А и вродените иснстинкти не се губят, много бързо се сещат какво да правят.

Comment

Хм.........те са хванати единици много отдавна, и вече няколко поколения се раждат в домашни условия Гледай дисковери за рецивидисти по Американските затвори които след 20 годишна присъда го пускат.80% от тях нарочно правят някое престъпление само и само да се върнат в пандиза.Чисто и просто понеже години наред са изолирани от нормалното общество, и приобщавани към това в затвора, те не могат да се приобщят към нормалното общество. Той не може да си вроди тия навици, да се грижи сам за покрив над главата си, сам за храна да си търси работа и т.н.Гледах и интервюта с няколко български затворници с по дълги присъди, които го потвърдиха същото. При животните нещата са същите
                          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Туй сме го дъвкали в много теми ай да не цапаме темата на Лейчето и кутретата да си намерят свестен стопанин.

Comment

Едното кученце вече го подарих.
                              Сега и другото чака стопанин....хайде разпитвайте за желаещи.
                              GTV 1.8 TS

Comment

Неска питах в едно заведение мои авери рокери се събират там и мноу желаещи има обаче малко сгафих ас щот казах че едно кученце подарява мноу готина мадама и сички искаха телефон за връзка с кученцето.Ши извиняваш малко стар съм вече ас и желанието върви преди мисълта ми дърт перверзник съм станал малко.

Comment

Working...
                                X