Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля, някой да ми препоръча мощно газово оръжие

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моля, някой да ми препоръча мощно газово оръжие

Интересувам се от мощен газов пистолет, размерите и теглото нямат значение, търся скорострелност и мощ, т.е. максимум ефект на препариране. Да не е револвер. Може и за предпочитане е да е картечен. Моля да ме ориентирате в цена, надежност и марка, не искам да има възможност да се преработва в боен но е хубаво да може да му се монтира муфа за стоп-патрони. Не го търся с цел забавление.

Благодаря на всески и най-вече на Ники Багера за всяко съдействие по въпроса!

Ако си си купил големия рамбовски нож който си търсеше преди време ще ти свърши по голяма работа Като се видиме на запоя на клубъ ще ти покажа аз какво си нося в мен като ходя на дискотека по селата в бегето
    Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 22:32.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Копеле не е тема за интернет това.....като ми дойдеш на гости зад Петрохан ще ти покажем с какво въоръжение разполагам.......револвера е най подходящ за бързо реагиране...за сега толкова...
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Байкал.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
          Ако си си купил големия рамбовски нож който си търсеше преди време ще ти свърши по голяма работа Като се видиме на запоя на клубъ ще ти покажа аз какво си нося в мен като ходя на дискотека по селата в бегето
          имам два ножа орлов нокът и сега си проектирам гети за да ги нося в кубинките за да не се виждат иначе на Италфеста ще идваш ли? за мен ще е радост да се запознаем наживо

---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          Копеле не е тема за интернет това.....като ми дойдеш на гости зад Петрохан ще ти покажем с какво въоръжение разполагам.......револвера е най подходящ за бързо реагиране...за сега толкова...
          не си падам по бързото реагиране аз съм силен в приказките - ти ме знаеш но когато те са базсилни искам тотална демонстрация на мощ ... и наистина тотална но без да излизам от рамките на закона все пак ...

---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:36 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          Байкал.
          компактни са и са от качествена стомана сега ги проучвам... и са на добра цена мисля, разгледах няколко турски но там нещата са леко игриви

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
            имам два ножа орлов нокът и сега си проектирам гети за да ги нося в кубинките за да не се виждат иначе на Италфеста ще идваш ли? за мен ще е радост да се запознаем наживо

Бате за Италфеста не знам, но при първото ми идване в България ще ти се обадя да се видим Иначе Боби е прав за нещата..........тия неща само на 4-ри или на 6 очи може да ги обсъдим

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение

---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

не си падам по бързото реагиране аз съм силен в приказките - ти ме знаеш но когато те са базсилни искам тотална демонстрация на мощ ... и наистина тотална но без да излизам от рамките на закона все пак ...

---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:36 ----------

компактни са и са от качествена стомана сега ги проучвам... и са на добра цена мисля, разгледах няколко турски но там нещата са леко игриви
              Ако търсиш опция стоп патрон, това е оръжието. Турските боклуци не ги пипай, ако държиш да имаш пръсти и турски патрони не купувай.
              Един дружески съвет. Ако вадиш огнестрелно оръжие, вади бойно и с готовност да го употребиш.

Comment

Бате за Италфеста не знам, но при първото ми идване в България ще ти се обадя да се видим Иначе Боби е прав за нещата..........тия неща само на 4-ри или на 6 очи може да ги обсъдим
                когато и да е телефона ми е навсякъде из интернет затова го пускам и тук 0898599018/20

---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:53 ----------

Ако търсиш опция стоп патрон, това е оръжието. Турските боклуци не ги пипай, ако държиш да имаш пръсти и турски патрони не купувай.
                Един дружески съвет. Ако вадиш огнестрелно оръжие, вади бойно и с готовност да го употребиш.
                бойно не... иначе започвам курсове за бойна стрелба от септември имам някакво наследство от баща ми, който беше първи по стрелба с пистолет в Софийския гарнизон няколко години и реших да си развия тоя талант - оръжието не ми трябва за тотални щети а просто за моментно препариране

Comment

Ни са занимавай с глупости...особено в затворено помещение или ако вятъра духа към теб...
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

вади бойно и с готовност да го употребиш.
                    а и с бойното оръжие при мен нещата са други аз съм добряк т.е. не се наслаждавам на агонията на врага аз дори не вадя оръжие аз просто стрелям ...

---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:58 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Ни са занимавай с глупости...особено в затворено помещение или ако вятъра духа към теб...
                    в затворени помещения работа с оръжие нямам - говоря за открити пространства и мигновен ефект

Comment

Прави са колегите за ваденето на газов пистолет. Тоя срещу теб мое да не е пишман пищолджия и да те надупчи с истински такъв, или ако е близко разстоянието дорде го извадиш и гръмнеш може да са ти го завряли на болезнено място Твоито иде де се вика в един лаф "като истински сицилианец, тръгнал на престрелка с нож"
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                        Прави са колегите за ваденето на газов пистолет. Тоя срещу теб мое да не е пишман пищолджия и да те надупчи с истински такъв, или ако е близко разстоянието дорде го извадиш и гръмнеш може да са ти го завряли на болезнено място Твоито иде де се вика в един лаф "като истински сицилианец, тръгнал на престрелка с нож"
                        всеки си носи риска, осъзнавам за какво точно иде реч ...
                        говоря за последна реакция, когато всичко друго е изчерпано, длъжен съм! Иначе както писах по-горе аз съм силен в приказките ... това, за което ми е необходима информацията е за последна мярка в случай, че са изчерпани всички други.

Comment

Казвам неща от опит. Службата ми навремето беше такава, а и бая железор ми е минал през ръцете. В ежедневието оръжие не нося и не държа. Стигне ли се до вадене на оръжие, то се ползва с всичките произтичащи от това последствия, а да убиеш човек, вярвай ми не е никак трудно чисто технически. Ако е да гръмнеш във въздуха на някой то далече, та да не припарва до имота и да си мисли, че имаш истинско оръжие, онова, дето ти го казах става. За друго, по-добре не посягай.

Comment

Само ще кажа че пистолет се вади когато решиш да баталясаш някой.За плашене има голям шанс да завършиш трагично.За препариране имай напредвит че има хора които въобще не ги лови газта............В това се убедих лично през 1998г. Това което казва Митака за посоката на вятъра е абсолютно вярно и препарирания може да се окажеш ти.Аз имах в Бимата желязна бухалка виках и ,,Шамара на Кличко,, Най - бързия и нокаут е за 5 секунди За препарирване е перфектна

Comment

Казвам неща от опит. Службата ми навремето беше такава, а и бая железор ми е минал през ръцете. В ежедневието оръжие не нося и не държа. Стигне ли се до вадене на оръжие, то се ползва с всичките произтичащи от това последствия, а да убиеш човек, вярвай ми не е никак трудно чисто технически. Ако е да гръмнеш във въздуха на някой то далече, та да не припарва до имота и да си мисли, че имаш истинско оръжие, онова, дето ти го казах става. За друго, по-добре не посягай.
                              Съгласен съм напълно ... мене ми е необходимо точно за мигновен ефект на препариране не за тотализиране не бих посегнал физически тотално на никого но просто ми се налага да имам добра защита и то максимално добрата в случай на нужда. Пак казвам без да се налага да излизам от рамките на закона!

---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:24 ----------

Само ще кажа че пистолет се вади когато решиш да баталясаш някой.За плашене има голям шанс да завършиш трагично.За препариране имай напредвит че има хора които въобще не ги лови газта............В това се убедих лично през 1998г. Това което казва Митака за посоката на вятъра е абсолютно вярно и препарирания може да се окажеш ти.Аз имах в Бимата желязна бухалка виках и ,,Шамара на Кличко,, Най - бързия и нокаут е за 5 секунди За препарирване е перфектна
                              имам проблем с удрянето на хора - затова ми трябва препаратор

Comment

Working...
                              X