Е ви един интересен сайт, избирате - http://www.dogswar.ru Туй за тотал ефект.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Моля, някой да ми препоръча мощно газово оръжие
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеНи са занимавай с глупости...особено в затворено помещение или ако вятъра духа към теб...)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Иначе щом си наясно с рисковете от обратен ефект и щом знаеш каквмо искаш - http://arms.bg/product/4404/gazov-pi...h-priklad.htmlПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Малко да уточним - писах мигновена препарираща мощ - без сплашване и размахване на джелеза ненужно - краен случай!
Затова ми е необходима мощ а не за парлама - газовия пистолет е добър избор понеже от една страна е безвреден в дългосрочен план а от друга има вид и е превенция с вида си сам по себе си когато е в кобур... или да не е - аз моля за информация относно самото оръжие а не относно използването му - благодаря ви за информацията все пак.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеМалко да уточним - писах мигновена препарираща мощ - без сплашване и размахване на джелеза ненужно - краен случай!
Затова ми е необходима мощ а не за парлама - газовия пистолет е добър избор понеже от една страна е безвреден в дългосрочен план а от друга има вид и е превенция с вида си сам по себе си когато е в кобур... или да не е - аз моля за информация относно самото оръжие а не относно използването му - благодаря ви за информацията все пак.....поръчай ми боб на фурна....след това ме викни да пръднем ....и нямаш грижи
))...всички ще избягат от затвореното помещение....
)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеБайкалът е неразличим от боен. Металът е като на бойните. Лесен е за обслужване и безпроблемно ползва стоп патрони без преправяне. Гарантирано няма да ти се взриви в ръцете.
малко ме притеснява, че е руски но пък какво толкова ако е надежден, както всички казват
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеблагодарско все повече чета за Байкал и май там ще е избора дори от Офф-роуд форума го хвалят яко а тия там ги уважавам.
малко ме притеснява, че е руски но пък какво толкова ако е надежден, както всички казватПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеблагодарско все повече чета за Байкал и май там ще е избора дори от Офф-роуд форума го хвалят яко а тия там ги уважавам.
малко ме притеснява, че е руски но пък какво толкова ако е надежден, както всички казват
Руските неща са надеждни, особено оръжието.
Нема да са плашиш, аз ей сега дърпам шалтера и заспивам спокойно под "руска окупация"Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Бате Бойчо тъпнята в беге е че закона е мега малоумен.Ако не искаш да си имаш проблеми с него трябва да ползваш същите средства за отбрана с каквито те нападнат.Ако те нападнат с нож и ти му нанесеш щети с газовия (шанса е минимален, но от близко разстояние съществува) ще береш големи ядове.Тогава само Марин Марковски може да те управиКогато Марин Марковски говори и боговете мълчат
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеБате Бойчо тъпнята в беге е че закона е мега малоумен.Ако не искаш да си имаш проблеми с него трябва да ползваш същите средства за отбрана с каквито те нападнат.Ако те нападнат с нож и ти му нанесеш щети с газовия (шанса е минимален, но от близко разстояние съществува) ще береш големи ядове.Тогава само Марин Марковски може да те управиКогато Марин Марковски говори и боговете мълчат
Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 00:22.
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеБате Бойчо тъпнята в беге е че закона е мега малоумен.Ако не искаш да си имаш проблеми с него трябва да ползваш същите средства за отбрана с каквито те нападнат.Ако те нападнат с нож и ти му нанесеш щети с газовия (шанса е минимален, но от близко разстояние съществува) ще береш големи ядове.Тогава само Марин Марковски може да те управиКогато Марин Марковски говори и боговете мълчат
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеСамо не мога разбера ако те нападнат двама с пистолети а ти си сам с калашник кво праим - дигаш ръцете, два пистолета праят ли един калашник или си уговаряш дуел за да извикаш още един авер и да си купите пищови.Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 00:32.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеСамо не мога разбера ако те нападнат двама с пистолети а ти си сам с калашник кво праим - дигаш ръцете, два пистолета праят ли един калашник или си уговаряш дуел за да извикаш още един авер и да си купите пищови.
Митак що ме питаш менПитай ония 240 муньовци в парламента дето са го измислили
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
Comment