колега чета те ама...единственото за което можеш да ползваш това е да се вижда че имаш и хората да си мислят че е боен да набръмчаваш, диапазона е 3-5 метра тоест ако стане спречкване няма смисъл да го ползваш ако е до тебе,ако некои се е напил оди го плаши с пистолет на 5 ракии пак отпада за препарати пък съвсем,от близко разтояние ще му извадиш окото най просто казано и му цепиш кожата от струята,стреля се в гърдите защото газа изпарява нагоре и като го удари струята я вдишва,искам да ти кажа че дори да го имаш ефективноста ти е 1/10 с това в реално счепкване казвам ти го от опит,или сив земи боен пистолет редовен да се пазиш с него избягвай крайни конфликти и по крайно предназначение го ползвай или си седи на гъза и се усмихвай некои като се заяжда с тебе,ако някой наркоман дърпа чантата на някоя жена и тя го напомпа с неколко сигурно да него го е страх и е адреналин и тн ама за улицата не става,не познавам някой криминално проявен които да носи газов пистолет честно ти казвам,руското кво му е Байкала си е чист Макаров а Гюрзата пак е Макаров,па колко хора има изтрепани с Макаров не е истина засича от дефектен боеприпас не вервам и в газовото да е другояче,не съм сигурен че оръжието щи даде някакво самочувствие и сигурност а и не знам ще имаш ли време да го вадиш и използваш а ако са 5-6 човека и ти свършат патроните какво правиш после?ако имаш проблеми с некой земи си една ловна пушка за 150 кинта отрежи я с една димантина сложи едно пласмасово шише за заглушител от 20 метра тухла 4 ка я прави на червен пипер ти разбира се ще я натъпчеш с сол и няма да слагаш шишета и това е,тъкмо ще приличаш на горски да всяваш респект от далече с пушката на рамо,мога да ти кажа как да си направиш въздушна пушка с подръчни материали и самоделен пистолет пак така ама това не е хубаво за малките деца се учат на щуротии,насилието е тъпо нещо трябва да се прилага само на комплексари да им идва акъла,никога не съм бил фен на каквото и да е оръжие само на готварските ножове на Фискарс,тука е по-лесно да си купиш незаконен пистолет от колкото да караш курсовете и да чакаш служба КОС и тн да те одобрят,аз лично пистолет бих си регистрирал ако ходя некъде на палатка и на риба по некви дивотии я за горски животни нападание или нещо такова иначе абсурд кво каже оня от горе това.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Моля, някой да ми препоръча мощно газово оръжие
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеРумба, барем една точка тури некъде по средата, човек ако е с разстройство да мое се спре да иде до кенефа........голям образ си.изчетох го - прав е човека както винаги... понякога се ядосвам на някой хора и затва запитвам изтука но пък все пак е информация нали... благодарско на всички за мненията!
Comment
-
Аз па мое ти дам друг съвет: напусни с.Путкомер (явно мнооо батки има там и не се котираш..) и си ела у нашио край; тука повечето хора зорлем казват 2-3 смислени изречения последователно, така че като си силен в приказките ше си Номер Единия!
Ся се сещам, че мое стане проблем ако срещнеш некой ловджия, ама то тоя риск го има и с газовия пищов (пък и сега по тиливизора ги учат по какво да стрелят)...
БайДъУей: ти кога ше носиш насам оная ботилка дето трбе да лочим от нея? Че да се подготвя физически-духовно-психически-матерялно..166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеАз па мое ти дам друг съвет: напусни с.Путкомер (явно мнооо батки има там и не се котираш..) и си ела у нашио край; тука повечето хора зорлем казват 2-3 смислени изречения последователно, така че като си силен в приказките ше си Номер Единия!
Ся се сещам, че мое стане проблем ако срещнеш некой ловджия, ама то тоя риск го има и с газовия пищов (пък и сега по тиливизора ги учат по какво да стрелят)...
БайДъУей: ти кога ше носиш насам оная ботилка дето трбе да лочим от нея? Че да се подготвя физически-духовно-психически-матерялно..най-вероятно октомври ще е
Comment
Comment