Известие

Collapse
No announcement yet.

Батки, мисля, че трябва да се видим наживо!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Батки, мисля, че трябва да се видим наживо!

та необходимо е да се видим наживо визирам, Бобка, Кайо, ОгиДоги, и всички които пишем тука за да се напием и да се нахилим как си трее щото това тракане по калвюатюрата малко ми бие на надуваема лодка а както знаете надуваемата лодка и безалкоолната бира са най-близкия път до надуваемата жена ...

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
    та необходимо е да се видим наживо визирам, Бобка, Кайо, ОгиДоги, и всички които пишем тука за да се напием и да се нахилим как си трее щото това тракане по калвюатюрата малко ми бие на надуваема лодка а както знаете надуваемата лодка и безалкоолната бира са най-близкия път до надуваемата жена ...
    Копеле прекалил си с алкохола....виждали сме се.....като изключим Доги, който само май, аз съм го виждал....но както и да е....това са Общи приказки....и не е нашият раздел...те едно време ни изгониха от тука...блато ни направиха...а ти ги наводняваш пак)....остави ги жадни) Доги е далече сега, Съни също...а и другите от Варна са ОК...да не говорим за тези от Пазарджик, че става страшно)....всичко с времето си....нали ме разбираш....
    Last edited by Бобби; d.m.y г., 01:49.
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Копеле прекалил си с алкохола....виждали сме се.....като изключим Доги, който само май, аз съм го виждал....но както и да е....това са Общи приказки....и не е нашият раздел...те едно време ни изгониха от тука...блато ни направиха...а ти ги наводняваш пак)....остави ги жадни) Доги е далече сега, Съни също...а и другите от Варна са ОК...да не говорим за тези от Пазарджик, че става страшно)....всичко с времето си....нали ме разбираш....
      напълно те разбирам но понеже иде Италфест слагам малко жар в огъня чат-пат някой трее го прай иначе съвсем в историята ке влезнем и то в лошия смисъл

Comment

Определено трябва да си насочим някаква дата и да спрем тока в София Може и топлата вода Тя работата никога не свършва.................ама има и по важни неща

---------- Post added at 01:05 ---------- Previous post was at 01:02 ----------

напълно те разбирам но понеже иде Италфест слагам малко жар в огъня чат-пат някой трее го прай иначе съвсем в историята ке влезнем и то в лошия смисъл

Итал феста не е нашия купон брато Ние сме българи, от Своге
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Па ние отдавна сме ги заформили тези контакти на живо, бре!
          Знаем се кой колко г опери тока.
          GTV 1.8 TS

Comment

Ти все инициираш разни срещи и мероприятия и все не се появяваш! Това да не е поредното такова ?

---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:24 ----------

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
            Па ние отдавна сме ги заформили тези контакти на живо, бре!
            Знаем се кой колко г опери тока.
            Навит съм ти като пожарникарски маркуч
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
              Ти все инициираш разни срещи и мероприятия и все не се появяваш! Това да не е поредното такова ?

---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:24 ----------

при мене е сложно защото много искам да се сберем но понеже съм се ангажирал със 1001 неща засега не успявам понеже съм шемет и като не ви видя две седмици и се рева да се виждаме ама на ... ей даже при вас бях в Пазарджик лятото и наистина уж имах време да се видим а отидох в Асеновград и там ми заеха целия ден с едни срещи. Виновен съм за ентусиазма.

Comment

при мене е сложно защото много искам да се сберем но понеже съм се ангажирал със 1001 неща засега не успявам понеже съм шемет и като не ви видя две седмици и се рева да се виждаме ама на ... ей даже при вас бях в Пазарджик лятото и наистина уж имах време да се видим а отидох в Асеновград и там ми заеха целия ден с едни срещи. Виновен съм за ентусиазма.
                1001 и едно неща....ти да не си Шехерезада бре?

---------- Post added at 13:24 ---------- Previous post was at 13:23 ----------

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                язе пъ съм изпънат като такофффф.
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                  1001 и едно неща....ти да не си Шехерезада бре?

---------- Post added at 13:24 ---------- Previous post was at 13:23 ----------

язе пъ съм изпънат като такофффф.
                  азо см батка от Струмско по род а иначе съм от Путкомер (софийско) неам нищо общо с оная шафрантия Шехи от Волуяк да знаш! НО стилните мацки ми викат многоръкия Шива, и да ти кажа ама адски си зле

Comment

Ам ади де ..
                    Ама и Суско да ми доведете ,че ми е тръпка
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                      Ам ади де ..
                      Ама и Суско да ми доведете ,че ми е тръпка
                      тоя парапитек Суси никой не му е виждал дори задника, което ме кара да се замисля какво е той сам по себе си? Искам да го видя за да му шляпна един Путкомерски шамарче фохото или да го бия на покер? едно от двете!

Comment

тоя парапитек Суси никой не му е виждал дори задника, което ме кара да се замисля какво е той сам по себе си? Искам да го видя за да му шляпна един Путкомерски шамарче фохото или да го бия на покер? едно от двете!
                        Той Суско е особен тип....има грижи...и Черка немой ни помогне....но ако той реши...ще се яви....

Comment

Той Суско е особен тип....има грижи...и Черка немой ни помогне....но ако той реши...ще се яви....
                          а ше го чакам аз да се яви - то да не е по желание тва че гепим от моя приятел шефчето на Секс Уел една надуваема жена че я надуем и че присъства Суси на сбирката ааа ще чакам аз няккъв срамежливец тука.

Comment

а ше го чакам аз да се яви - то да не е по желание тва че гепим от моя приятел шефчето на Секс Уел една надуваема жена че я надуем и че присъства Суси на сбирката ааа ще чакам аз няккъв срамежливец тука.
                            Не вярвам да е срамежлив....просто човек с определени принципи....дето ние не ги отбираме....

Comment

Ха ха ха...пак ли го забленувахте Прасето....
                              Зор да го гледате.....

---------- Post added at 11:10 ---------- Previous post was at 11:08 ----------

Несериозник!!!!

---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:10 ----------

Не вярвам да е срамежлив....просто човек с определени принципи....дето ние не ги отбираме....
                              Може пък да е и срамежлив.....знае ли човек.....
                              GTV 1.8 TS

Comment

Working...
                              X