та необходимо е да се видим наживо визирам, Бобка, Кайо, ОгиДоги, и всички които пишем тука за да се напием и да се нахилим как си трее щото това тракане по калвюатюрата малко ми бие на надуваема лодка а както знаете надуваемата лодка и безалкоолната бира са най-близкия път до надуваемата жена ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Батки, мисля, че трябва да се видим наживо!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениета необходимо е да се видим наживо визирам, Бобка, Кайо, ОгиДоги, и всички които пишем тука за да се напием и да се нахилим как си трее щото това тракане по калвюатюрата малко ми бие на надуваема лодка а както знаете надуваемата лодка и безалкоолната бира са най-близкия път до надуваемата жена ...)....остави ги жадни
) Доги е далече сега, Съни също...а и другите от Варна са ОК...да не говорим за тези от Пазарджик, че става страшно
)....всичко с времето си....нали ме разбираш....
Last edited by Бобби; d.m.y г., 01:49.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеКопеле прекалил си с алкохола....виждали сме се.....като изключим Доги, който само май, аз съм го виждал....но както и да е....това са Общи приказки....и не е нашият раздел...те едно време ни изгониха от тука...блато ни направиха...а ти ги наводняваш пак)....остави ги жадни
) Доги е далече сега, Съни също...а и другите от Варна са ОК...да не говорим за тези от Пазарджик, че става страшно
)....всичко с времето си....нали ме разбираш....
чат-пат някой трее го прай иначе съвсем в историята ке влезнем и то в лошия смисъл
Comment
-
Определено трябва да си насочим някаква дата и да спрем тока в СофияМоже и топлата вода
Тя работата никога не свършва.................ама има и по важни неща
---------- Post added at 01:05 ---------- Previous post was at 01:02 ----------
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениенапълно те разбирам но понеже иде Италфест слагам малко жар в огънячат-пат някой трее го прай иначе съвсем в историята ке влезнем и то в лошия смисъл
Итал феста не е нашия купон братоНие сме българи, от Своге
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениета необходимо е да се видим наживо визирам, Бобка, Кайо, ОгиДоги, и всички които пишем тука за да се напием и да се нахилим как си трее щото това тракане по калвюатюрата малко ми бие на надуваема лодка а както знаете надуваемата лодка и безалкоолната бира са най-близкия път до надуваемата жена ...
Знаем се кой колко г опери тока.GTV 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениета необходимо е да се видим наживо визирам, Бобка, Кайо, ОгиДоги, и всички които пишем тука за да се напием и да се нахилим как си трее щото това тракане по калвюатюрата малко ми бие на надуваема лодка а както знаете надуваемата лодка и безалкоолната бира са най-близкия път до надуваемата жена ...
---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:24 ----------
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеПа ние отдавна сме ги заформили тези контакти на живо, бре!
Знаем се кой колко г опери тока.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеТи все инициираш разни срещи и мероприятия и все не се появяваш! Това да не е поредното такова ?
---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:24 ----------
Навит съм ти като пожарникарски маркучпонеже съм шемет и като не ви видя две седмици и се рева да се виждаме ама на ... ей даже при вас бях в Пазарджик лятото и наистина уж имах време да се видим а отидох в Асеновград и там ми заеха целия ден с едни срещи. Виновен съм за ентусиазма.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениепри мене е сложно защото много искам да се сберем но понеже съм се ангажирал със 1001 неща засега не успявампонеже съм шемет и като не ви видя две седмици и се рева да се виждаме ама на ... ей даже при вас бях в Пазарджик лятото и наистина уж имах време да се видим а отидох в Асеновград и там ми заеха целия ден с едни срещи. Виновен съм за ентусиазма.
---------- Post added at 13:24 ---------- Previous post was at 13:23 ----------
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеНавит съм ти като пожарникарски маркучAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение1001 и едно неща....ти да не си Шехерезада бре?
---------- Post added at 13:24 ---------- Previous post was at 13:23 ----------
язе пъ съм изпънат като такофффф.
Comment
-
Ам ади де ..
Ама и Суско да ми доведете ,че ми е тръпкаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеАм ади де ..
Ама и Суско да ми доведете ,че ми е тръпка
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениетоя парапитек Суси никой не му е виждал дори задника, което ме кара да се замисля какво е той сам по себе си? Искам да го видя за да му шляпна един Путкомерски шамарче фохото или да го бия на покер? едно от двете!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеТой Суско е особен тип....има грижи...и Черка немой ни помогне....но ако той реши...ще се яви....
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеа ше го чакам аз да се яви - то да не е по желание тва че гепим от моя приятел шефчето на Секс Уел една надуваема жена че я надуем и че присъства Суси на сбирката ааа ще чакам аз няккъв срамежливец тука.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Ха ха ха...пак ли го забленувахте Прасето....
Зор да го гледате.....
---------- Post added at 11:10 ---------- Previous post was at 11:08 ----------
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениепри мене е сложно защото много искам да се сберем но понеже съм се ангажирал със 1001 неща засега не успявампонеже съм шемет и като не ви видя две седмици и се рева да се виждаме ама на ... ей даже при вас бях в Пазарджик лятото и наистина уж имах време да се видим а отидох в Асеновград и там ми заеха целия ден с едни срещи. Виновен съм за ентусиазма.
---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:10 ----------
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеНе вярвам да е срамежлив....просто човек с определени принципи....дето ние не ги отбираме....GTV 1.8 TS
Comment
Comment