If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей така се чудех днес, има ли тук, инфантилни дебили, които организират и участват в така наречените гонки.
Според мен, тук са само алфисти, които не правят такива неща.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Ей така се чудех днес, има ли тук, инфантилни дебили, които организират и участват в така наречените гонки.
Точно така, те реално бързи Алфи нема, така че то и смисъл от гонки няма. Къде са затри бе мъгла, никъв та нема.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Аз па постоянно участвам - ежедневно, ежечасно и даже ежеминутно като се кача у некое МПС - особено по-голямо и тежко, даже и ако няма никой друг на пътя!!
Това прави ли ме дебил?
ПС: имам професионална книжка и съответно съм минавл психо - ама беше мноо отдавна и сигурно тогава още не съм бил толкова голям дебил..
ВСЕКИ ИМА ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ - ДА Я ИЗПОЛЗВА КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ!!!
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Гонки има и тука в Холандия, аз не участвам в тях понеже п*шката ми е голяма и съм се доказал отдавна където трябва.Но ми е известно че има и ги знам къде се провеждат и къде всяка вечер се събират въпросните гонкаджии Интересното обаче е че тяхната възраст е не повече от 23-4 години.И за разлика от беге не смеят да ги провеждат в градъ че ако го барне Ханс ще му вземи акъла Познавам и един на 55г. ама на акъл е на 14 и половина
Oпс, извинявам се, не съм допрочел началото на темата...
Аз НЕ органзирам гонки и НЕ участвам в организирани такива
Та значи "професионал" дебил и посерко ли съм, че нещо не разбрах?
ВСЕКИ ИМА ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ - ДА Я ИЗПОЛЗВА КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ!!!
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Интересното е че гонкаджийте си правят гонки на места където няма почти никакви хора и движение, а тия келеши дето си мерят пишките по светофарите не се съобразяват с никой.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Есе ми се струва, че медиите пак насадиха ужаса, тези катастрофи са причинено от неразумни хора, гонки, ако има се съмнявам, че ще са в София, може и да бъркам, но да не стане като във вица.
Прибира се Иванчо в къщи.
-тате аз съм гей.
-Гей ли? Как така.
-Гей съм бе тате.
-пари има ли?
-не
-можеш ли да пееш като Азис?
-не
-какъв гей си, ти си най обикновен педераст?!
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
гонки на места където няма почти никакви хора и движение
,,Почти,, а ако в тоя момент се появи движение и хора.....? Същите инфантилни
дебили са, разлика няма.Вчера по новините казаха че 3 деца са убити от гонкаджии.На едното дете от Ловеч родителите му се заканиха че ще има вендета.Ех защо не се върне бай Тошо............малко да им секне лайното.
Не ги оправдавам рацерите, изобщо даже, но повечето карат на места където няма движение. Проблема е основно в тия дето летят по улиците в града, дето не мислят и не им пука за последствията, покрай училищата и пешеходните, абе общо взето никаква култура на движение, пълно беззаконие.
Интернет е пълно с клипчета ба кой му е по-голяма пишката, само полицията не ги вижда, защо ли ?
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment