Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли дебили тук, които участват в гонки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има ли дебили тук, които участват в гонки?

Ей така се чудех днес, има ли тук, инфантилни дебили, които организират и участват в така наречените гонки.
    Според мен, тук са само алфисти, които не правят такива неща.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Ей така се чудех днес, има ли тук, инфантилни дебили, които организират и участват в така наречените гонки.
    Точно така, те реално бързи Алфи нема, така че то и смисъл от гонки няма. Къде са затри бе мъгла, никъв та нема.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Бит и такован признават ли си?
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Аз съм дебил но па не участвам в гонки...за бога кажете ми къде греша

Comment

Аз па постоянно участвам - ежедневно, ежечасно и даже ежеминутно като се кача у некое МПС - особено по-голямо и тежко, даже и ако няма никой друг на пътя!!
          Това прави ли ме дебил?

ПС: имам професионална книжка и съответно съм минавл психо - ама беше мноо отдавна и сигурно тогава още не съм бил толкова голям дебил..

ВСЕКИ ИМА ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ - ДА Я ИЗПОЛЗВА КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ!!!
          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
          x145 1.6 boxer

Comment

Знаех си, дебил подир дебил, посерко подир посерко, а единия даже " професионал" бил.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Гонки има и тука в Холандия, аз не участвам в тях понеже п*шката ми е голяма и съм се доказал отдавна където трябва.Но ми е известно че има и ги знам къде се провеждат и къде всяка вечер се събират въпросните гонкаджии Интересното обаче е че тяхната възраст е не повече от 23-4 години.И за разлика от беге не смеят да ги провеждат в градъ че ако го барне Ханс ще му вземи акъла Познавам и един на 55г. ама на акъл е на 14 и половина
              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Аaaaбе, ти жив ли си бе, гЪз ?!
                sigpic

Comment

Oпс, извинявам се, не съм допрочел началото на темата...
                  Аз НЕ органзирам гонки и НЕ участвам в организирани такива
                  Та значи "професионал" дебил и посерко ли съм, че нещо не разбрах?

ВСЕКИ ИМА ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ - ДА Я ИЗПОЛЗВА КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ!!!
                  166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                  x145 1.6 boxer

Comment

Интересното е че гонкаджийте си правят гонки на места където няма почти никакви хора и движение, а тия келеши дето си мерят пишките по светофарите не се съобразяват с никой.
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Есе ми се струва, че медиите пак насадиха ужаса, тези катастрофи са причинено от неразумни хора, гонки, ако има се съмнявам, че ще са в София, може и да бъркам, но да не стане като във вица.
                      Прибира се Иванчо в къщи.
                      -тате аз съм гей.
                      -Гей ли? Как така.
                      -Гей съм бе тате.
                      -пари има ли?
                      -не
                      -можеш ли да пееш като Азис?
                      -не
                      -какъв гей си, ти си най обикновен педераст?!
                      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

https://www.youtube.com/watch?v=PL72Tyxe1rc
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Има, има ....

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                            гонки на места където няма почти никакви хора и движение

,,Почти,, а ако в тоя момент се появи движение и хора.....? Същите инфантилни
                            дебили са, разлика няма.Вчера по новините казаха че 3 деца са убити от гонкаджии.На едното дете от Ловеч родителите му се заканиха че ще има вендета.Ех защо не се върне бай Тошо............малко да им секне лайното.
                            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Не ги оправдавам рацерите, изобщо даже, но повечето карат на места където няма движение. Проблема е основно в тия дето летят по улиците в града, дето не мислят и не им пука за последствията, покрай училищата и пешеходните, абе общо взето никаква култура на движение, пълно беззаконие.
                              Интернет е пълно с клипчета ба кой му е по-голяма пишката, само полицията не ги вижда, защо ли ?
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                              X