Стреет рацинг има по цял свят. Имало е....и ще продължава да има
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли дебили тук, които участват в гонки?
Collapse
X
-
Е тия са виновни за подобни изпълнения https://www.youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA ние с италианките сме кротки и бавниииииииииии. И тоя е виновен https://www.youtube.com/watch?v=2_5X5-KGqJcLast edited by thecleaner; d.m.y г., 16:02.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
До като рязкото потегляне и спиране не се избие от тиквите на кратуните, няма нищо да се подобри същствено, от осраното положение.
Къде се загуби,бе Прасе?!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕй така се чудех днес, има ли тук, инфантилни дебили, които организират и участват в така наречените гонки.
Според мен, тук са само алфисти, които не правят такива неща.
Ама са се сврели в скрит раздел за да не петнят името на почтенната част от форума .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
нон стоп в гонки участвам значи тва в Путкомер се бегаме редовно секи ден на пет ракии и три джина (големи) начи Пецата с Ес Осмицата съм го бЕгал секи ден за спорта след туй играем покер и той плаща пиенетоизвинявам се за хумора - разбирам темата но незаконни гонки винаги е имало и ще има и никой не е в състояние да ги спре щом съществуват продукции като Бързи и Яростни и т.н. ...
---------- Post added at 00:55 ---------- Previous post was at 00:54 ----------
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеИМА
Ама са се сврели в скрит раздел за да не петнят името на почтенната част от форума .
Comment
-
интересна според мен тема напълно съм съгласен с вашето виждане но и аз съм един от малкото как го каза колегата дебилиинтересно по новините защо не подхванаха темата за децата натровени от алкохол и починалите от наркотици защо не казаха за 16 годишните майки защо не подхванат темата за разврата на децата в кръчмите и дискотеките защо не подхванем случващото се ежедневно но нееее дай да подхванем дебили ли беше онея къде се келешеят по улиците като ще е да е до края
кола без турбо е като жена с малки гърди върши ти работа ама не ти прави кеф
Comment
-
Monka темите които изброи са по скоро отговорност на родителите.Те се мелят от кат се помня при нас по телевизиити................Ако иска да го пусне да се е*бе на 15 или да диша лепило на 14 негова воля.Това не е отговорност на държавата.Отговорност на държавата е да хваща въпросните джигити които газят хора и да им дава по 30-40 години затвор.Както е по белите държави.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеЕ тия са виновни за подобни изпълнения https://www.youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA ние с италианките сме кротки и бавниииииииииии. И тоя е виновен https://www.youtube.com/watch?v=2_5X5-KGqJc
Сега да не ме разберете погрешно, много ме кефят тия предавания , особенно Top Gear и техния идиотски хумор. Но ние (имам предвид хората 30+) ги гледаме и се кефим на колите , на някои детайли , на хумор и.т.н и можем да преценим кое е реално , кое се прави с екип от 500 души и кое не бива да се опитваш да правиш. Но, келешите на по 18-20 години ги разбират по съвсем друг начин нещата , опитват се да ги повторят, да се доказват един на друг , пред мацките ..... без да имат опит и без да разбират до какво може да доведе това.
Та , ако избора е дали да се кефя на предаванията или да знам че едно дете днеска няма да бъде прегазено от някой малоумник. По скоро избора ми ше е да ги няма тези предавания.
---------- Post added at 01:23 ---------- Previous post was at 01:23 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеМоже и да има, ма като го побарам някой такъв рацер, ще ми стане на малки рацерчета. Ще има бой до откат, без да викам полиция.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Ще има, докато съдебната ни система е на такова ниво. Съжалявам, но за някои престъпления наказание отнемане на книжката е малко! Отдавна съм категорично ЗА при хващане с алкохол да следва ефективен затвор. От това по-гнусно нещо няма, стигало се е дори и до случаи на физическа саморазправа с мой познат, който искаше да се качи "леко почерпен". И то не говоря, както е сега та.ака при над 1,2 промила до една година затвор, ама отложен. Лепни му 3 години и да видя дали ще кара пил. Същото трябва да бъде и за каране в градски условия с определена скорост над позволеното. Ако хвърчиш из града с 120, при ограничение 50 какво заслужава?
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеЕ тия са виновни за подобни изпълнения https://www.youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA ние с италианките сме кротки и бавниииииииииии. И тоя е виновен https://www.youtube.com/watch?v=2_5X5-KGqJc
+ https://www.youtube.com/watch?v=h2E0leOYY7UAlfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеДа да , и предаванията от сорта 5th Gear , Top Gear , Super Gear, Mega Gear и.т.н
Сега да не ме разберете погрешно, много ме кефят тия предавания , особенно Top Gear и техния идиотски хумор. Но ние (имам предвид хората 30+) ги гледаме и се кефим на колите , на някои детайли , на хумор и.т.н и можем да преценим кое е реално , кое се прави с екип от 500 души и кое не бива да се опитваш да правиш. Но, келешите на по 18-20 години ги разбират по съвсем друг начин нещата , опитват се да ги повторят, да се доказват един на друг , пред мацките ..... без да имат опит и без да разбират до какво може да доведе това.
Та , ако избора е дали да се кефя на предаванията или да знам че едно дете днеска няма да бъде прегазено от някой малоумник. По скоро избора ми ше е да ги няма тези предавания.
---------- Post added at 01:23 ---------- Previous post was at 01:23 ----------
Това е нож с две остриета... че може и ти да си го отнесеш.... зависи на къв попаднеш
Колега , не съм съгласен с теб , относно предаванията .. да , нещата които се правят там провокират хората да излезнат и да раздават пълна газ на колите се , обаче според мен всичко се свежда до личността на дадения човек аз съм на 21г. и гледам някое от тези предавания всеки божи ден .. да , много пъти съм се надъхвал понякакъв начин .. кара ми се бързо и на мен определено , но имам разсъдък и като излезна не се "режа" от светофар до светофар .. а си карам нормално , познавам много хора които се претепаха , някои им дойде акъла , на други не .. и пак се изпотепаха ...
Мисълта ми е следната , че не може да обвиняваме предавания , които се излъчват по телевизиите , а тези които нямат акъл в главата и по този начин застрашават другите в движението , чрез своята простотия ...Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
То какво да кажем за тогава за Бързи и яростни.....имаме колега във форума дето се занимава с радиоуправлями колички вдигат над 200.Да си направят по една такава и няма да има умрели и осакатени.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment