Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли дебили тук, които участват в гонки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

уаууууу!!

Мъже от 20 до 25 г., със средно образование, живеят в крайните квартали на столицата, от обикновени работнически семейства - това е профилът на състезателите в автокушиите. Автомобилите им най-често са БМВ-та и Голф 4-ки, които обаче са тунинговани за по 10-15 хил. лв. Много от участниците дори не живеят в София, а в селата около града. Там са и най-върлите автоманиаци, чието основно занимание е да тунинговат колите си в гаража на къщата. Уреждат си срещи по форумите в интернет, но напоследък са много предпазливи. Това важи за масовите състезатели, които са започнали отскоро и са най-рисковите в нелегалните гонки. Има и други, които са с луксозни коли и са от богати семейства или имат частен бизнес.

---------- Post added at 00:53 ---------- Previous post was at 00:52 ----------

значи аз съм и от богато семейство и имам частен (собствен бизнес) влагам всяка чиста пачка в моя луксозен но адски брЪз аФтомобил и са бегам со секви малоумници - наказвам ги и после ги бия на покер егасимо ...

Comment

Защо реши, че ПетДвеПет е бенДзин?
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Защо реши, че ПетДвеПет е бенДзин?
        щото баце ако си зел дизел с таз сигнатура си много зле

Comment

Нищо не съм вземал - само карам
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Нищо не съм вземал - само карам
            гъзар си ти Кики - гъзар беше и гъзар си остана дейба а наздраве!

Comment

Ей фани маани таа каска, че не мом да те гледам вече .. дейба .. само олигофрении мислиш
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

К'во не ти хареса на каската бре!? Тя е немска, направена от Москвич-407(реверс-инженеринг), к'во и има?
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

http://news.ruse24.bg/579348.html

Поредния...
                  AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                  Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                  sigpic

Comment

Може да ви звучи идиотско, просташко или малодушно, но аз съм за, когато олигофрените свършват в стълб, дърво или нещо подобно неподвижно и масивно. Ако и умрат на място, още по-добре. Защото ако не свършат така, може да избият купища невинни хора, да унищожат скъпо имущество и т.н.

А така умрели в ковчезите си, приключват рисковете за нормалните хора. Не ме разбирайте погрешно, но кагато идиотът не може да го спре предвиделният за целта държавен орган, по-добре така, отколкото зверска катастрофа с умрели невинни.
                    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                      Може да ви звучи идиотско, просташко или малодушно, но аз съм за, когато олигофрените свършват в стълб, дърво или нещо подобно неподвижно и масивно. Ако и умрат на място, още по-добре. Защото ако не свършат така, може да избият купища невинни хора, да унищожат скъпо имущество и т.н.

А така умрели в ковчезите си, приключват рисковете за нормалните хора. Не ме разбирайте погрешно, но кагато идиотът не може да го спре предвиделният за целта държавен орган, по-добре така, отколкото зверска катастрофа с умрели невинни.
                      Споделям мнението ти. Няма по-гадно нещо от това семейство да бъде избито заради челен удар със селянина с беемвето.

Голяма част от хората на тая възраст правят малко или много пакости на пътя, преди да се осъзнаят и променят поведението си. Повечето имат шанса да се променят.

Никога няма да забравя собствената си преломна точка - пътят Батак - Пещера, рано сутрин, павета покрити с роса, изпреварвам с луда скорост едно Волво в завой без никаква видимост и разчитайки единствено на това, че шансът ще е на моя страна. Автобусът, който се появи на 20 м. срещу мен, виждам и до днес. Всичко се размина дори без една смачкана ламарина. В този ден шансът наистина беше на моя страна.
                      Успях да си извадя поуката и приключих с келешлъка.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Споделям мнението ти. Няма по-гадно нещо от това семейство да бъде избито заради челен удар със селянина с беемвето.

Голяма част от хората на тая възраст правят малко или много пакости на пътя, преди да се осъзнаят и променят поведението си. Повечето имат шанса да се променят.

Никога няма да забравя собствената си преломна точка - пътят Батак - Пещера, рано сутрин, павета покрити с роса, изпреварвам с луда скорост едно Волво в завой без никаква видимост и разчитайки единствено на това, че шансът ще е на моя страна. Автобусът, който се появи на 20 м. срещу мен, виждам и до днес. Всичко се размина дори без една смачкана ламарина. В този ден шансът наистина беше на моя страна.
                        Успях да си извадя поуката и приключих с келешлъка.

Само не мога да разбера защо асоциираш убийците на пътя с бмв?Аз съм имал две бмв-та и още не съм убил никого, а и не съм създавал предпоставки за такова птп.
                        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                          Само не мога да разбера защо асоциираш убийците на пътя с бмв?Аз съм имал две бмв-та и още не съм убил никого, а и не съм създавал предпоставки за такова птп.
                          Ако помислиш малко, може и да се сетиш.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Ако помислиш малко, може и да се сетиш.

Е кво да мисля, аз ти говоря от опит.Ако е някой кавал и с корса може да помели 5 човека и 2-3 коли.Това че при нас е най-предпочитания автомобил спор и две мнения по въпроса няма.Все пак българина е човек с вкус.И 25 годишно бмв е по хубаво от някой 5 годишен френски варел.
                            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

А бе копелета, защо се правим на праведни.....всеки от нас е подгонвал кола по улиците и магистралите....всичко е съдба.....изкарвате ги тез момчета камикадзета...да до някъде е така....ама разликата, е че не е предумишлено убиство....ако ме разбирате....аз като си повярвах, че мога да карам...правех най големите грешки.....а тъкмо бях събрал цялата азбука в шофьорската си книжка....така, че Господ да ни пази...такъв ни е нрава,,,българина никога не е спазвал дисциплина през хилядолетната ни история....и затий сме на изчезване.....а по умните ги приватизират.....
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                А бе копелета, защо се правим на праведни.....всеки от нас е подгонвал кола по улиците и магистралите....всичко е съдба.....изкарвате ги тез момчета камикадзета...да до някъде е така....ама разликата, е че не е предумишлено убиство....ако ме разбирате....аз като си повярвах, че мога да карам...правех най големите грешки.....а тъкмо бях събрал цялата азбука в шофьорската си книжка....така, че Господ да ни пази...такъв ни е нрава,,,българина никога не е спазвал дисциплина през хилядолетната ни история....и затий сме на изчезване.....а по умните ги приватизират.....
                                Добре бe, ako видиш някой чекиджия да гони със 150 из града, спре в зазръстване, Бог ти е казал по някакъв начин, че след малко ще подгони пак и понеже не е нищо друго освен безнадежден чекиджия с двете ръце отзад, след 3 минути ще убие детето ти, което върви по тротоара, лично ти, ще идеш ли до стъклото да му пръснеш черепа с някой недобре смазан макаров, или ще си кажеш "какво да ги правиш, случва се"?
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X