Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли дебили тук, които участват в гонки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=Бобби;1444237]Идиоти....имам чувството, че се познаваме...)...и съм ви повлиял отрицателно....[COLOR="Silver"]

Дет вика ония твоя човек като бяхме в пицарията,заедно ке сме се родили,заедно ке мрем
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Виж сега, братовчед.... !!! Точно върху тоя ФЯТ немаш право да говориш, щото обиколих два пъти Европа с него и сипах Е10 та се развали един маркуч и не ставаше за гонки
      Сдухвам се и ще търся М5
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Виж сега, братовчед.... !!! Точно върху тоя ФЯТ немаш право да говориш, щото обиколих два пъти Европа с него и сипах Е10 та се развали един маркуч и не ставаше за гонки
        Сдухвам се и ще търся М5
        О,...ама ти и проблеми си имал....)
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Яс пък оня ден кат насметах една колона от тиквеници на излизане от "градът" и тъкмо ги минавам кротко със 140 и хоп насреща патрулка с обектив. Бааам котараците, добре че спира талигата, та останах наравно с последния от балъците, скоро може да видим скъпа снимка, подразбрах че уж няма ама... След обективното пространство бааам 2-ра,3-та, 4-та и следващите тиквеници бяха историА. Та мани, тъй бързо идват, все едно карам в насрещното
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Идиоти....имам чувството, че се познаваме...)...и съм ви повлиял отрицателно....

---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:40 ----------

Редбул дава крила, ама ти пиеш хайнекен с джони...от там ти идват проблемите...)

---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:43 ----------

Ако беше и сериозен....цена немаше, да имаш...)...излез от тая мъгла...)
            да несериозен съм аз съм хронично несериозен, тва е съдба и няма бягане от нея ей даже и на покер га играя пак съм несериозен и немам никви карти и са хиля кът пача и те ми са връзват и аз обирам всичко и те ми викат - несериозен си, ми казват, брат и аз ами какво да правя - такъв съм всеки има греди в характера си - някой спът с мъже, други се обличат в шлифери и плашат гаргите нощем фпарка (Съскрофера за него нищо не съм писал) аз съм несериозен ... Ей даже ма викат да ям боб фпетък ама аз няма да отида щото съм на премиера в театъра на две френдки актриси и един френд ... кво да направя ?

аз съм несериозен!
            Аз съм Звезда! ... бей даЙба майка му италянска дАйба

ша ма извинявате ...

Comment

Той знаеше, че това ще е гонка. Вкара BMW-то си в обороти.
              Изключи ESP-то. Тръгна с въртене на гуми. Първа,втора,трета - 120. Четвърта 160-180-200-220-240. Пета - 260-280-300-320. Вкара шеста - 380 ...... и тогава осъзна нещо - това бяха метрите ,с които изоставаше от Алфата , чийто присмехулни стопове мракът поглъщаше..

Comment

От там идва баира на витиня и с мръсни гуми от шела са фключва в играта сааб 2000 кубика турбо бинзин Алфата връща предавка че на витиня не мой да деяни Обаче сааба качва предавка щото е по ербапп,и алфата успява да види само надписа на задния джам на сааба ,,Scandinavian motors!Don't fuck with my!

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                  От там идва баира на витиня и с мръсни гуми от шела са фключва в играта сааб 2000 кубика турбо бинзин Алфата връща предавка че на витиня не мой да деяни Обаче сааба качва предавка щото е по ербапп,и алфата успява да види само надписа на задния джам на сааба ,,Scandinavian motors!Don't fuck with my!
                  Споко..

Comment

Оги, тюрбу биндзин са каа, дан съ излагаш приед другити пуние, ай ний тука са знайми кой колку има на фтория иташ.
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Аз не участвам в гонки, нямам пари за нафта!
                      Mercedes S320 W220
                      Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                        да несериозен съм аз съм хронично несериозен, тва е съдба и няма бягане от нея ей даже и на покер га играя пак съм несериозен и немам никви карти и са хиля кът пача и те ми са връзват и аз обирам всичко и те ми викат - несериозен си, ми казват, брат и аз ами какво да правя - такъв съм всеки има греди в характера си - някой спът с мъже, други се обличат в шлифери и плашат гаргите нощем фпарка (Съскрофера за него нищо не съм писал) аз съм несериозен ... Ей даже ма викат да ям боб фпетък ама аз няма да отида щото съм на премиера в театъра на две френдки актриси и един френд ... кво да направя ?

аз съм несериозен!
                        Аз съм Звезда! ... бей даЙба майка му италянска дАйба

ша ма извинявате ...
                        Ко речи ????? Бояне ти си тотални изплискал брат..............готин си иначе,не си некъв свестен ама...............

П.С.Аз участвам,ама само със синия слон.....че се извърта през таван и пере само на задни гуми.......мани че толкоз бръз,жената ми взе спрелия Фят,вика онова малко много бързо,че оня ден прескочила трамвая на Черни връх.................

П.С.2.Скии ко прай брат,направо спира времето
                        Attached Files
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• А бе, я кажете с кое копче на клавиатурата се дава газ, за да се включа и аз.....

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            А бе, я кажете с кое копче на клавиатурата се дава газ, за да се включа и аз.....

Ти нямаш тая екстра

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                              Ти нямаш тая екстра
                              Верно....прав си...виртуално, не съм се доказвал, ни съм ебал....

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                Верно....прав си...виртуално, не съм се доказвал, ни съм ебал....

Еми трябва да почнеш,иначе изоставаш по точки и ще изпаднеш като ЦСКА в трета дивизия да са доказваш по поляните

Comment

Working...
                                X