Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли дебили тук, които участват в гонки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Искат легални писти "дебилите" - http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtes...-gonki-6043740
    Тия, които искат това съвсем не са дебили.
    Нормално е да има такива места.
    Лошото е, че такива места вече има не едно и две, но дебилите предпочитат да правят простотиите си там, където не му е мястото.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Тия, които искат това съвсем не са дебили.
      Нормално е да има такива места.
      Лошото е, че такива места вече има не едно и две, но дебилите предпочитат да правят простотиите си там, където не му е мястото.
      Названието на темата е такава .
      Иначе не знам доколко е правилно държавата да осигурява писти, линейки , пожарникари и.т.н само и само някой да си начеше крастата...
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Искат легални писти "дебилите" - http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtes...-gonki-6043740

Аз нямам нищо против,макър че с това едва ли ще се промени нещо.В Плевен на времето когато искахме да правим кушии,ходехме в полигона на Авто Транспортния техникум,и не застрашавахме никой по никакъв начин.Всичко е до това,да ли ти ходи асансьора до втория етаж.Това първо.И второ тия места ще имат нужда от подръжка,нека да им дадът такива места но при положение че сами си ги издържат.Те хората хляб нямат на масата,а държавата ще инвестира пари в писти за гонки.Човек когато има някакво хови,то трябва да си е изцяло за негова сметка.Аз съм сигурен че тия точно които го искат това ако ги хванеш за краката и ги изтръскаш няма да паднат повече от 20 лева на стотинки от тях.Това са младежи,които по цял ден нямат какво да прават,лежат на майка си и на баща си на гърба и са чудат как да си прават харашото по цял ден.Я днеска цял ден да си работил 8 часа в мина Бобовдол,да ли щи е до гонки след работа??????Направо резки промени в законодателството,и да не се занимават с прищевките на сулио и пулио.
        Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 21:48.
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Названието на темата е такава .
          Иначе не знам доколко е правилно държавата да осигурява писти, линейки , пожарникари и.т.н само и само някой да си начеше крастата...
          Чувал съм, че в Сибир имало такива условия. При това напълно безплатно.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Чувал съм, че в Сибир имало такива условия. При това напълно безплатно.
            Еми ето, значи има готови такива места, да заповядат....
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Аз днес малко дрифтнах(макар и на предно), тва брои ли се за кофти работа?
              Ако задницата не е изпреварила предницата не се брои за гонка.
              P.S. Да не си направил лоукоста трансаксиал с предно?

Comment

• Снощи ги гледах въпросните протестиращи в часът на Милен Цветков.Милен им предложи някакво пустеещо място на 40км извън София,обаче те горките са толкова скъсани ,,гонкаджии,, че нямали 10лв за бензин,тоест възможност да ходят до там.Ми къде си тръгнал на сватба без х*й бе аланколуу

Comment

• Пишман рейсъри колкото искаш, повечето от тях са сиромаси за жалост. Иначе тия които си се бягат тук там с коли за по над 20хл лева, те за нищо не реват. Организират си се и хич не им дреме.
                  Цялата работа според мен ще е поредната простотия от която ще одерат някоя друга бедна душица. Ей го Боко, сега данък и за катастрофи ще измислят. Гражданската застраховка за чий х..й я плащаме ?
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Да ама тия хора на по 30 години,от къде ги имат тия автомобили за по над 20 хил. лева?Щото на 30 години в България да ми кара автомобил за 15 хил евро и по 16 часа на ден да бачка не може да ги изкара.

Comment

• Бизнисмиени бол, ойропрограми бол, всичкото началници, сиде работници ни останаа.
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                        Да ама тия хора на по 30 години,от къде ги имат тия автомобили за по над 20 хил. лева?Щото на 30 години в България да ми кара автомобил за 15 хил евро и по 16 часа на ден да бачка не може да ги изкара.
                        16 часа на ден по 100 кинта за пълна програма са 1600 , за две седмици при петдневна работна седмица ги изкарва.Ти кат нямаш цици не завиждай.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          16 часа на ден по 100 кинта за пълна програма са 1600 , за две седмици при петдневна работна седмица ги изкарва.Ти кат нямаш цици не завиждай.

Начи батка,ако ми гарантираш 1600лв на ден ще си сложа цици

Comment

• Я ако можем ти го гарантирам аз си сложа.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                              Начи батка,ако ми гарантираш 1600лв на ден ще си сложа цици
                              Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Я ако можем ти го гарантирам аз си сложа.
                              Ми резнете си и КуРа
                              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Нема си слагате цици бе ей....

Comment

Working...
                                X