Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой и защо ми отвори колата?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз имам Браво с чиито ключове отварям Бравото на съседа. Това е истина, с дистанционното.....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
      Аз имам Браво с чиито ключове отварям Бравото на съседа. Това е истина, с дистанционното.....
      аз преди с ключовете от рено 5 отварях едно рено еспейс
      Lexus IS200

Comment

Опс, нямаше ме 2 дни, но ще отговоря сега
        Първоначално публикувано от valjo
        П.С. а то днес както е 1ви април .... и познавайки колежката ... почвам да мисля други неща
        А като познаваш колежката, не се ли притесняваш да говориш така //
        Първоначално публикувано от trustworthy
        Аз ако бях, щях да черпя
        Мда, почерпих наистина
        Първоначално публикувано от valjo
        то нейното си е почти двуместно, с целия гардероб, и 30+ плюшен зверилник на задната седалка....
        ооо, Вальо, продължаваш гледам ... сериозно си просиш И ако искаш да знаеш и Големи Хора са се возили в "почти двуместното" и не са се оплакали нито от пространството нито от "плюшения зверилник" , но пък някои може би от възрастта забравят :P
        Първоначално публикувано от slav40
        Най-вероятно(ако случката е на 1-ви април)..... Някой познат(близък) с резервните ключове да си е направил шегичка - то не е сложно да се сети човек ......
        КОЙ ИМА ДОСТЪП ДО РЕЗЕРВНИТЕ КЛЮЧОВЕ И ДИСТАНЦИОННОТО ЗА АЛАРМАТА!?!?! По-виновен от него няма!
        Случката НЕ е на 1 април. И НИКОЙ няма достъп до резервните ключове. Освен това бях далеч от къщи. Щеше да е добре, ако беше шега, ама тц

И като заключение: още ме е шубе в колата, но всяко нещо с времето си. Ще ми мине.
        Чуденето ми беше най-вече как са я отворили. И дали са пробвали да запалят, но им е попречил т.н. ключ с код или нещо си подобно, което ми рекламираха като я купувах?!
        Driving is the only thing I'm bad at

Comment

Пак ти препоръчвам да си прегледаш централното, може въобще да не си я заключила (от опит го казвам - една заяждаща леко ключалка води до самоотключване около секунда след заключването).
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

И на мен се е случвало - 2 пъти.

1. на паркинга на метро ... почти 99% бях си заключил колата.
            2. пред една болница...заключих колата, но бях нервен и не бях 100% сигурен та се върнах да проверя. След час си идвам и я намирам отключена. Как е станало и до ден днешен се чудя?

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
            Fiat Punto 1.9JTD

Comment

цялата работа е от глупавите аларми

пред очите ми един приятел с Голф 3 отвори Пежо 307 на една приятелка, може и случайно да е - ама се случва

а колежката сигурно са искали да я ограбят, дрогарчетата мърляви

нема спасение от тази измет
              Alfa Romeo 146 ti

Comment

Working...
              X