Аз имам Браво с чиито ключове отварям Бравото на съседа. Това е истина, с дистанционното.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой и защо ми отвори колата?!
Collapse
X
-
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
-
Опс, нямаше ме 2 дни, но ще отговоря сега
Първоначално публикувано от valjoП.С. а то днес както е 1ви април .... и познавайки колежката ... почвам да мисля други неща/
/
Първоначално публикувано от trustworthyАз ако бях, щях да черпя
Първоначално публикувано от valjoто нейното си е почти двуместно, с целия гардероб, и 30+ плюшен зверилник на задната седалка....И ако искаш да знаеш и Големи Хора са се возили в "почти двуместното" и не са се оплакали нито от пространството нито от "плюшения зверилник"
, но пък някои може би от възрастта забравят :P
Първоначално публикувано от slav40Най-вероятно(ако случката е на 1-ви април)..... Някой познат(близък) с резервните ключове да си е направил шегичка - то не е сложно да се сети човек ......
КОЙ ИМА ДОСТЪП ДО РЕЗЕРВНИТЕ КЛЮЧОВЕ И ДИСТАНЦИОННОТО ЗА АЛАРМАТА!?!?! По-виновен от него няма!
И като заключение: още ме е шубе в колата, но всяко нещо с времето си. Ще ми мине.
Чуденето ми беше най-вече как са я отворили. И дали са пробвали да запалят, но им е попречил т.н. ключ с код или нещо си подобно, което ми рекламираха като я купувах?!Driving is the only thing I'm bad at
Comment
-
Пак ти препоръчвам да си прегледаш централното, може въобще да не си я заключила (от опит го казвам - една заяждаща леко ключалка води до самоотключване около секунда след заключването).Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
И на мен се е случвало - 2 пъти.
1. на паркинга на метро ... почти 99% бях си заключил колата.
2. пред една болница...заключих колата, но бях нервен и не бях 100% сигурен та се върнах да проверя. След час си идвам и я намирам отключена. Как е станало и до ден днешен се чудя?
ALFA ROMEO 146 1.9JTD
Fiat Punto 1.9JTD
Comment
-
цялата работа е от глупавите аларми
пред очите ми един приятел с Голф 3 отвори Пежо 307 на една приятелка, може и случайно да е - ама се случва
а колежката сигурно са искали да я ограбят, дрогарчетата мърляви
нема спасение от тази изметAlfa Romeo 146 ti
Comment
Comment