Известие
Collapse
No announcement yet.
Темите за помощ
Collapse
X
-
Начи тука сте ебати скапаните селяндури дейба .. ибах вашта семка софийска оригинално-столична..Last edited by DiStefano; d.m.y г., 16:37.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
жунгръц ...
---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 20:49 ----------
за жалост Венци е абсолютно прав да се ядосва и Стефо е прав дори и Мури е прав ... единствения начин да направим нещо е като олигавим всичко така никой няма да се подлъгва относно сериозността на някой теми ... но така или иначе всичко е уйде Мури у реката ... та.
Мен да не мислите че ми е приятно да се лигава въобще не ми е приятно даже и понякога ми е тъжно щото някога имаше телефони да звъннеш ако нещо имаш проблем и хората си помагахме а сега само Стефо навсякъде из форума и пцуе и вика веднъж даже го видях да подарява на Мури щрудел - ами не е честно тваи то никак
Comment
-
Ма щото у сека тема се говори за уйове и се турат емотикони с говна ... ебати !Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеМа щото у сека тема се говори за уйове и се турат емотикони с говна ... ебати !форумо тлее и така поне да се забавляваме .... абе аз що имам твоя аватар?
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеВече всичко е секс и интереси,начи ена жена търсилити по тилифона то никога не е случайно да знаиш...................Разговора започва или можеш ли да направиш нещо за мен,или завършва с това
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеили не и вдигам или и затварям
Ама като ти се обади баща и с който си пил бира до шест сутринта, от другия край на света,и човека се харчи 1,50 евро на минута нали се сещаш че това няма как да стане,защото ние мъжете имаме принципи,знам че ма разбираш и ми фащаш мисълтъ,освен ако не си много на градусSAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеАма като ти се обади баща и с който си пил бира до шест сутринта, от другия край на света,и човека се харчи 1,50 евро на минута нали се сещаш че това няма как да стане,защото ние мъжете имаме принципи,знам че ма разбираш и ми фащаш мисълтъ,освен ако не си много на градус
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеразбирам те разбира се но в моя телефон мъжете и жените звънят с различни мелодии ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеСтефо няма се кОсиш брат ... всичко е омазано от години тук аз примерно видях някаква група във Фейсбук пак сдружение на Алфа Ромео обаче хората са си активни и задружни като гледам, както ние бяхме предифорумо тлее и така поне да се забавляваме .... абе аз що имам твоя аватар?
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеА травеститите ?
---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:21 ----------
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениеAватар си е голем филм
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеГолем е колкото ... два по-малкищото Мури е голем - тука спор нема
Comment
Comment