Известие

Collapse
No announcement yet.

Темите за помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
    Венци не се затягай толкова тука сичко е естествен подбор ей го виж Мури неговия дедо коледа е висял по дърветата и е събирал кокосови ореи ама той (Мури) овладял правописа и глей ко стаа са

---------- Post added at 00:40 ---------- Previous post was at 00:36 ----------

Мури ай да не се хАбиш вече със знания ами ... SHUT UP and DRIVE! https://www.youtube.com/watch?v=up7pvPqNkuU
    Да мо ядеш каймата ти,га съм ял щрудел
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Начи тука сте ебати скапаните селяндури дейба .. ибах вашта семка софийска оригинално-столична..
      Last edited by DiStefano; d.m.y г., 16:37.
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

жунгръц ...

---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

за жалост Венци е абсолютно прав да се ядосва и Стефо е прав дори и Мури е прав ... единствения начин да направим нещо е като олигавим всичко така никой няма да се подлъгва относно сериозността на някой теми ... но така или иначе всичко е уйде Мури у реката ... та.

Мен да не мислите че ми е приятно да се лигава въобще не ми е приятно даже и понякога ми е тъжно щото някога имаше телефони да звъннеш ако нещо имаш проблем и хората си помагахме а сега само Стефо навсякъде из форума и пцуе и вика веднъж даже го видях да подарява на Мури щрудел - ами не е честно тва и то никак

Comment

Ма щото у сека тема се говори за уйове и се турат емотикони с говна ... ебати !

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
            Ма щото у сека тема се говори за уйове и се турат емотикони с говна ... ебати !
            Стефо няма се кОсиш брат ... всичко е омазано от години тук аз примерно видях някаква група във Фейсбук пак сдружение на Алфа Ромео обаче хората са си активни и задружни като гледам, както ние бяхме преди форумо тлее и така поне да се забавляваме .... абе аз що имам твоя аватар?

Comment

Вече всичко е секс и интереси,начи ена жена търсилити по тилифона то никога не е случайно да знаиш................... Разговора започва или можеш ли да направиш нещо за мен,или завършва с това
              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                Вече всичко е секс и интереси,начи ена жена търсилити по тилифона то никога не е случайно да знаиш................... Разговора започва или можеш ли да направиш нещо за мен,или завършва с това
                затва като ме търси по тилифона жена или не и вдигам или и затварям

Comment

или не и вдигам или и затварям

Ама като ти се обади баща и с който си пил бира до шест сутринта, от другия край на света,и човека се харчи 1,50 евро на минута нали се сещаш че това няма как да стане,защото ние мъжете имаме принципи,знам че ма разбираш и ми фащаш мисълтъ,освен ако не си много на градус
                  SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                    Ама като ти се обади баща и с който си пил бира до шест сутринта, от другия край на света,и човека се харчи 1,50 евро на минута нали се сещаш че това няма как да стане,защото ние мъжете имаме принципи,знам че ма разбираш и ми фащаш мисълтъ,освен ако не си много на градус
                    разбирам те разбира се но в моя телефон мъжете и жените звънят с различни мелодии ...

Comment

разбирам те разбира се но в моя телефон мъжете и жените звънят с различни мелодии ...
                      А травеститите ?

Comment

Стефо няма се кОсиш брат ... всичко е омазано от години тук аз примерно видях някаква група във Фейсбук пак сдружение на Алфа Ромео обаче хората са си активни и задружни като гледам, както ние бяхме преди форумо тлее и така поне да се забавляваме .... абе аз що имам твоя аватар?
                        Aватар си е голем филм
                        155 осем хиляди клапана 16 вериги
                        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

А травеститите ?
                          те са на вибрация

---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:21 ----------

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                          Aватар си е голем филм
                          а не бе

Comment

Голем е колкото ... два по-малки

Comment

Голем е колкото ... два по-малки
                              и Мури в средата щото Мури е голем - тука спор нема

Comment

Working...
                              X