Известие

Collapse
No announcement yet.

Темите за помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Темите за помощ

Привет на всички.

Хубаво е че имаме теми за помощ във форума. Не мисля, че обаче някой дори и да има желание, може да помогне адекватно. Темите в този раздел са пуснати преди години и никой не е поглеждал какво е тяхното състояние и какво се е случило. Няма да коментирам, че дори има банкови сметки, които са активни а случаят е бил "нередовен"....Нелепо е ако някой случаен човек прочете, че някой има нужда от помощ и не желае да прочете 40-50 страници, да пусне своята помощ и тя да не стигне до където трябва.

Случаите с решение да бъдат заключени. Тези без информация също. Банковите сметки да бъдат изтрити. Успели сме...загуби ли сме...продължаваме напред....

Пуснах два репорта до модераторите, но явно на никой не му стиска?!?! Или ако модераторите не са наясно с всичките случаи и не са достатъчно информирани, нека ми драснат да ги информирам.

Поздрави
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

+++
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Мъц?

Ето моето мнение:

Тези теми да бъдат заключени и премахнати:
      1. http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=78590

2. http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=81645

3. http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=83618

4. http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=83203

Някои са наистина хубави и показателни за това, какво можем ))
      by RUBIG service

Comment

Е няма такова нехайство.

От понеделник ще започна да флъдя форума!
        by RUBIG service

Comment

Просто кажи на Мирко да предаде на кака Горица
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Темата която аз съм пуснал мислех че ще бъде заключена или изтрита.А и аз не съм съобразил да махна номера и сметката.
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
              Темата която аз съм пуснал мислех че ще бъде заключена или изтрита.А и аз не съм съобразил да махна номера и сметката.
              Твоята поне е честна тема. А и има развити и информация, докато някои други открито се превърнаха в измамни и сметките продължават да са активни....Това ме ядосва... Защото със сигурност има хора, които отварят четат първите два поста и пускат с онлайн банкирането едни 20лв. без да четат 70страници....добри хора уви...
              by RUBIG service

Comment

11.9.2015г.
                by RUBIG service

Comment

Колеги помагайте!

Имам рязка небходимост от пари в брой!

Изпращайте по Еконт Офис Руски паметник София за ваша сметка, може във всеобразни кашОнчета!

Уверявам Ви, че Вашите пари ще бъдат похарчени с голямо удоволствие и мярка!

Ако имате въпроси търсете ме на телефон 02/ 0898 555 018 може и на лични!

Моля бъдете щедри защото положението рязко клони към ситуация - Ваш личен приятел Бобо Марков!

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                    Колеги помагайте!

Имам рязка небходимост от пари в брой!

Изпращайте по Еконт Офис Руски паметник София за ваша сметка, може във всеобразни кашОнчета!

Уверявам Ви, че Вашите пари ще бъдат похарчени с голямо удоволствие и мярка!

Ако имате въпроси търсете ме на телефон 02/ 0898 555 018 може и на лични!

Моля бъдете щедри защото положението рязко клони към ситуация - Ваш личен приятел Бобо Марков!

Батка ти трябва да имаш всяка вечер шоу по бнт
                    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                      Башо Рахал ми взе праймтайма по ебитиви а ми е съсед неговото мами ливанско ай да му е честит бъдещия празник велик "Айд ал Адха" Алауакбар и триста манафа да му го турят!

---------- Post added at 01:13 ---------- Previous post was at 01:11 ----------

Башо ако ма четеш казвал съм и пак ти казвам и като малък те бих и са пак ще те бия пезевенк и престани да паркирГаш жипа на пастрока си пред моя вход що че ти .... ... ... и пак в.... аааа

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                        То некои особи ако са намерим в кондиция нявга нейде по незнаен повод легенди шса носят
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          То некои особи ако са намерим в кондиция нявга нейде по незнаен повод легенди шса носят
                          а не бе

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                            Башо Рахал ми взе праймтайма по ебитиви а ми е съсед неговото мами ливанско ай да му е честит бъдещия празник велик "Айд ал Адха" Алауакбар и триста манафа да му го турят!

---------- Post added at 01:13 ---------- Previous post was at 01:11 ----------

Башо ако ма четеш казвал съм и пак ти казвам и като малък те бих и са пак ще те бия пезевенк и престани да паркирГаш жипа на пастрока си пред моя вход що че ти .... ... ... и пак в.... аааа
                            Аааааа ми Яна Маринова засичаш ли я често там .. щото мое да дойда да ти погостувам !?
                            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                              Аааааа ми Яна Маринова засичаш ли я често там .. щото мое да дойда да ти погостувам !?
                              Че и тя една,мани не казвай на никой,помня я още докато беше жена на първия си мъж............руса пача неземна.
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X