Известие

Collapse
No announcement yet.

с какво гориво карате ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• с какво гориво карате ?

Колеги , с какво гориво карате ? от кои бензиностанции сте доволни и от кои не ? напоследък най-различни неща слушам за всички вериги бензиностанции , че не знам вече какво да зареждам ...
    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
    Колеги , с какво гориво карате ? от кои бензиностанции сте доволни и от кои не ? напоследък най-различни неща слушам за всички вериги бензиностанции , че не знам вече какво да зареждам ...

Където и да зареждаш на всякъде е на Лукойл.Иначе само нафта баце може и на газ, ама за предпочитане е нафтата
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
      Където и да зареждаш на всякъде е на Лукойл.Иначе само нафта баце може и на газ, ама за предпочитане е нафтата

е за нафтата говориме .. уж тая новата на еко супер яка па разхода ми с нея се дигна а нямам промяна в карането ми те ли лъжат , колата ли се ебава .. + това мн мои познати казват същото

Comment

е за нафтата говориме .. уж тая новата на еко супер яка па разхода ми с нея се дигна а нямам промяна в карането ми те ли лъжат , колата ли се ебава .. + това мн мои познати казват същото

Недей зарежда повече от нея.Сипвай от нормалната.Аз тука в Холандия карах известно време с V-power на шел.Нито подобрения във вървеж, нито в икомия.После се върнах на стандартната и зареждам от възможно най-ефтината бензиностанция която съществува
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Бензин 98/99/100 октана сипвам основно на Еко от време на време Ромпетрол, много рядко ОМВ. С 95 колата иска да върви назад...

Comment

Shell или Лукойл - нормална нафта.

Когато излизам на дълъг път(200+км) слагам пак нормална нафта, но си наливам и добавка на Бардал. --> http://www.prospeed.bg/bg/product/4280/0
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Е аз не разбирам какво очаквате от тая нафта?
              Аз също сипах 2 пъти за проба и не виждам никаква разлика във мощност или разход. Единствено мотора става една идея по-тих, което е нормално ако наистина е с по-високо цетаново число.
              Това че е 1-2-3-4-5.... пъти пречистена с нищо не променя вървене и разход. Те реално и нищо друго не обещават в тази реклама, освен че си "подготвил автомобила за излитане" .

Аз също сипвам на най евтината бензиностанция в града дизел и нямам проблем. Когато ми дойде "вдъхновение" сипвам и добавка на Про-Тек за комън рейл и толкова.
              Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
              Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

сам си го бъркам и сипвам

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                  сам си го бъркам и сипвам
                  Е..ако не ти бях показал как става.....))....още да се взираш в колонките...
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Xaxaxaxxa
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

освен и аз да пробвам нещо сам да забъркам и без това днес нашите ще сменяват олиото в фритюрника да си сипя малко от там

---------- Post added at 09:29 ---------- Previous post was at 09:28 ----------

Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщение
                      Е аз не разбирам какво очаквате от тая нафта?
                      Аз също сипах 2 пъти за проба и не виждам никаква разлика във мощност или разход. Единствено мотора става една идея по-тих, което е нормално ако наистина е с по-високо цетаново число.
                      Това че е 1-2-3-4-5.... пъти пречистена с нищо не променя вървене и разход. Те реално и нищо друго не обещават в тази реклама, освен че си "подготвил автомобила за излитане" .

Аз също сипвам на най евтината бензиностанция в града дизел и нямам проблем. Когато ми дойде "вдъхновение" сипвам и добавка на Про-Тек за комън рейл и толкова.

аз бях чел някъде че на малките бензиностанции горивата са по качествени от големите , защото те нямат тези пари да си плащат и са подложени на проверки постоянно за качеството , докато големите и техните пари не ги притесняват проверките ..

Comment

На малките бензиностанции винаги са ми бъркали в джоба. Като качество не бих казал, че са по-добри. Впечатлението ми е от 6-7 такива. Основно сипвам 100октанов бензин и газ , честно казано газта за мен на лукоил, омв или шел ми е една и съща пръдня

Sent from my XT1032 using Tapatalk
                        Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Еб*л съм ги скъпите горива вече .. обикновен дизел и това е ..

Comment

Еб*л съм ги скъпите горива вече .. обикновен дизел и това е ..
                            И това го пробвахме - не става... мизерни са ни горивата, просто.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                              И това го пробвахме - не става... мизерни са ни горивата, просто.
                              Taka e .. но със все нещо трябва да се кара ...

Comment

Working...
                              X