Известие

Collapse
No announcement yet.

с какво гориво карате ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

мм това което аз забелязах днес е че в София горивата са по евтини от в Перник ... не е на добре .. ( за малките бензиностанции )
    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

А бензиностациите "GO" никой не казва нищо за тях ? те може би са с най-ниските цени на горива ..

Comment

Днес се наложи алфата да влезне в бокса и трябваше да свърша някои задачки.Помолих приятел да ми заеме неговата (бмв 525 бенз) сипах и за 30 лева бенз от ОМВ щот моя човек вика аз само там зареждам е тия помяри незнам какво сипаха ама сиг съотношението бенз и вода или сапуняшка, някъв друг гнилоч беше 20/80 в резултат на това бумера заби муцуната тресеше се едно ще се разпадне и така.Сами си правете изводите поне отказах моя човек от тея скапаняци ОМВ.Източихме колкото гориво имаше заведох го на Шел сипа си за 50так и колата фвърчи.Аз също зареждам на шел-а и алфичката е доволна
        Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
        New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
          А бензиностациите "GO" никой не казва нищо за тях ? те може би са с най-ниските цени на горива ..
          Мой приятел зареди дърт Форд Ескорт чист дизел там (GO в Студентски град), форда нещо спря и като отвори горивния филтър имаше косми. По-скоро бих си заредил олио, от колкото тяхната "нафта".
          1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от Classicalfamaniac Покажи съобщение
            Мой приятел зареди дърт Форд Ескорт чист дизел там (GO в Студентски град), форда нещо спря и като отвори горивния филтър имаше косми. По-скоро бих си заредил олио, от колкото тяхната "нафта".
            хах точн за това питам че аз следвам в унсс и там е и тази бензиностанция а съм виждал S8-ци и некви други яко тузарски коли там си сипват ..

Comment

Working...
            X