Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за Saab 9-5 2.0 turbo автоматик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Офф-роудер щом е се сетиф че жената ми реве за кола и са чудя дали дан и зема един 147 от Алфа да млъкние

Comment

• Немат млъкване бате.....
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
        Офф-роудер щом е се сетиф че жената ми реве за кола и са чудя дали дан и зема един 147 от Алфа да млъкние

Алфа недей! Еле пък 147.Вземи и едно Corrado VR6 По ще и хареса.Той немеца го е казал: ,,Volksvagen? Dis is auto,,
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Бояне напрау Ролс Ройс бате, там няма проблеми туй поне никой не е карал.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Бояне напрау Ролс Ройс бате, там няма проблеми туй поне никой не е карал.
            Напротив, щом не ги карат много значи има некъв проблем с тях
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Ролс роЙса,проблема му е че диботомера му е много скъп,и трябва да е задължително на боШШ Окачването му е на Форд Фокус,така че деяни в оФФроУд

Comment

• Слагаш му един ксенон и си ти ...
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Батки,днес разцъках с каляската.Имам си и монитор на който ми исписва моментния разход на гориво.Но едва ли е точен..........Със 70км/ч ми изписва 9/100 и то газ.Тия монитори могат ли да засичат разхода на газ?

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                    Батки,днес разцъках с каляската.Имам си и монитор на който ми исписва моментния разход на гориво.Но едва ли е точен..........Със 70км/ч ми изписва 9/100 и то газ.Тия монитори могат ли да засичат разхода на газ?
                    Яко икономия я обзема колата ....

Comment

• Икономията е майка на мизерията ...зае*и
                      Фън трябва да има!!!
                      Да те е страх да и' дадеш сичката газ
                      http://www.youtube.com/watch?v=iMR3v...e_gdata_player
                      146 Turbo

Comment

• SAAB e гоуема фирма - http://www.fbr.bg/read.php?n=37750Еле пък сааб с течна фаза.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          SAAB e гоуема фирма - http://www.fbr.bg/read.php?n=37750Еле пък сааб с течна фаза.
                          Te и тия джаджби са със сигурност с турбина...

Comment

• Батки ако искате най-здравата кола на света,Сааба е вашата кола Руски комбайн пасти да яде Днеска в една морга добарах един Сааб като моя, и си аресах доста неща.Като почнах с радиото,което има четири малки дупки и трябват един тънки шила за да свали.Обаче нямах в мен такива шила,имах един голям чук в колата викам ще разбия отстрани панела и пак ще го извадя Като почнах бой,бой,бой,бой.........................онова не мръдна.............само лака падна Викам те за това за времето си когато е излязал е бил по скъп от беенве 5-ца
                            Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 22:14.

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                              Батки ако искате най-здравата кола на света,Сааба е вашата кола Руски комбайн пасти да яде Днеска в една морга добарах един Сааб като моя, и си аресах доста неща.Като почнах с радиото,което има четири малки дупки и трябват един тънки шила за да свали.Обаче нямах в мен такива шила,имах един голям чук в колата викам ще разбия отстрани панела и пак ще го извадя Като почнах бой,бой,бой,бой.........................онова не мръдна.............само лака падна Викам те за това за времето си когато е излязал е бил по скъп от беенве 5-ца
                              колкото и бъхтиш па нема го разбиеш щото това са шумо-вибрацио-пластмаса изолиргащи повърхности свързани со кокпит-а - бъхти и удри колко щеш - тва радио изисква пиниз мръдни до някое предградие и че ти го свалят за секунди

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                                колкото и бъхтиш па нема го разбиеш щото това са шумо-вибрацио-пластмаса изолиргащи повърхности свързани со кокпит-а - бъхти и удри колко щеш - тва радио изисква пиниз мръдни до някое предградие и че ти го свалят за секунди

То вече ми е в колата батка......................обаче проблема е друг............трябва да се закачи и некви пинизи в настройките и ще е истинско чудо ако ПРОПЕЕ И нормално радио да сложа пак само със забождане в панела няма да стане........................филма ще е сериозен............................абе ще ми пее Василис Карас на уше ама ша тря цакам.....................

Comment

Working...
                                X