If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДогиПокажи съобщение
Тука за хубав препарат за почистване на кожа ми обявиха ебати цената.С вода не ми се ще да я тренирам,че ще изпръхне. Може би ще а оставя в бг в някоя фирма която се занимава с това, да свършат работа като хората Това което не съм разбрал още е, дали като бмв имат пистов ремък който върти компресора на климатика или всичко от до се завърта от веригата.Поне аз не виждам никъде ремък.
Я не се излагай бе....ако ми кажеш, че и алтернатора се задвижва от верига...ще е ебати и военното изделие))....вземи изтрезней и погледни пак....
Динамото е на ток бре, ни съ излагай..., самоует е все пак.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Я не се излагай бе....ако ми кажеш, че и алтернатора се задвижва от верига...ще е ебати и военното изделие))....вземи изтрезней и погледни пак....
На is-ката му майнах пистовия,понеже стържеше едната ролка и да спре да стържи и освен климатика всичко друго му работеше Тоя има пистов,сега ми светнаха лампите Че и 3-и ролки И цената му е хубава на целия комплект,210 еврея,на Гейтс Ама не го чувам да свири,така че магън
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДогиПокажи съобщение
На is-ката му майнах пистовия,понеже стържеше едната ролка и да спре да стържи и освен климатика всичко друго му работеше Тоя има пистов,сега ми светнаха лампите Че и 3-и ролки И цената му е хубава на целия комплект,210 еврея,на Гейтс Ама не го чувам да свири,така че магън
Баварците доколкото знам повече от тях са със два пистови ремъка...единият късия, задвижва само компресора на климатика......така, че е възможно него да си го отстранил.....но да не се прайм и аз на капацитет...)
Стига си се вторачвал.....пито, платено....ако нещо накрая не си доволен от сметката...в тая кръчма вече няма да влизаме....ако ме разбираш....
---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 13:52 ----------
Гледам че пишеш в SAAB форума, там ще получиш адекватна информация.
Информацията е бля, бля...докато не ти опре до задника....и аз гледам новини по телевизора, ама не
мога да влезна в политиката.....
Тези дет сами си оправят колите не пишат по форумите....а ние ходим да им виснем под криковете да им пречим и разсейваме с тъпи въпроси....а след това се прайм на знаещи у интернет.....)))...така, че.....
[QUOTE=Бобби;1438956]Баварците доколкото знам повече от тях са със два пистови ремъка...единият късия, задвижва само компресора на климатика......така, че е възможно него да си го отстранил.....но да не се прайм и аз на капацитет...)
Стига си се вторачвал.....пито, платено....ако нещо накрая не си доволен от сметката...в тая кръчма вече няма да влизаме....ако ме разбираш....[COLOR="Silver"]
Определно ще продължавам да влизам в тази кръчма Това е самолет беСлед две седмици и нещо цистерната на Шел го пълни с керосин Дига колесника и отнася земята: В Лесново няма да мога да кацна,понеже там е за малки,нисколетящи самолети Свържи се с летище София,и им кажи да освободят въздушен коридор и писта на стария терминал
Баварците доколкото знам повече от тях са със два пистови ремъка...единият късия, задвижва само компресора на климатика......така, че е възможно него да си го отстранил.....но да не се прайм и аз на капацитет...)
Стига си се вторачвал.....пито, платено....ако нещо накрая не си доволен от сметката...в тая кръчма вече няма да влизаме....ако ме разбираш....[COLOR="Silver"]
Определно ще продължавам да влизам в тази кръчма Това е самолет бе [ATTACH]147686[/ATTACH]След две седмици и нещо цистерната на Шел го пълни с керосин Дига колесника и отнася земята: В Лесново няма да мога да кацна,понеже там е за малки,нисколетящи самолети Свържи се с летище София,и им кажи да освободят въздушен коридор и писта на стария терминал
Ще ти дам кординати кога точно излитам
Нямаш грижи...имам един съсед дето бачка в РВД......това арматурно табло....много високо бе...дали ще мое да видиш пистата..)))
И няма да закачаш стюрдесите...те са запазена марка за чичо ти Боби....
Не знам самолет ли е брато, ама на тая снимка кат гледам се замислям, че през 90-те години колите още ги измисляха и правеха хубави
В интерес на истината наистина е малко височко и точно това ме грабна,че се почуствах като в самолет И другото което е че всички уреди в дясно са сляти,като хванеш стартера и копчетата на черитите прозореца до него, другото всичко до горе е слято,което само ако се качиш и покараш можеш да разбереш колко е удобно и нема ти се налага да търсиш това копче,онова копче Шведа е автомобилен гУру,и другите могат само да черпат знания от тях и да се развиват
Сканиа бате, яка раута
Ще го видим ли на феста Саапа ?
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment