Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за Saab 9-5 2.0 turbo автоматик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
    Тука за хубав препарат за почистване на кожа ми обявиха ебати цената.С вода не ми се ще да я тренирам,че ще изпръхне. Може би ще а оставя в бг в някоя фирма която се занимава с това, да свършат работа като хората Това което не съм разбрал още е, дали като бмв имат пистов ремък който върти компресора на климатика или всичко от до се завърта от веригата.Поне аз не виждам никъде ремък.
    Я не се излагай бе....ако ми кажеш, че и алтернатора се задвижва от верига...ще е ебати и военното изделие))....вземи изтрезней и погледни пак....
    Attached Files
    Last edited by Бобби; d.m.y г., 16:15.
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Динамото е на ток бре, ни съ излагай..., самоует е все пак.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        Динамото е на ток бре, ни съ излагай..., самоует е все пак.
        ))...

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          Я не се излагай бе....ако ми кажеш, че и алтернатора се задвижва от верига...ще е ебати и военното изделие))....вземи изтрезней и погледни пак....

На is-ката му майнах пистовия,понеже стържеше едната ролка и да спре да стържи и освен климатика всичко друго му работеше Тоя има пистов,сега ми светнаха лампите Че и 3-и ролки И цената му е хубава на целия комплект,210 еврея,на Гейтс Ама не го чувам да свири,така че магън
          Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 16:38.
          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Гледам че пишеш в SAAB форума, там ще получиш адекватна информация.
            Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
              На is-ката му майнах пистовия,понеже стържеше едната ролка и да спре да стържи и освен климатика всичко друго му работеше Тоя има пистов,сега ми светнаха лампите Че и 3-и ролки И цената му е хубава на целия комплект,210 еврея,на Гейтс Ама не го чувам да свири,така че магън
              Баварците доколкото знам повече от тях са със два пистови ремъка...единият късия, задвижва само компресора на климатика......така, че е възможно него да си го отстранил.....но да не се прайм и аз на капацитет...)
              Стига си се вторачвал.....пито, платено....ако нещо накрая не си доволен от сметката...в тая кръчма вече няма да влизаме....ако ме разбираш....

---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 13:52 ----------

Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщение
              Гледам че пишеш в SAAB форума, там ще получиш адекватна информация.
              Информацията е бля, бля...докато не ти опре до задника....и аз гледам новини по телевизора, ама не
              мога да влезна в политиката.....
              Тези дет сами си оправят колите не пишат по форумите....а ние ходим да им виснем под криковете да им пречим и разсейваме с тъпи въпроси....а след това се прайм на знаещи у интернет.....)))...така, че.....

Comment

• Ecopower защото може и на биоетанол да се ръга
                Now: 156 2.5 V6 24V
                Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• [QUOTE=Бобби;1438956]Баварците доколкото знам повече от тях са със два пистови ремъка...единият късия, задвижва само компресора на климатика......така, че е възможно него да си го отстранил.....но да не се прайм и аз на капацитет...)
                  Стига си се вторачвал.....пито, платено....ако нещо накрая не си доволен от сметката...в тая кръчма вече няма да влизаме....ако ме разбираш....[COLOR="Silver"]

Определно ще продължавам да влизам в тази кръчма Това е самолет бе Click image for larger version

Name:	9-5-Arc-interior.jpg
Views:	1
Size:	75.6 Килобайта
ID:	2343228След две седмици и нещо цистерната на Шел го пълни с керосин Дига колесника и отнася земята: В Лесново няма да мога да кацна,понеже там е за малки,нисколетящи самолети Свържи се с летище София,и им кажи да освободят въздушен коридор и писта на стария терминал

Ще ти дам кординати кога точно излитам

Comment

• [QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1438967]
                    Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    Баварците доколкото знам повече от тях са със два пистови ремъка...единият късия, задвижва само компресора на климатика......така, че е възможно него да си го отстранил.....но да не се прайм и аз на капацитет...)
                    Стига си се вторачвал.....пито, платено....ако нещо накрая не си доволен от сметката...в тая кръчма вече няма да влизаме....ако ме разбираш....[COLOR="Silver"]

Определно ще продължавам да влизам в тази кръчма Това е самолет бе [ATTACH]147686[/ATTACH]След две седмици и нещо цистерната на Шел го пълни с керосин Дига колесника и отнася земята: В Лесново няма да мога да кацна,понеже там е за малки,нисколетящи самолети Свържи се с летище София,и им кажи да освободят въздушен коридор и писта на стария терминал

Ще ти дам кординати кога точно излитам
                    Нямаш грижи...имам един съсед дето бачка в РВД......това арматурно табло....много високо бе...дали ще мое да видиш пистата..)))
                    И няма да закачаш стюрдесите...те са запазена марка за чичо ти Боби....

Comment

• [QUOTE=Бобби;1439001]
                      Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                      чичо ти Боби....

Kакъв чичо бе много дърт се изкара Виж за батко мога да се съглася

Батки една снимка от терасатаClick image for larger version

Name:	20150909_151206.jpg
Views:	1
Size:	97.8 Килобайта
ID:	2343231 Незнам защо много ми напомня на беенве Е38 или може би за това,понеже съм вече сериозно почерпен

Comment

• [QUOTE=Бобби;1439001]
                        Нямаш грижи...имам един съсед дето бачка в РВД......това арматурно табло....много високо бе...дали ще мое да видиш пистата..)))
                        Височко изглежда на тая снимка, ама реално май си е баш ОК.

Това е самолет бе [ATTACH]147686[/ATTACH]
                        Не знам самолет ли е брато, ама на тая снимка кат гледам се замислям, че през 90-те години колите още ги измисляха и правеха хубави
                        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• [QUOTE=Sm0k;1439015]

Височко изглежда на тая снимка, ама реално май си е баш ОК.

Не знам самолет ли е брато, ама на тая снимка кат гледам се замислям, че през 90-те години колите още ги измисляха и правеха хубави
                          Ба е от къде са го краднали бе http://auto-dude.com/img/GAZ-31029-Volga7.jpg
                          http://www.lookautophoto.com/images/gaz-3110-02.jpg
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

• [QUOTE=Sm0k;1439015]

В интерес на истината наистина е малко височко и точно това ме грабна,че се почуствах като в самолет И другото което е че всички уреди в дясно са сляти,като хванеш стартера и копчетата на черитите прозореца до него, другото всичко до горе е слято,което само ако се качиш и покараш можеш да разбереш колко е удобно и нема ти се налага да търсиш това копче,онова копче Шведа е автомобилен гУру,и другите могат само да черпат знания от тях и да се развиват
                            Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 21:52.

Comment

• Сканиа бате, яка раута
                              Ще го видим ли на феста Саапа ?
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                                Сканиа бате, яка раута
                                Ще го видим ли на феста Саапа ?

Няма да успея за феста Иска ми се да ви видя сите пустиняци,но.......... Чак след две седмици и нещо пътувам

Comment

Working...
                                X