Известие

Collapse
No announcement yet.

Това е България!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
    всяко нещо ако тръгне стига само този дето не тръгва не стига никъде или пък онзи който като тръгне и нито знае накъде върви - стига само там дето не иска
    Е за това, съвета от таблото по горе
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Вижте какво мислят българските ученици за книгите, четенето, литературата, родните писатели и исторически личности.

1. България някога е била силна държава, а сега е като една плюнка на картата на света.

2. Далчев е много нещастен. От четене е нямал време да има любима, да се ожени, да създаде семейство и деца. Не е късно да се вземе в ръце и да оправи живота си, не да се оплаква.

3. В модерните времена, в които живеем, аз не познавам хора, които четат книги, но бих се зарадвал да се срещна с такъв, който чете.

4. Чудя се кой си купува днес книги в тази криза. Хората си дават основно парите за хероин – както млади, така и стари.

5. Книгата е нещо много хубаво, носи знания за света, за нещата, които ни заобикалят, но стихотворението ни показва, че от много четене човек може да се пристрасти, да наруши душевното си спокойствие и да влезе в психиатрия. Затова аз избирам да живея.

6. Вместо да лежа с книга и да чета и така да минават дните и нощите ми, предпочитам да се събудя в леглото с любимата, да извършим някакви действия от реалния живот и да съм спокоен, че животът ми не е минал напразно.

7. Словото е пистолетът, на който Левски натиска спусъка и пуска куршум, за да може хората да оцелеят. Затова е канализацията му за светец.

8. Левски е живял 9 години с чуждо сърце и самоличност и всяка година е сменял адреса по местоживеене. По тази причина той забравял уютния си дом и нямал време дори за физиологичните си нужди.

9. Алеко твори в областта на леката литература, в произведенията му няма насилие, покъртителни човешки драми, убийства и кръв. Повечето от тях завършват смешно и щастливо.

10. Шибил тичал по покриви и овошки като ясно слънце. Когато Рада го видяла да лежи на пътя, хукнала към него с разтворени крака.

http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyu...-u-nas-6043047

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Това за Рада кърти, бих помолил автора/ката на бисера да го онагледи.Шибил е ясен - нинджа.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

При нас в България е номер едно,щото знаем как да купонясваме и да си правим густото https://www.youtube.com/watch?v=U3yKZb8shwI Наздраве и газ
          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

В модерните времена, в които живеем, аз не познавам хора, които четат книги, но бих се зарадвал да се срещна с такъв, който чете.

е защо пък му е на човек да среща подобен човек?

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
              В модерните времена, в които живеем, аз не познавам хора, които четат книги, но бих се зарадвал да се срещна с такъв, който чете.

е защо пък му е на човек да среща подобен човек?

Батка,мойта първа книга ми е подарена още като бях на четири години От един много велик наш български артист. На първата страница след корицата пише: ,,На моя малък приятел V. от чичо му Стефан Данаилов,, А първата книга към която проявих интерес когато бях на седем е ,,Основи на кумонизма,, която баба ми беше сложила в нужника на село Аз я взех и я прочетох за три дни От тогава съм твърдоглав кумонист,макар че съм дете на прехода.Сега планирам да изчета всички издадени книги от моя духовен гуру и кумир професор Юлия Вучков

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                Батка,мойта първа книга ми е подарена още като бях на четири години От един много велик наш български артист. На първата страница след корицата пише: ,,На моя малък приятел V. от чичо му Стефан Данаилов,, А първата книга към която проявих интерес когато бях на седем е ,,Основи на кумонизма,, която баба ми беше сложила в нужника на село Аз я взех и я прочетох за три дни От тогава съм твърдоглав кумонист,макар че съм дете на прехода.Сега планирам да изчета всички издадени книги от моя духовен гуру и кумир професор Юлия Вучков
                Бая запек ше е бил Вескууу
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                  Бая запек ше е бил Вескууу

Запек в нужник на вън си е равностойно на сутришна физарятка във чуждестранния легион

Comment

Working...
                  X