Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo Giulia отвя и BMW M5

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И като и се носи слава,къв го търсиш в този форум бе пич?
    Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

И аз щях да питам същото,но колегата ме е изпреварил.За Алфите разбрахме че ги разбираш много нещата,а сега ни светни и за твоята нова резачка от Швеция от която по грозен и скучен автомобил няма и няма и да има.

Comment

Пичове,темата е alfa gulieta отвя bmw m5,и изказвам мнение като човек имал две бими и една алфа Сега ако беше gulieta отвя reno,нещата щяха да седат по друг начин Сега вече ако вие освен на алфа на друго не сте се качвали,и си мислите че алфа е върха на сладоледа делта,тогава напълно ви подкрепям Иначе да шведския самолет е адски скучен Само сипвам и се возя Дори и капака не съм му вдигал,защото двигатела му е само желяза,няма какво да се счупи Друго си е колата да ти е всеки ден в бокса и да и сменяш постоянно нещо,като алфата.И от шофьор за една година да станеш шофьор и монтьор.Все пак още един занаят никога не е излишен
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
          Пичове,темата е alfa gulieta отвя bmw m5,и изказвам мнение като човек имал две бими и една алфа Сега ако беше gulieta отвя reno,нещата щяха да седат по друг начин Сега вече ако вие освен на алфа на друго не сте се качвали,и си мислите че алфа е върха на сладоледа делта,тогава напълно ви подкрепям Иначе да шведския самолет е адски скучен Само сипвам и се возя Дори и капака не съм му вдигал,защото двигатела му е само желяза,няма какво да се счупи Друго си е колата да ти е всеки ден в бокса и да и сменяш постоянно нещо,като алфата.И от шофьор за една година да станеш шофьор и монтьор.Все пак още един занаят никога не е излишен
          Чакай малко де, покарай го малко тоя изтребител, пък след година/две ги постни тия твърдения. Той и авера подобни ги редеше, ма освен че по често беше в бокса, сега самолета е на консервни кутии, пък Алфата е на пътя още. Вземи го вдигни тоя капак, да видиш какво има отдолу. Тия приказки, на потребителите на Мерцедес им прилягат, то и да вдигне капака, пак не може си провери маслото. Но това за твоя случай не важи - проверявай редовно всичко. Дупки по 4-те бутала излизат колкото друга кола.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Това кой какво и колко е карал е безмислено да спорим щото гаранция губиш по точи.Това че твоята 156-ца с течна фаза е била кош,не означава че де що е Алфа е така.Аз съм врътнал за 2 годинки и половина доста километри и не съм все по сервизи.

Comment

Тук е Алфа Ромео форум,а относно темата,ти имал ли си допир до нея та да коментираш?А относно другите марки,няма смисъл да коментираме кой,какво и защо точно пък с теб, ясно е че си компетентен по всички въпроси и много разбираш от автомобили.
              Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

Поредния забавен тип... То не бяха цецовци и др. подобни. И докато някои от тях бяха малко технически грамотни, този е само спамер с нула знания. Добре че ръси мозък предимно в този раздел.
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Е как нула знания бе? Човекът знае че огледалата се размразяват от страничните духалки. Това само дълбоко просветените го знаят

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                    Поредния забавен тип... То не бяха цецовци и др. подобни. И докато някои от тях бяха малко технически грамотни, този е само спамер с нула знания. Добре че ръси мозък предимно в този раздел.
                    Хаха +1

Така и не му отговорихте на човека, шведския монитор може ли да "надушва" точно течната фаза

Че тия вериги и турбини кът се развъртят става страшно. Докато изпушиш някоя цигара,току виж си вдигнал 200

Иначе по темата: Джулия е брутално бърза!
                    Last edited by abart_; d.m.y г., 02:25.
                    146 Turbo

Comment

Не дразнете човека, ще пребие кученцето от яд...
                      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

В никой автомобилен форум няма толкова олигофрени, колкото в нашия. Визирам ония кученцетонещоси...

Comment

Аз съм имал 3 BMW та страшен автомобил побеляха ми косите от тях. Покажи ми колко 20 годишни BMW се карат ежидневно защото моите Алфи са на толкова и дори на фасон още ги бива за разлика от варела BMW.Тез приказки за великото BMW ги говори на някои които е нямал.

Comment

Аз нямам против изказването на мнение, но реално колегата, който спомена е39 м5 бе даде никакъв смислен аргумент, кое, какво, защо, как. Какво не е конкуренто способно на Алфата, да нежен спортен автомобил е вероятно ама и Ферарито е така и какво от това, лош и слаб автомобил ли е, няма ферарите на по 15 години, който вървят зверски...

Comment

Добре на Ферари кое му е нежното, че всеки детаил се изпипва, по тази логика и Ламбото и Мазерати и те са нежни обаче тез коли колкото остаряват стават по скъпи, при великото BMW не съм забелязъл такава тенденция.

Comment

Първоначално публикувано от ZaRoo Покажи съобщение
                                Добре на Ферари кое му е нежното, че всеки детаил се изпипва, по тази логика и Ламбото и Мазерати и те са нежни обаче тез коли колкото остаряват стават по скъпи, при великото BMW не съм забелязъл такава тенденция.
                                Да нежни коли са, не в смисъла, че ще почнат да се разпадат или нещо такова просто не са направени корави колкото някой германец, като цяло колата, не конкретно мотора или скоростите. Прост пример е тест в топ гиър, правиха опит в испания на изоставено летище максимална скорост, след теста на Ферарито и на Макларъна от чакъла им се беше изял покалника, бода на джантите се беше оплюпила боята, предното стъкло имаше шлюпки, а на Р8-цата нямаше точица... Не бих зел нито Р8, нито Макларъна, а 458-цата. Това е единственити елементарно наблюдение, което имам, за жалост няма възможност да си позволя такъв автомобил, нито имам познати..

Comment

Working...
                                X