И като и се носи слава,къв го търсиш в този форум бе пич?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo Giulia отвя и BMW M5
Collapse
X
-
Пичове,темата е alfa gulieta отвя bmw m5,и изказвам мнение като човек имал две бими и една алфаСега ако беше gulieta отвя reno,нещата щяха да седат по друг начин
Сега вече ако вие освен на алфа на друго не сте се качвали,и си мислите че алфа е върха на сладоледа делта,тогава напълно ви подкрепям
Иначе да шведския самолет е адски скучен
Само сипвам и се возя
Дори и капака не съм му вдигал,защото двигатела му е само желяза,няма какво да се счупи
Друго си е колата да ти е всеки ден в бокса и да и сменяш постоянно нещо,като алфата.И от шофьор за една година да станеш шофьор и монтьор.Все пак още един занаят никога не е излишен
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеПичове,темата е alfa gulieta отвя bmw m5,и изказвам мнение като човек имал две бими и една алфаСега ако беше gulieta отвя reno,нещата щяха да седат по друг начин
Сега вече ако вие освен на алфа на друго не сте се качвали,и си мислите че алфа е върха на сладоледа делта,тогава напълно ви подкрепям
Иначе да шведския самолет е адски скучен
Само сипвам и се возя
Дори и капака не съм му вдигал,защото двигатела му е само желяза,няма какво да се счупи
Друго си е колата да ти е всеки ден в бокса и да и сменяш постоянно нещо,като алфата.И от шофьор за една година да станеш шофьор и монтьор.Все пак още един занаят никога не е излишен
Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Поредния забавен тип... То не бяха цецовци и др. подобни. И докато някои от тях бяха малко технически грамотни, този е само спамер с нула знания. Добре че ръси мозък предимно в този раздел.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеПоредния забавен тип... То не бяха цецовци и др. подобни. И докато някои от тях бяха малко технически грамотни, този е само спамер с нула знания. Добре че ръси мозък предимно в този раздел.
Така и не му отговорихте на човека, шведския монитор може ли да "надушва" точно течната фаза
Че тия вериги и турбини кът се развъртят става страшно. Докато изпушиш някоя цигара,току виж си вдигнал 200
Иначе по темата: Джулия е брутално бърза!Last edited by abart_; d.m.y г., 02:25.146 Turbo
Comment
-
Аз съм имал 3 BMW та страшен автомобил побеляха ми косите от тях. Покажи ми колко 20 годишни BMW се карат ежидневно защото моите Алфи са на толкова и дори на фасон още ги бива за разлика от варела BMW.Тез приказки за великото BMW ги говори на някои които е нямал.
Comment
-
Аз нямам против изказването на мнение, но реално колегата, който спомена е39 м5 бе даде никакъв смислен аргумент, кое, какво, защо, как. Какво не е конкуренто способно на Алфата, да нежен спортен автомобил е вероятно ама и Ферарито е така и какво от това, лош и слаб автомобил ли е, няма ферарите на по 15 години, който вървят зверски...
Comment
-
Първоначално публикувано от ZaRoo Покажи съобщениеДобре на Ферари кое му е нежното, че всеки детаил се изпипва, по тази логика и Ламбото и Мазерати и те са нежни обаче тез коли колкото остаряват стават по скъпи, при великото BMW не съм забелязъл такава тенденция.
Comment
Comment