If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Още когато се излюпи тоя бай хуй във форума попитах какъв го дири тук,явно тогава ви беше забавен.
От друга страна пък щеше да много скучно без изплющяци като въпросния елемент.
На сегашните пластмасови БМВ-та Джулията е идеален конкурент.
Засега си видял само DEMO версията на Джулия. После колко пластмаса ще има ще видим.
Колко БМВ-та "сегашни" пластмасови си карал ?
За последната година пробвах няколко чисто нови от 1ва серия до 5та .. нямаше нито едно да изглежда евтино или "пластмасово".
Още когато се излюпи тоя бай хуй във форума попитах какъв го дири тук,явно тогава ви беше забавен.
Виж сега,аз може да съм забавен но поне не съм Прост за разлика от теб.Никога не съм обидил или засегнал някой,без той да ме е обидил или засегнал.Още повече хора които не познавам лично.Има едно нещо в тоя живот към което всеки човек би трябвало да се придържа,и то се нарича уважение към другите хора.Което на теб явно ти е чуждо.Не ми отговаряй,и не се занимавай повече с мен........няма смисъл.........прекалено ниска топка си ми бате за да те отигравам.
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДогиПокажи съобщение
Виж сега баце,ти ако поне имаше елементарни технически познания,щеше да сетиш че изброените ,,проблеми,, от мен с изключение на ламбда сонда са консуматив,а не ремонти по автомобила А иначе нещата които твърдя са на базата на прекалено скъпата подръжка и това което чета във форума............Баце аз в друг автомобилен форум за толкова много основни ремонти не бях чел Баси тука основния ремонт на алфите го правите като супа топчета за добро утро,коняк с намигване,водка с приятели и т.н. Вие парите за нищо ги нямате бе хора
Баце,а така,чеми се кара по-новичка алфа,а това без сериозна обезценка не виждам как ще стане. Даже ако поназнайваш немски холандси,ингилизки и др. такива земи се регни и по чуждите форуми и яко бой в този дух.
Да стане Джулито на 8-9 години и да е парите на 59 сега,се ще се намери някоя дет да има още 5-6 годинки живот,че да я видя що за стока е.
Виж сега...не така.....тоя хуй е фен на развален капут...след това си е купил алфа, на която от ауспуха е изтичало по един литър масло на хиляда километра....
Хайде да се уважаваме......а не да се ебаваме....има блато за тия неща у форума....ама хич не умеете да се справяте с дразнителите..))
Бобби,кое точно наричаш ,,развален капут,,?Че алфа за цялата си история е произвела 2-3 успешни бензинови двигатели,всичко друго е жмел.За дизелите не мога да кажа лошо,като цяло дизеловите двигатели са здрави.Но айде моляти се недей да ми хвалиш бензинките на алфа,понеже и тука в Холандия общувам с алфисти и знам що за стока са бензинките А и другия път като ходя до моргата ще ти снимам колко бензинови алфи има на едно място,даже с ключовете на таблото.Си помислиш че си на изложения на алфа ромеоТе тука във форума повечето с бензинови алфи са с най-малко по един основен ремонт на двигатела,че даже и с два,но не смеят да си кажат,а само са бият в гърдите как алфа е върха на ,,инжинерната мисъл,, събрана в ебаси и бегачкатаТо и аз можех да кажа ,,Мойта кола беше ебаси и дуракоустойчевата бегачка,само сменях масло и газ до ламарината,, но винаги съм откровен.Просто не обичам фурнаджийските лопати
Бобби,кое точно наричаш ,,развален капут,,?Че алфа за цялата си история е произвела 2-3 упсешни бензинови двигатели,всичко друго е жмел бате.За дизелите не мога да кажа лошо,като цяло дизеловите двигатели са здрави.Но айде моляти се недей да ми хвалиш бензинките на алфа,понеже и тука в Холандия общувам с алфисти и знам що за стока са бензинките А и другия път като ходя до моргата ще ти снимам колко бензинови алфи има на едно място,даже с ключовете на таблото.Си помислиш че си на изложения на алфа ромеоТе тука във форума повечето с бензинови алфи са с най-малко по един основен ремонт на двигатела,че даже и с два,но не смеят да си кажат,а само са бият в гърдите как алфа е върха на ,,инжинерната мисъл,, събрана в ебаси и бегачкатаТо и аз можех да кажа ,,Мойта кола беше ебаси и дуракоустойчевата бегачката,само сменях масло и газ до ламарината,, но винаги съм откровен.Просто не обичам фурнаджийските лопати
Виж ся, не се заяждам, но ти грам понятие си нямаш от двигатели на Алфа Ромео.
Даже не знаеш какво е Алфа Ромео...
За мен база за сравнение на двата автомобила няма.
Брато, как да ти обясним, че ти продължаваш да сравняваш 20-годишната си 156-ца със други 20-годишни БМВта и изводите ти сигурно донякъде са верни, ама за преди 20 години. Сравнението в момента е Джулия с БМВ 3. И няма как нито ти, нито който и да е от нас да има реално мнение, защото едната от колите в сравнението до сега сме я виждали само на картинка
Тва винаги съм го смятал, ама като видях темата в БМВ форума, вече съвсем ме е срам от наще "фенове". БМВ феновете се изказват обективно и с уважение, тука се лее хранилката за спорта. Тъжно, тъжно...
Засега си видял само DEMO версията на Джулия. После колко пластмаса ще има ще видим.
Колко БМВ-та "сегашни" пластмасови си карал ?
За последната година пробвах няколко чисто нови от 1ва серия до 5та .. нямаше нито едно да изглежда евтино или "пластмасово".
Карал съм "сегашни" 1ва серия, 2ра серия "Гранд Турер" и 4та серия Гран Купе. Ако наистина държиш да ти отговоря сериозно:
За първа серия мога да кажа най-обективно мнение, щото в тоя клас гледах коли и там съм тествал най-много коли - Жулиета, Голф 7, Пежо 308, Киа Сийд, ся това се сещам. Със сигурност мога да кажа, че за C-сегмент кола 1-чката е малко по-добра от останалите като сглобка - пластмасите в салона скърцат по-малко, по-добре уплътнени са и т.н. Пак поскърцват де, ама бива. Не знам дали е заради платформата със задно или просто БМВ са се постарали. Като цяло всички коли в тоя клас са си евтини коли и все някъде в салона има пластмаси които се местят, скрибучат и са като закачени със тел и тиксо. Включително прехваления Голф не прави излючение. Единичката е малко по-добре може би... ама малко.
Втора серия "Гранд Турер" - слагам в кавички гранд турер, както те са го кръстили, щото е гаден семееен ван или квото е там. Тва нещо както знаеш е на платформата с предно предаване от Мини и за мен интериора няма нищо, ама нищо общо с това, което се очаква от БМВ - всички пластмаси скърцаха и се движеха при натиск, особено тези по централната конзола, хед-ъп дисплея се прожектираше на една отделна слюдичка, която беше като подарена, а материалите изглеждаха наистина доста евтино. Като цяло вътре е малко все едно си в Хюндай.
Четворката гран купе - добра кола, луксозна, кожа, можа, ако ме накараш да си избера една от всички модели БМВ бих взел нея. Като цяло не е зле сглобена кола, но дори и в нея имаше големи (и не много естетични) парчета пластмаса които кънтяха неприятно на кухо и се местеха. Примерно сега се сещам за доста дебелите Б-колонки отвътре. Имаше и други кори дето бяха така. Някои пластмаси можеха да ги направят от по-скъп материал. Като цяло е добра, хубава кола, но според мен от БМВ и то такова, което се продава за тия цени като 4-ката... аз лично очаквам малко повече.
Между другото ходил съм с приятели фенове на БМВ на тест драйв и на други 3-ки от сегашното поколение и те също не са очаровани от качеството на интериорите. 5-ца не съм карал, там може би е друго.
Това ми е мнението, така мисля. Но сега, може аз да съм прекалено критичен, ако на теб ти изглеждат ОК, няма лошо.
Като цяло мнението ми за съвременните автомобили е, че стават все по-пластмасови, с все по-евтини материали и все по-нискокачествени. И това важи за всички, включително премиум марките като БМВ, Ауди и Мерц. Особено за по-ниския клас коли на тия марки и за останалите производители дето са си ширпотреба нацяло.
За сравнение, за мен интериорите на 156/147/ГТ изглеждат с много по-добри материали и по-скъпи от на Мито/Жулиета например.
За Джулия - това което сме видели е не демо версията, а QV версията Даже още не сме го и видели де, ше го видим другия месец на автосалона. А колко пластмаса ше има после в другите версии е ясно - колкото при всички други марки. Важното е да е конкурентна
Как намираш енергия за тая работа? Наистина не разбирам, но ...продължавай! Все някога ще се видим и тогава няма къде да избягаш - ще се черпим(демек аз ще черпя)!
Smok аз сравнявам,като цяло какво е прозивела алфа до сега и беенве до сега.Поне до времето до като са се произвеждали свинския парк и jst, алфа от към бензинови двигатели е била една ,,диария,, А то това време не е било преди 30г.Защото за да ме накара нещото да ида до автосалона само да огледам джулия,то е историята като цяло на марката, и личните ми впечатления,макър и от 15 годишна алфа.
Абе и аз се чудя понякога как и за кво се хабим, ама явно откакто не работя в университета ми липсва да говоря пред публика Ше се почерпим, да сме живи и здрави
Защото за да ме накара нещото да ида до автосалона само да огледам джулия,то е историята като цяло на марката, и личните ми впечатления,макър и от 15 годишна алфа.
Абе за тва последното мога да се съглася - факт е, че има хора които им харесва Алфа и биха си купили, но се отказват заради лоша репутация от миналото.
За "диарията" обаче и аз мисля, че ги говориш ей тъй - за не знам кой път в тоя форум казвам, че мойта бензинова диария ТС е на над 350 К км и мотора не е отварян (карам го последните 170 хиляди, преди това не вярвам да са го правили в Италия) - работи като часовник и пали докато помирише ключа. Аре малко - от свинспарка са произведени и продадени стотици хиляди бройки, може би гонят милион, ако не са и повече.
Забравих - освен горните три тествах преди време и 3та серия F30 седан. Интериора - кола като кола, като всички други от сегашното десетилетие Забележки към материалите и сглобката - горе-долу като при 4-ката. Хубавото й беше, че имаше повечко алкантара, ама тва щото беше М-пакет с някъв спортен там салон - не им знам на изуст чалъмите на тия (то те вече и те не си ги знаят, сигурно не си помнят и моделите от толкоз изгъзици) И пак казвам, тва е мое мнение - на някой може да му се струват супер по-луксозни от всички други коли, лошо няма
Smok аз сравнявам,като цяло какво е прозивела алфа до сега и беенве до сега.Поне до времето до като са се произвеждали свинския парк и jst, алфа от към бензинови двигатели е била една ,,диария,, А то това време не е било преди 30г.Защото за да ме накара нещото да ида до автосалона само да огледам джулия,то е историята като цяло на марката, и личните ми впечатления,макър и от 15 годишна алфа.
Аз съм много търпелива личност, но твоето минава всякакви граници! Да наречеш бензиновите двигатели на алфа ромео "диария" вече минава към откровено простеене!
Аз лично НЕ ЖЕЛАЯ да слушам такива нелепици в АЛФА ФОРУМА. Който иска да плюе по алфа, да ходи по другите форуми.
Лично аз не мога да чета повече такава помия! Всеки ден ще репортвам такива мнения, докато някой не вземе мерки. Апелирам и вие да го правите.
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Ми те по другите форуми не я плюят...само тука може.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment