If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не моа ва разбера, руснаците двайсе години не променили ладата щот били тъпи, тука показват нещо ново, ма старото било по хубаво.То и жените по времето на ладата бяха с малки цици, ма сега тъсите със силикони, нищо че не са истински ма пък са големи.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Не моа ва разбера, руснаците двайсе години не променили ладата щот били тъпи, тука показват нещо ново, ма старото било по хубаво.То и жените по времето на ладата бяха с малки цици, ма сега тъсите със силикони, нищо че не са истински ма пък са големи.
Сигурно от 30-ина години насам думите Лада и цици не са стояли в едно изречение .......
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Променяха я бре, пуснаха и Калина, и Гранта, и Приора, че и на Нивата и туриха още 2 врати...
Аз не казвам, че е лоша визията - отпред си ме кефи Джулията. Само че отстрани някак ми мяза на баварец, а отзад леко на мазда...
Променяха я бре, пуснаха и Калина, и Гранта, и Приора, че и на Нивата и туриха още 2 врати...
Аз не казвам, че е лоша визията - отпред си ме кефи Джулията. Само че отстрани някак ми мяза на баварец, а отзад леко на мазда...
Са си те представих как ти я подаряват а ти - "Не не , отстрани ми мяза на БМВ , отзад на мазда...." . И съм сигурен че ще отнесеш един шут от жената
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Сакън добре че казваш в дизайна че се уплаших че за вървеш ми думаш........... Плюх си в пазвата,хвърлих три щипки сол през рамото,и са завъртях три пъти по стрелката на сата
Ми то пише и за вървежа - 7 мин. и 39 секунди срещу 7 мин. и 52 сек за БМВ.Тйъ че напразно си плю и са въртя.
Са си те представих как ти я подаряват а ти - "Не не , отстрани ми мяза на БМВ , отзад на мазда...." . И съм сигурен че ще отнесеш един шут от жената
Аааа, де да се намери такъв добър човечец/човечка, само ще се усмихвам и ще викам "мерси, мерси...", даже може и кръгче да му предложа да направя с него...
То който има пари му дреме за мненията у форумо...той даже не знае за форумо.
Comment